Κυριάκος: «κληρώνει» ή «κλειδώνει» υποψήφιο βουλευτή & δήμαρχο στην Κω;

19
2356

Πολιτικό βαρόμετρο θα πρέπει να θεωρείται το δίχως άλλο η (επικείμενη μιας και αναβλήθηκε προς το παρόν) επίσκεψη του Προέδρου της ΝΔ και αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κυριάκου Μητσοτάκη στην Κω.
Όχι μόνο εξαιτίας του θερμού κλίματος εναντίον της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ που υπάρχει σε μεγάλο βαθμό στο νησί, λόγω των γνωστών χειρισμών στο μεταναστευτικό και στο θέμα του hotspot. Αυτό είναι έτσι κι αλλιώς δεδομένο μιας και (όπως υπαινιχθήκαμε στο προηγούμενο σημείωμά μας και για να το συνοψίσουμε ενθυμούμενοι τον Μένανδρο) δρυός πεσσούσης πας ανήρ ξυλεύεται.
Το μεγαλύτερο  ενδιαφέρον εστιάζεται μάλλον στο «πολιτικό χρηματιστήριο» του τοπικού στελεχιακού δυναμικού τώρα που το κόμμα είναι στα πάνω του. Και «γιατί να το κρύψωμε άλλωστε» (όπως θα ‘λεγε και ο επίτιμος) στο που θα δοθούν  τα «δαχτυλίδια» σε ότι αφορά αφενός  την εκπροσώπηση της Κω στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ και αφετέρου στα δημοτικά μας πράγματα.
Στο μεν πρώτο πεδίο υπάρχουν ήδη οι δύο υποψηφιότητες από τις τελευταίες εκλογές, του Γιάννη Κρητικού και της Νινέττας Μανούση. Συν του  επίσης νέου και φέρελπι συμπατριώτη μας, Αντώνη Γιαννικουρή που κόπηκε την τελευταία στιγμή -όπως θυμόμαστε- από τον προηγούμενο εσωκομματικό συσχετισμό. Με νέα δεδομένα ίσως  ότι εκ των πραγμάτων «πλασάρονται» (ευθέως ή διά της πλαγίας οδού ) οι εν δυνάμει υποψηφιότητες του δημάρχου Κω, Γιώργου Κυρίτση αλλά και του προσφάτως παραιτηθέντος δημοτικού συμβούλου και διακεκριμένου αγγειοχειρουργού, Γιώργου Κοπάδη.
Όλα τα παραπάνω πρόσωπα είναι βέβαιο πως με την εδώ παρουσία του Προέδρου του κόμματος και με την άνεση χρόνου που του παρέχει η πολύωρη παραμονή του στο νησί σε επίπεδο διαπροσωπικών επαφών και συναντήσεων (όχι μόνο με τους ίδιους αλλά με σειρά τοπικών στελεχών) θα βολιδοσκοπηθούν, θα μετρηθούν, θα ζυγιστούν και εν γένει θα αξιολογηθούν επαρκώς, ώστε αν και όποτε έρθει η ώρα της κάλπης (που δεν φαίνεται να αργεί και πολύ) να ληφθεί η καταλληλότερη και ωφελιμότερη απόφαση για το κόμμα.
Συνακόλουθα, οι όποιες ανακατατάξεις στις βουλευτικές υποψηφιότητες θα επηρεάσουν αλυσιδωτά και το πεδίο των υποψηφιοτήτων στον πρώτο βαθμό αυτοδιοίκησης (λέγε με δήμο της Κω).
Κι εδώ το ισχυρό δίλημμα που μπαίνει  είναι αν θα συνεχίσει να παρέχεται η στήριξη στον Γ. Κυρίτση και την Δύναμη Αλλαγής (σε περίπτωση που δεν προκριθεί τελικά για τους χ,ψ λόγους η βουλευτική υποψηφιότητά του) ή αν θα κριθεί προσφορότερη (λόγω συσχετισμών, γοήτρου και δυναμικής) η αυτόνομη κάθοδος της (υπό εκκόλαψη) νέας δημοτικής παράταξης (με τα γνωστά φαβορί να ηγηθούν: Μ. Χατζηάμαλλος, Ν. Σβύνου, Κ. Χόνδρος κ.α.).
Σίγουρα οι αποφάσεις δεν είναι εύκολες και χωρίς κόστος (εξ ου  και γίνεται λόγος για πολιτικό βαρόμετρο ή πολιτικό χρηματιστήριο). Το γεγονός πάντως ότι η ΝΔ πάει πλέον στις εκλογές ως φαβορί για την πρωτιά δίνει άλλον αέρα στη λήψη των όποιων αποφάσεων.
Χωρίς να φοβάται ιδιαίτερα τυχόν διχαστικά διλήμματα,  μιας και προ των πυλών της εξουσίας είναι λογικό να παραμερίζονται πολύ πιο εύκολα οι πρόσκαιρες διαφωνίες, διαφοροποιήσεις ή εσωκομματικές συγκρούσεις. Και οι όποιες ανοιχτές πληγές (που έτσι κι αλλιώς προκύπτουν σε κάθε δημοτικές εκλογές) να κλείνουν πολύ πιο γρήγορα και πιο ανώδυνα.

19 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Η Ελλάδα βρίσκεται στο μάτι ενός κυκλώνα. Ενός αμερικανικού κυκλώνα, ο οποίος στην κυριολεξία σαρώνει τα Βαλκάνια και την ευρύτερη περιοχή. Κράτη, όπως η Σερβία, η Τουρκία και η Ελλάδα, θα βρεθούν στο επίκεντρο επικίνδυνων σχεδιασμών. Για να εξυπηρετηθούν οι ανάγκες των ιμπεριαλιστών, θα γίνουν αλλαγές συνόρων.Η Ελλάδα στο σημείο αυτό κινδυνεύει θανάσιμα. Κάποιοι έχουν ανοίξει ταυτόχρονα όλα τα εθνικά της θέματα, για να την αναγκάσουν σε αυτοακρωτηριασμό.Αιγαιο,Κρητη Θράκη, Κύπρος και Βόρεια Ήπειρος είναι ανοικτά ζητήματα, τα οποία θα σύρουν την Ελλάδα σε ένα τραπέζι διαπραγματεύσεων, που θα θυμίζει χειρουργείο. Θα την αναγκάσουν να θυσιάσει κάτι σημαντικό, για να σώσει υποτίθεται τα υπόλοιπα. Όμως, το χειρότερο είναι πως όλα αυτά έχουν δρομολογηθεί με τη συνεργασία των ελληνικών πολιτικών ηγεσιών. Είναι πλέον προφανές ότι κάποιοι «Έλληνες», για να κάνουν εκ του ασφαλούς μεγάλες πολιτικές καριέρες, έχουν προσυμφωνήσει να εξυπηρετήσουν τους ολέθριους αυτούς σχεδιασμούς.

 2. ΔΙΝΟΥΝ ΕΠΙΔΟΜΑ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ, 400€ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΜΠΑΙΝΕΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ

  Την ώρα που ο λαός πένεται και υποφέρει !Συνάνθρωποί μας δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν στις υποχρεώσεις τους, ενώ πολλοί δεν έχουν καν τα προς το ζην!
  Την ώρα που υπάρχουν οικογένειες, που ζουν με 400 € το μήνα και με αυτά πληρώνουν ενοίκιο, λογαριασμούς και φαγητό. Και προσπαθούν να επιβιώσουν. Την ώρα που υπάρχουν οικογένειες χωρίς ρεύμα και χωρίς θέρμανση, σπίτια χωρίς φάρμακα και χωρίς τροφή.
  Δεν μας είπε όμως ο ανεκδιήγητος κομμουνιστής ΜΟΥΖΑΛΑΣ που τολμά να συγκρίνει τους Έλληνες με τους λαθρομετανάστες, τι πληρώνουν με αυτά το 400 € οι Έλληνες, δεν μας είπε ότι τους τα δίνουν με το έναν χέρι και τους τα παίρνουν με το άλλο μέσω της φορολογίας για να τα δώσουν στους αγαπημένους τους λαθρομετανάστες.
  Τα άθλια υποκείμενα που μας κυβερνούν, οι υπέρμαχοι των ανοιχτών συνόρων , επιδοτούν με αυτό τον τρόπο την λαθρομετανάστευση, από σήμερα κιόλας αναμένονται νέες ορδές λαθρομεταναστών πολλαπλάσιες από τις προηγούμενες ημέρες καθώς με όλα πληρωμένα και 400€ ευρώ στην τσέπη μια χαρά θα περάσουν. Όσο για τους Έλληνες, θα τους κάνουν δώρο άλλο ένα μνημόνιο

 3. Αντίθετα, κάποια στιγμή θα τους συμφέρει (2018) η μετάβαση της χώρας μας στη δραχμή, έτσι ώστε να ολοκληρωθεί η μετατροπή των Ελλήνων σε δουλοπάροικους – δηλαδή, σε χαμηλού κόστους εργαζομένους της γερμανικής και λοιπής βιομηχανίας.
  Επίσης για να μπορούν να αγοράσουν όλα όσα «πάγια» θα έχουν απομείνει (ακίνητα, οικόπεδα, νησιά, επιχειρήσεις κλπ.), έναντι υποτιμημένων δραχμών – οπότε να επιστρέψει η Ελλάδα σε πορεία ανάπτυξης, από την οποία όμως δεν θα έχουν πια κανένα απολύτως όφελος οι ιθαγενείς.
  Βέβαια, όταν τελειώνει ένα δύσκολο έτος, όπως ήταν ασφαλώς το 2016, δεν είναι καθόλου ευχάριστο να προβλέπει κανείς ένα πολύ χειρότερο επόμενο – ειδικά για μία χώρα όπως η Ελλάδα, η οποία έχει υποφέρει τα πάνδεινα τα τελευταία επτά χρόνια.

 4. Αντίθετα, κάποια στιγμή θα τους συμφέρει (2018) η μετάβαση της χώρας μας στη δραχμή, έτσι ώστε να ολοκληρωθεί η μετατροπή των Ελλήνων σε δουλοπάροικους – δηλαδή, σε χαμηλού κόστους εργαζομένους της γερμανικής και λοιπής βιομηχανίας.
  Επίσης για να μπορούν να αγοράσουν όλα όσα «πάγια» θα έχουν απομείνει (ακίνητα, οικόπεδα, νησιά, επιχειρήσεις κλπ.), έναντι υποτιμημένων δραχμών – οπότε να επιστρέψει η Ελλάδα σε πορεία ανάπτυξης, από την οποία όμως δεν θα έχουν πια κανένα απολύτως όφελος οι ιθαγενείς.
  Βέβαια, όταν τελειώνει ένα δύσκολο έτος, όπως ήταν ασφαλώς το 2016, δεν είναι καθόλου ευχάριστο να προβλέπει κανείς ένα πολύ χειρότερο επόμενο – ειδικά για μία χώρα όπως η Ελλάδα, η οποία έχει υποφέρει τα πάνδεινα τα τελευταία επτά χρόνια.

 5. Η μεγαλύτερη μας ευχή για το 2017 είναι να συνειδητοποιήσουν οι Έλληνες, τόσο οι Πολίτες, όσο και τα πολιτικά κόμματα ότι, η χώρα έχει εισέλθει στο τελευταίο στάδιο της κατάρρευσης της – οικονομικής, πολιτικής, κοινωνικής, καθώς επίσης πολιτισμικής. Επί πλέον ότι, η Ελλάδα δεν κινδυνεύει μόνο να μετατραπεί σε μία αποικία των δανειστών της στο διηνεκές αλλά, επίσης, πως απειλείται όσο ποτέ μέχρι σήμερα η εδαφική της ακεραιότητα – από πολλές διαφορετικές πλευρές.ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ http://www.analyst.gr/2016/12/29/titloi-telous-gia-tin-ellada/

 6. Η δήμευση του παρόντος και του μέλλοντος της χώρας, με τη βοήθεια των σύγχρονων χρηματοπιστωτικών όπλων – τα οποία είναι αθόρυβα, οπότε δεν γίνονται αντιληπτά, ενώ δεν καταστρέφουν τον υλικό πλούτο της, αλλά τον «περιττό» ανθρώπινο πληθυσμό της.http://www.analyst.gr/2016/12/30/i-sinexia-tou-efialti/

 7. Την ώρα που έρχονται στο φως οι αμύθητες περιουσίες και τα εκατομμύρια που έχουν παρκάρει σε ξένες τράπεζες τα κοράκια του Σύριζα, ο Μουζάλας εμπαίζει και ειρωνεύεται τους Έλληνες: «Το επίδομα για τους πρόσφυγες θα πρέπει να έρθει σε αρμονία με τις εθνικές πολιτικές, για παράδειγμα τα μετρητά δεν μπορούν να υπερβαίνουν ανά οικογένεια το ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα που ισχύει για τους Έλληνες. Δεν είναι δυνατόν μια ελληνική οικογένεια να παίρνει 400 ευρώ και να δώσουμε στους μετανάστες 500 ευρώ».
  Η ελληνική οικογένεια που παίρνει 400 ευρώ, Μουζάλα, δίνει τα διπλάσια για φως, νερό, τηλέφωνο, ΕΝΦΙΑ, τέλη κυκλοφορίας και για να πληρώνει τα κρατικοδίαιτα κοπρόσκυλα που διόρισε η συμμορία του Τσίπρα. Ο λαθρομετανάστης που θα αρπάξει τα 400 ευρώ έχει ήδη τσάμπα στέγη, ρεύμα, ψύξη-θέρμανση και όλες τις ανέσεις που του παρέχει το ανθελληνικό κράτος .
  Η κυβέρνηση, που προσκυνάει τους ξένους τοκογλύφους και τους λαθροεισβολείς, αποτελεί τεράστια πληγή για την Πατρίδα μας. Χέρι-χέρι με τον Τσίπρα και το μνημονιακό τσίρκο του Μητσοτάκη, που έκανε χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν με… «προσφυγόπουλα».

 8. μιποσ εινε καλητερα να παμε απεναντη και να ερθουμε σαν λαθρομεταναστεσ να παρομε και εμησ το τετρακοσαρη δεν θανε ασχιμα

 9. ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΙ ΘΕΣΜΟΙ ΜΕ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΣΕ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ ΣΤΗ ΧΩΡΑ

  ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑΤΑΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΑΣΚΕΡΙ ΗΛΙΘΙΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΣΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΤΟ ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΜΑΦΙΑ ΜΕ ΚΑΛΥΨΗ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΚΩΝ ΘΕΣΜΩΝ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΚΑΙ ΞΕΥΤΙΛΑ ΘΑ ΖΟΥΜΕ ΘΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ.
  ΜΕ ΠΡΟΣΦΑΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΟΥ ΕΞΕΔΩΣΕ Η ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΠΙΣΤΗ ΑΕΓΑ ΜΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΠΩΣ ΣΤΟ ΜΕΤΟΧΙΚΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΤΗΣ ΕΝ ΛΟΓΩ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΜΠΗΚΕ ΜΕ ΠΟΣΟΣΤΟ 15 % Η ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΑΓΑΖΟ ΤΗΣ Η EBRD ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΥΟ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΑΓΝΩΣΤΩΝ ΛΟΙΠΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ.http://arxaiaithomi.gr/2016/12/30/%CE%B7-%CE%BA%CF%85%CE%B2%CE%B5%CF%81%CE%BD%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CF%88%CE%B7%CF%86%CE%B9%CE%B6%CE%B5%CE%B9-%CE%BC%CE%BD%CE%B7%CE%BC%CE%BF%CE%BD%CE%B9%CE%B1-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%BF%CE%B9-%CE%B5%CF%85/

 10. Σοφά ο ιαπωνικός νόμος περί εθνικότητας δεν προβλέπει υπηκοότητα λόγω γέννησης

  – η απλή γέννηση δεν κάνει Ιάπωνα πολίτη ένα άτομο που γεννιέται στην Ιαπωνία εκτός αν οι γονείς του είναι Ιάπωνες. Αυτό είναι ιδιαίτερα σοφό διότι απαγορεύει τους λαθρομετανάστες να αγκιστρώνονται στην Ιαπωνία γεννώντας παιδιά.

 11. ΓΙΑΝΝΗ ΑΝ Η ΝΔ ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΤΟ ΝΗΣΙ ΘΑ ΕΓΚΑΤΑΛΗΘΦΕΙ ΛΙΑΝ ΣΥΝΤΟΜΩΣ,

 12. Η κ. Φωτίου ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ σε 2 τραπεζικούς λογαριασμούς στην 'NATWEST' έχει 97.113,15 στερλίνες (!) ΚΑΙ 1 ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ!!

  ΕΝΑΣ ΡΕ… ΕΝΑΣ ΒΟΛΕΥΤΗΣ ΣΤΗΝ ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ, ΧΩΡΙΣ ΦΟΥΣΚΩΜΕΝΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΚΑΔΕΣ ΑΚΙΝΗΤΑ… ΕΝΑΣ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ;
  Τι σκατά ψήφισε αυτός ο λαουτζίκος, που δεν έχει στον ηλιο μοίρα;;;;;
  ΤΗΝ ΕΛΙΤ ΤΗΣ ΚΟΥΜΜΟΥΝΑΣ;;;;

  • ο πιο φτωχος βουλευτης ειναι ο κυριακος μητσοτακης. αν δεν το πιστευετε δειτε το ποθεν εσχες του.

 13. ΚΑΤ’ΑΡΧΗΝ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑΝΝΗ..ΥΓΕΙΑ ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΨΥΧΙΚΗ..ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΧΟΛΙΟ,ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΩ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΕΡΙΠΟΥ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ,AFTER THE TIME OF LOGICALS..ΝΑ ΖΗΤΗΣΩ ΠΡΩΤΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ,ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΓΡΑΨΑ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ,ΓΙΑΤΙ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΜΕΡΟΣ ,ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΟΥ ΣΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ,ΚΑΙ ΤΩΝ ΓΙΓΝΕΣΤΑΙ!!ΠΑΜΕ ΛΟΙΠΟΝ…ΘΕΩΡΩ (ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ) ΟΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΑ ΛΑΘΗ,ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ,ΑΥΤΟΥ ΠΟΥ ΛΕΜΕ ΑΣΚΕΡΙ..ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ..ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΘΝΙΚΑ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΤΟΠΙΚΑ..ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΣ ΤΟ ΔΟΓΜΑ ΤΟΥ ΔΙΕΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ,ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ..ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΑΝΑΛΥΣΟΥΜΕ,ΓΙΑΤΙ ΕΔΩ ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΑΙΡΝΕΙ Ο ΧΩΡΟΣ..

 14. O KALITEROS TROPOSNA PAEI PROSTA I DIMARHIA TIS NA BGI ENNAS ELLINAS OUDETEROS HORIS PAGOMENA KOMMATA KE MESA STA LAMOGIA TIS KOS GNISIOS ANIKTOS STO KINO NA PONA THN KO NA TIRI TIS YPOSHESEIS TOU NA APANTA STOUS DIMOTES NA KOPOUN TA TAXIDIA KOPI MISTHOU SAN PARADIGMA TO DIMARHIO NANE PROSITO PORTES ANIHTES NA EKTIMA TOUS DIMOTES NA MIN TOUS RIHNI SKONI STA MATIA NA TOUS PERNI GIA PALAVOUS NA ELEHI TO PROSOPIKO POU DOULVI STO DIMARHIO
  OSO O DIMARHOS SINDETE ME TO ENA I TO ALLO KOMMA AFTO TO POU TO AGAPISA TOSO POLI ENNOO INE KRIMA NA VRETHI ENAS ANEXARTITOS POU PORI NA PARI TIN KO 50 HRONIA PISO ME ROUSFETTI KE SPATALI HRIMATON OLI I OIKONOMIKI PROSFYGES NA MIN PERNOUN FRAGO NA PATAGHOUDENE I PANTES ALITHOFANIA ANIXTA HARTIA AFTA PROS TO PARON EPIFILASOME

 15. DIMARHOS HORIS APO TAKOMMATA KATAGOGIS ELLINIKI KATOIKOS KOS AIKTOS NA AKOUI TOUS DIMOTES KE OHI NA YPOTIMAS OIKONOMOS ANIHTA GRAFIA NA MIN YPOSHETE LAFAZANIS NA MIN DIORIZEI TOYS FILOUS TOU AXIOKRATIA ENTIMOS OHI PSEFTIS SPATALIS
  OMADA GIA TIN MEGALI ALLAGI KOS PROTI

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ