Το στέλεχος JN.1 του Covid θα μπορούσε να προκαλέσει μια παγκόσμια “πανδημία καρδιακής ανεπάρκειας”, φοβούνται οι ειδικοί…

2
7474

ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ :Οταν πρεπει να δικαιολογησεις ενα εγκλημα που ηδη εχει συμβει και θα συμβαινει !!!!

Οι εμπειρογνώμονες εξέδωσαν μια σοβαρή προειδοποίηση σχετικά με έναν νέο και ανησυχητικό “παγκόσμιο κίνδυνο για την υγεία” που σχετίζεται με το COVID-19, δηλώνοντας ότι θα μπορούσε να ξεκινήσει μια “πανδημία καρδιακής ανεπάρκειας”. Η αύξηση των κρουσμάτων COVID-19, ιδίως λόγω του νέου στελέχους που είναι γνωστό ως JN.1, θα μπορούσε να οδηγήσει σε πιθανά καρδιακά προβλήματα, αποκάλυψε μια νέα μελέτη Ιαπώνων επιστημόνων.

Μετά την έξαρση των κρουσμάτων Covid σε διάφορες χώρες, συμπεριλαμβανομένων των ΗΠΑ, του Ηνωμένου Βασιλείου, της Κίνας και της Ινδίας τις τελευταίες εβδομάδες, κυρίως λόγω της εισροής ενός νέου στελέχους JN.1, οι ειδικοί σε θέματα υγείας έχουν προειδοποιήσει ότι αυτό θα αυξήσει τις πιθανότητες πιθανών καρδιακών προβλημάτων για όσους κολλήσουν τη νόσο.

Επιστήμονες από το κορυφαίο ερευνητικό ινστιτούτο Riken της Ιαπωνίας εξέδωσαν την προειδοποίηση σε νέα έκθεση. Λένε ότι οι υποδοχείς ACE2, στους οποίους προσκολλάται ο κορονοϊός μέσα στα ανθρώπινα κύτταρα, είναι “πολύ συνηθισμένοι” στην καρδιά. Αυτό σημαίνει ότι πολλοί άνθρωποι που κολλάνε τον ιό μπορεί να υποφέρουν από “μειωμένη καρδιακή λειτουργία”.

Ο λόγος για αυτό δεν έχει ακόμη διευκρινιστεί. Ωστόσο, η έκθεση υποδηλώνει ότι η πανδημία του Covid μπορεί να έχει αλλάξει σημαντικά τα πράγματα. Προειδοποιεί ότι ο αριθμός όσων κινδυνεύουν από μελλοντική καρδιακή ανεπάρκεια λόγω “επίμονης λοίμωξης από τον ιό SARS-CoV-2 (COVID-19) αναμένεται να αυξηθεί εκθετικά”.

https://www.msn.com/en-in/video/health/syndrome-links-heart-kidney-disease-other-symptoms/vi-AA1larce?ocid=socialshare&t=22

Η έκθεση αναφέρει: “Παρόλο που δεν έχουν αναφερθεί μέχρι στιγμής πειστικά κλινικά στοιχεία ότι η επίμονη λοίμωξη SARS-CoV-2 σχετίζεται με μειωμένη καρδιακή λειτουργία, η μελέτη απόδειξης της δυνατότητας επίμονης λοίμωξης της καρδιάς από SARS-CoV-2 και του πιθανού κινδύνου ευκαιριακής εξέλιξης καρδιακής ανεπάρκειας θα πρέπει να επικυρωθεί από ένα τρισδιάστατο μοντέλο ανθρώπινου καρδιακού ιστού, το οποίο θα λειτουργήσει ως καμπανάκι κινδύνου για έναν παγκόσμιο κίνδυνο για την υγειονομική περίθαλψη”.

πηγή: katohika.gr/

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Όλα τα ξαφνικά θα τα φορτώσουνε στο κόβιτ για να ξαναμπολιαστείτε και να σας ξεβγάλουνε

  2. Πολύ ρεαλιστικό το άρθρο. στους γιατρούς τρέχουμε τελευταία πολλά άτομα με καρδιακή ανεπάρκεια που αποκτήσαμε μετά τον Κοβιντ. και οι καρδιολόγοι παραδέχονται ότι η ζημιά προήλθε είτε σαν παρενέργεια των εμβολίων είτε από τον επιθετικό ιό. επίσης διαπιστώνουν ότι έχουν πολύ περισσότερους ασθενείς τελευταία που ναι μεν γλύτωσαν τον πνεύμονα αλλά έχουν άλλα προβλήματα και ιδίως ανεπάρκειας της καρδιάς.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ