«Ξεσηκωμός» χημικών στην Γερμανία για τα εμβόλια τώρα που τέλειωσαν τον COVID – Ανοίγουν στόματα

1
494

Στην Ελλάδα απόλυτη ηρεμία, ετοιμαζόμαστε για τα 500 εμβόλια του Π.Ο.Υ.

Στις αρχές του 2022, πέντε καταξιωμένοι Γερμανοί καθηγητές από τους τομείς της χημείας και της φυσικής ασχολήθηκαν εντατικά με το εμβόλιο COVID-19 από την φαρμακευτική εταιρεία BioNTech/Pfizer και, με βάση τις αναλύσεις και τα αποτελέσματά τους, έθεσαν σαφείς ερωτήσεις για την εταιρεία και το προϊόν της.

Οι ανησυχίες τους προήλθαν από υποψίες για πιθανά ελαττώματα ποιότητας στο εμβόλιο Comirnaty της BioNTech για τον COVID. Ωστόσο, οι καθυστερημένες απαντήσεις της εταιρείας σχετικά με τη συνέπεια και την ποιότητα των εμβολίων ήταν μάλλον μη ικανοποιητικές.

Τώρα που ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας κήρυξε μεν το τέλος της πανδημίας, αλλά ετοιμάζουν 500 εμβόλια για να τα κάνουν στους ανθρώπους με όλους τους τρόπους, στις 5 Μαΐου 2023, δημοσιεύτηκε νέο άρθρο, στο οποίο οι επιστήμονες ρωτούν:

“Οι χημικοί ρωτούν την BioNTech: Υπάρχουν διαφορές στις παρτίδες των εμβολίων; Πέντε καθηγητές χημείας θέλουν να μάθουν εάν υπάρχει εξήγηση για τις διαφορετικές παρενέργειες σε μεμονωμένες παρτίδες εμβολίου για τον COVID”.

Οι ερωτήσεις που διατυπώθηκαν σε επιστολή αυτή την φορά αναφέρονται σε μια νέα επιστημονική μελέτη από την Δανία (Schmeling et al ., 2023. DOI: 10.1111 / eci.13998).

Οι καθηγητές λένε:

«Αυτή η μελέτη «δείχνει πολύ ξεκάθαρα ότι υπήρχαν εξαιρετικά μεγάλες διαφορές στις αναφερόμενες παρενέργειες και στις βλάβες του εμβολίου μεταξύ των παρτίδων του εμβολίου σας».

Οι κριτικοί μελετητές εργάζονται σε γερμανόφωνα πανεπιστήμια. Το πρώτο ερώτημα είναι αν ο Uğur Şahin, ο Özlem Türeci ή οι συνάδελφοί τους «έχουν ήδη ασχοληθεί με τη μελέτη της Δανίας»:

“Η μελέτη από την Δανία δείχνει “ότι οι παρτίδες με υψηλά ποσοστά αναφοράς ανεπιθύμητων ενεργειών είτε χρησιμοποιήθηκαν λιγότερο συχνά είτε τα μεγέθη παρτίδων ήταν μικρά”. Επομένως, οι καθηγητές θέλουν να μάθουν πώς μπορούν να εξηγηθούν “τα διαφορετικά ποσοστά αναφοράς”. Τίθεται το ερώτημα ως προς το πώς «οι αντίστοιχες παρτίδες διαφέρουν ως προς την σύνθεσή τους».

Διαφορετικές παρτίδες εμβολίων λοιπόν, σύμφωνα με ΧΗΜΙΚΟΥΣ!!! Διαφορετικές παρενέργειες, διαφορετικοί θάνατοι!!! Όσοι έμειναν ζωντανοί ή χωρίς παρενέργειες, εκτιμούν επιστήμονες, είτε δεν έχουν δράσει ακόμα οι διαφορετικές παρτίδες εμβολίων είτε έκαναν το λεγόμενο placebo (αλατόνερο).

Στην Ελλάδα πάντως οι κρατικοί επιστήμονες διαβεβαιώνουν πως το εμβόλιο COVID είναι ασφαλές και αποτελεσματικό.

el.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Την πρώτη εβδομάδα του Μαγιού 52 θάνατοι από κοβιντ είχε η χώρα σύμφωνα με τα στοιχεία του ΕΟΔΥ. Δεν μας λέει όμως πόσοι ήταν εμβολιασμενοι. Μου λείπει η Παγώνη πραγματικά. Πάντως που να ανοίξουν και τα στόματα για τα πρωτόκολλα και τις νοσηλείες. Καλή ψήφο την άλλη Κυριακή 😂

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ