ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Άναμμα Χριστουγεννιάτικου δέντρου & Χρ. παζάρι σε μαγευτική ατμόσφαιρα στην Καρδάμαινα | Συγχαρητήρια Θ. Νικηταράς προς Ν. Πόγια: Η πλατεία ξεχωρίζει & είναι πανέμορφη

0
1774
Συνεργάτης aegeanews.

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Σε απόλυτα Χριστουγεννιάτικο – εορταστικό κλίμα με πολλά παιδικά χαμόγελα, μουσικές, γεύσεις και βεγγαλικά  πραγματοποιήθηκαν στην Καρδάμαινα το Χριστουγεννιάτικο παζάρι και το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου με την συμμετοχή όλων των συλλόγων και των σχολείων της περιοχής σε συνεργασία με την Δημοτική Κοινότητα και τον ΔΟΠΑΒΣ.

Το Χριστουγεννιάτικο παζάρι με την συμμετοχή τοπικών φορέων και σχολείων σε ποικιλία διάφορων ειδών  που έγιναν ανάρπαστα, έδωσε για άλλη μια φορά χρώμα, άρωμα, ήχους και εικόνα εορτών.

Ακολούθησε η πολύ ζεστή και όμορφη  εκδήλωση για το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου με την συμμετοχή για άλλη μια φορά της Φιλαρμονικής Ηρακλειδών υπό την διέθυνση του Μαέστρου Νίκου Γκαναβούρα, της χορωδίας ΑΡΙΩΝ, της αγγλόφωνης χορωδίας καθώς και της παιδικής χορωδίας.

Την εκδήλωση άνοιξε ο Πρόεδρος της Κοινότητας Νίκος Πόγιας ο οποίος στην συνέχεια κάλεσε τον Δήμαρχο Κω Θ. Νικηταρά για να ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση. Ο Δήμαρχος Κω μάλιστα έδωσε τα συγχαρητήριά του στον Πρόεδρο λέγοντάς του ότι η πλατεία ξεχωρίζει και είναι πανέμορφη. Στην συνέχεια κάλεσε τα παιδιά και άρχισαν να μετρούν αντίστροφα, ενώ τον ουρανό και το πανέμορφο παραλιακό τοπίο της Καρδάμαινας φώτισαν εντυπωσιακά βεγγαλικά.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ