Αποκαλούν την έρευνα «απόλυτη βόμβα»: Οι τρεις ομάδες των εμβολίων, τα επικίνδυνα και τα Placebo

0
9696

Αυτά έκαναν οι άνθρωποι, λένε επιστήμονες!!! Όσοι δεν έπαθαν τίποτα έκαναν απλά εικονικό εμβόλιο, σύμφωνα πάντα με την έρευνα…

Δανοί επιστήμονες φέρονται να αποκάλυψαν πειστικά στοιχεία ότι ένα σημαντικό ποσοστό των παρτίδων του εμβολίου Pfizer-BioNTech BNT162b2 COVID-19 που διανέμονται στην ΕΕ πιθανότατα αποτελούνταν από εικονικά φάρμακα — και οι παρτίδες χωρίς εικονικό φάρμακο εμφάνισαν υψηλότερα από το κανονικό σοβαρές ανεπιθύμητες ενέργειες στους λήπτες.

ΕΚΑΝΑΝ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΤΡΕΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΠΑΡΤΙΔΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ: ΔΥΟ ΜΕ ΣΟΒΑΡΕΣ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΕ ΜΗΔΕΝΙΚΕΣ, ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΚΑΤΑΤΑΣΣΟΥΝ ΣΤΑ ΕΙΚΟΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑ-PALCEBO!!!!!!

Όπως γράφει το The Defender:

Οι επιστήμονες δημοσίευσαν την μελέτη τους τον Μάρτιο, ως επιστολή που υποβλήθηκε στο European Journal of Clinical Investigation. Το BNT162b2 (Εμβόλιο COVID Pfizer/Biontech) είναι το εμβόλιο στο οποίο έχει χορηγηθεί Άδεια Χρήσης Έκτακτης Ανάγκης από την Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων των ΗΠΑ και άλλες αρχές.

Η μελέτη αρχικά δεν τράβηξε την προσοχή, αλλά πρόσφατα δημοσιεύματα των μέσων ενημέρωσης την έφεραν στο φως.

Η δημοσιογράφος Kim Iversen, ο οποίος την Τετάρτη γνωστοποίησε την μελέτη στο ” The Kim Iversen Show “, την χαρακτήρισε “απόλυτη βόμβα”.

Η Iversen ανέφερε ως πηγή της ένα άρθρο στο The Daily Skeptic , που δημοσιεύτηκε επίσης την Τετάρτη, από πέντε Γερμανούς επιστήμονες που αμφισβήτησαν δημόσια την ασφάλεια των εμβολίων.

Οι Δανοί ερευνητές εξέτασαν τα εμβόλια Pfizer-BioNTech που χορηγήθηκαν στην Δανία από τον Δεκέμβριο του 2020 έως τον Ιανουάριο του 2022 και διαπίστωσαν ότι οι παρτίδες του εμβολίου Pfizer-BioNTech για τον COVID-19 μπορούσαν να χωριστούν σε τρεις ομάδες.

Δύο από τις τρεις ομάδες εμφάνισαν υψηλότερα από το κανονικό ποσοστά σοβαρών ανεπιθύμητων ενεργειών στους λήπτες. Ωστόσο, για την τρίτη ομάδα παρτίδων, αναφέρθηκαν συνολικά μηδενικές ανεπιθύμητες ενέργειες.

Οι ερευνητές εξέτασαν επίσης δεδομένα που έδειχναν ποιες παρτίδες επιθεωρήθηκαν και δοκιμάστηκαν από τις ρυθμιστικές αρχές και ανακάλυψαν ότι σχεδόν καμία από τις παρτίδες από την τρίτη ομάδα —που δεν σχετίζονται με σοβαρά ανεπιθύμητα συμβάντα— είχε επιθεωρηθεί.

Σύμφωνα με την Iversen, τα ευρήματα υποδηλώνουν ότι «πολλές από τις παρτίδες του εμβολίου Pfizer που χορηγήθηκαν στο κοινό – έως και 30% – ήταν εικονικά φάρμακα. Και ακόμη χειρότερα, τα στοιχεία δείχνουν ότι οι ρυθμιστικές αρχές το γνωρίζουν και τις διαχειρίζονται πρόθυμα».

(…)

Οι Γερμανοί επιστήμονες συζήτησαν για πρώτη φορά τα αποτελέσματα της δανικής μελέτης την περασμένη εβδομάδα στην γερμανική διαδικτυακή εκπομπή «Punkt.Preradovic» , με παρουσιάστρια την δημοσιογράφο Milena Preradovic.

Σύμφωνα με την Daily Sceptic, ανέλυσαν πώς «οι παρτίδες που χρησιμοποιούνται στην Δανία, οι οποίες αντιπροσωπεύονται από τα σημεία στο γράφημα, ουσιαστικά χωρίζονται σε τρεις ομάδες».

Ένα σύνολο παρτίδων, που αναφέρεται ως «πράσινες παρτίδες» και αντιπροσωπεύει πάνω από το 60% του συνολικού δείγματος έδειξε «ένα μέτριο ή μέτρια υψηλό επίπεδο ανεπιθύμητων ενεργειών που σχετίζονται με αυτές».

Συγκεκριμένα, αναφέρθηκε ένα σοβαρό ανεπιθύμητο συμβάν ανά περίπου 400 δόσεις σε αυτήν την παρτίδα — πολύ υψηλότερο από το ποσοστό σοβαρών ανεπιθύμητων ενεργειών που αναφέρθηκαν για το εμβόλιο κατά της γρίπης.

Ένα άλλο σύνολο παρτίδων, που αναφέρεται ως “μπλε παρτίδες”, “σχετίστηκε με ένα εξαιρετικά υψηλό επίπεδο ανεπιθύμητων ενεργειών” – με ποσοστό αναφερόμενων σοβαρών ανεπιθύμητων ενεργειών 1 στις 10 δόσεις, που αντιπροσωπεύουν σχεδόν το 50% των σχετιζόμενων με το εμβόλιο θανάτων!

Ορισμένες παρτίδες στην ομάδα «μπλε» είχαν ακόμη υψηλότερο ποσοστό σοβαρών ανεπιθύμητων ενεργειών: 1 στις 6 δόσεις.

(…)

Το τρίτο σύνολο παρτίδων, που αναφέρεται ως «κίτρινες παρτίδες», αντιπροσώπευε περίπου το 30% του συνολικού αριθμού των δόσεων που χορηγήθηκαν στο δείγμα, αλλά «σχετίζονταν κυριολεκτικά με μηδενικά ύποπτα ανεπιθύμητα συμβάντα».

Ο Gerald Dyker, Ph.D. , καθηγητής οργανικής χημείας στο Πανεπιστήμιο του Ρουρ στο Μπόχουμ της Γερμανίας και μέλος της ομάδας πέντε Γερμανών επιστημόνων που ασχολήθηκαν με την δανική μελέτη, πρότειναν ότι οι «κακόβουλοι» παρατηρητές θα μπορούσαν να καταλήξουν στην άποψη πως «έτσι είναι τα εικονικά φάρμακα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:«Μύλος» με τα εμβόλια! Νέα ΥΠΕΡ-ΡΟΥΚΕΤΑ, δεν άφηναν την υγειονομικό να μιλήσει με αυτό που είπε

«Γιατί μια συγκεκριμένη ομάδα δεν έχει απολύτως καμία παρενέργεια;», αναρωτήθηκε η Ίβερσεν. «Αυτή είναι η ομάδα που έλαβε το εικονικό φάρμακο».

el.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ