ΗΠΑ: Υποχρέωσαν πατέρα 16χρονου που πέθανε μετά τον εμβολιασμό του να πει ότι αιτία θανάτου ήταν ο Covid-19

1
3351

Πατέρας στις ΗΠΑ που έχασε τον 16χρονο γιο του μετά από το εμβόλιο της Pfizer κατά της Covid-19 ενώ έπαιζε μπάσκετ παραδέχτηκε δημοσίως πως τον πίεσαν οι αμερικανικές αρχές ζητώντας του να δηλώσει πως ο γιος του πέθανε από Covid-19 προσφέροντάς του οικονομικά ανταλλάγματα.

Πρόκειται για τον Ernest Ramirez που προχώρησε σε αυτή την αποκάλυψη μιλώντας δημοσίως στην Καλιφόρνια.

«Η FEMA επικοινώνησε μαζί μου για να μου ζητήσει να αλλάξω την αιτία θανάτου σε Covid, ώστε να με βοηθήσουν οικονομικά», είπε χαρακτηριστικά.

Ο 16χρονος γιος του πέθανε πέντε ημέρες μετά την λήψη του εμβολίου της Pfizer.

Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά:

«Ενώ έπαιζε μπάσκετ, ο Junior κατέρρευσε και πέθανε ακριβώς μπροστά  στα μάτια του καλύτερου φίλου του. Το ιατρικό προσωπικό προσπάθησε (να επαναφέρει) τον γιο μου, αλλά δεν μπορούσαν να κάνουν τίποτα!

Την ημέρα που τελείωσε ο κόσμος μου, η αυτοψία του Junior έδειξε ότι είχε μυοκαρδίτιδα. Ο Junior ήταν ένα υγιές αγόρι που του άρεσε να παίζει μπέιζμπολ, βιντεοπαιχνίδια με τους φίλους του, απολάμβανε την ύπαιθρο, αγαπούσε το ψάρεμα.

Επτά μήνες αργότερα μετά, επικοινώνησε η FEMA μαζί μου και μου ζήτησε να αλλάξω την αιτία θανάτου του γιού μου σε κόβιντ, ώστε να μπορέσουν να με βοηθήσουν οικονομικά. Τους είπα ότι δεν θα το έκανα ποτέ».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ