Νεαρή γυναίκα στις ΗΠΑ έχει αλλεργία στην βαρύτητα – Είναι στο κρεβάτι όλο το 24ωρο

0
1214

Μια 28χρονη γυναίκα στις ΗΠΑ πάσχει από σύνδρομο ορθοστατικής ταχυκαρδίας, το οποίο την αποτρέπει από το να στέκεται όρθια για πάνω από τρία λεπτά. «Είμαι αλλεργική στη βαρύτητα» δηλώνει η Λίντσι Τζόνσον, σημειώνοντας ότι ζει καθημερινά έναν εφιάλτη λόγω αυτής της σπάνιας ασθένειας.

Η Λίντσι Τζόνσον, όπως αναφέρει δημοσίευμα του Independent,  διαγνώστηκε με το εν λόγω σύνδρομο πριν από επτά χρόνια. Τα πρώτα συμπτώματα που εμφάνισε ήταν έντονος πόνος στη μέση και τη πλάτη, ενώ στη συνέχεια έφτασε στο σημείο να έχει εμετούς και συνεχείς λιποθυμίες. Πλέον, η 28χρονη κοπέλα από τις ΗΠΑ καταπολεμά την αλλεργία της… στην βαρύτητα με φαρμακευτική αγωγή και οι λιποθυμίες της έχουν περιοριστεί στις τρεις σε ημερήσια βάση.

«Είμαι αλλεργική στη βαρύτητα. Ακούγεται τρελό αλλά είναι η αλήθεια» αναφέρει η Λίντσι Τζόνσον. Όπως λέει, «δεν μπορώ να σταθώ για πάνω από ένα τρίλεπτο δίχως να νιώσω άρρωστη ή να λιποθυμήσω. Νιώθω πολύ καλύτερα όταν είμαι ξαπλωμένη. Είμαι όλη μέρα στο κρεβάτι, μέχρι και για 23 ώρες. Ποτέ δεν πίστευα ότι στα 28 μου θα χρειάζομαι καρέκλα στο μπάνιο. Δεν μπορώ να φύγω από το σπίτι, δεν υπάρχει θεραπεία αλλά είμαι ευγνώμων για τον σύζυγό μου».

Με πληροφορίες από Independent

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ