Σοβαρό τροχαίο στο Μαρμάρι (κοντά στα Go Kart) Δίκυκλο προσέκρουσε σε δέντρο (Κατέληξε 3 ώρες μετά ο 35χρονος οδηγός)

10
3596

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα συνέβη γύρω στις 4 και μισή το απόγευμα, στον κάτω δρόμο προς Μαρμάρι (κοντά στα Go Kart).

Σύμφωνα με πληροφορίες το εικονιζόμενο δίκυκλο έχασε τον έλεγχο και προσέκρουσε σε δέντρο με συνέπεια να τραυματισθεί σοβαρά ο οδηγός του ( ξενοδοχοϋπάλληλος από το Ζηπάρι, Αλβανικής καταγωγής, ηλικίας περίπου 35 ετών).

Ο 35χρονος διακομίσθηκε σε κρίσιμη κατάσταση στο Νοσοκομείο Κω, όπου όμως παρά τις προσπάθειες των γιατρών, κατέληξε τρεις ώρες μετά…

atixima-marmari

10 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΤΡΑΥΜΑΤΙΑ…ΒΡΗΤΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΗΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΜΗΝΥΣΗ ΚΑΙ ΑΓΩΓΗ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΟΥ ΑΥΤΟΦΩΡΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΥΛΛΗΨΗ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΦΤΑΡΕΖΙΛΑ ΤΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΔΗΓΑΜΕ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΟΙ ΑΛΗΤΕΣ

    • Εννοεις τη Ρουφα?Περιοχη της ειναι.Μεχρι πρην δυο χρονια ηταν υπευθηνη…εκτος αν λες οτι χαλασε ο δρομος περσυ.

  2. Ωχ Θεέ μου….το μηχανάκι είναι του παιδιού που μένει δίπλα μας χρόνια τώρα.Βοήθησε Θεέ μου να μην είναι κάτι σοβαρό….έχει 2 μικρά παιδάκια,πολύ ήσυχη οικογένεια,πάντα μας μιλούσε με ευγένεια,αξιοπρεπέστατος!!!!
    Ας βάλει ο Θεός το χέρι του…..

  3. ο δρομος αυτος ειναι πραγματι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ …..θα θρηνησουμε θυματα εαν δεν συντηρηθει συντομα …….ιδιαιτερα νυχτα που ειναι ελλειπης και ο φωτισμος….

  4. Τώρα που σκοτώθηκε ο άνθρωπος μπορεί να ξυπνήσει ο δήμος και ο Πρόεδρος και να φτιάξει το δρομο. Κουράγιο στην οικογένεια του.

  5. Σιλιπιτιρια στιν εικογενια του Να δόση ο θεός δίναμη στην σύζυγο του να μεγαλώσει τα 2 αγγελούδια κρίμα Κρίμα

  6. Κρίμα για το παιδί που έφυγε τόσο άδικα απ’την ζωή το οποίο είχε εξαιρετικό χαρακτήρα.Άφησε και 2 μικρά παιδακια πισω.Ο Θεος να δίνει δύναμη και κουράγιο στην κοπέλα να τα μεγαλώσει.Δυστυχώς δεν ξέρουμε τι μπορεί να συμβεί απο στιγμή σε στιγμή……..

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ