Επίσημα στοιχεία: «Εμβολιασμένοι το 85,3% των θανάτων Covid-19 στην Σκωτία τον Νοέμβριο»! (φώτο)

4
1545

Ο Covid-19 «θερίζει» τους εμβολιασμένους και αυτό πλέον αποδεικνύεται από τα επίσημα στοιχεία πολλών χωρών. 

Τελευταία απόδειξη ήρθε από την Σκωτία, η οποία δημοσίευσε στις 8 Δεκεμβρίου τα στοιχεία για τα κρούσματα, τις νοσηλείες και τους θανάτους σε εμβολιασμένους και μη εμβολιασμένους.

Τα στοιχεία αφορούν την περίοδο από 30 Οκτωβρίου έως 26 Νοεμβρίου και προκαλούν σοκ στους εμβολιασμένους, καθώς παρατηρούμε ότι το μεγαλύτερο ποσοστό των θανάτων Covid-19 αφορά εμβολιασμένους.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το πινακάκι που παραθέτουμε καταγράφηκαν 361 θάνατοι σε πλήρως εμβολιασμένους πολίτες και 10 θάνατοι σε πολίτες εμβολιασμένους με μια δόση, αντιθέτως οι θάνατοι στους ανεμβολίαστους ήταν μόλις 64. Κάτι που σημαίνει ότι το 85,3% των θανάτων καταγράφηκε σε εμβολιασμένους (πλήρως ή με μια δόση).

Παρόμοια είναι η εικόνα βέβαια και στις νοσηλείες, αλλά και στα κρούσματα.

Ο πίνακας για τις νοσηλείες: 

Ο πίνακας για τα κρούσματα:

Να σημειώσουμε ότι στην Σκωτία έχει εμβολιαστεί πλήρως περίπου το 72,7%.

Αυτά τα στοιχεία δημιουργούν εκ νέου πολλά ερωτήματα για την αποτελεσματικότητα των συγκεκριμένων εμβολίων, αλλά και για τον λόγο που η ελληνική κυβέρνηση ΔΕΝ δημοσιεύει επίσημα τα στοιχεία για τους θανάτους Covid-19 σε εμβολιασμένους και μη εμβολιασμένους. 

Πηγή: pronews.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Από την αρχή του δράματος, προσεύχομαι στον Θεό να με καθοδηγήσει, τι να κάνω με το εμβόλιο. Δεν ανήκω σε καμία θρησκεία. Κι ενώ όλοι οι δικοί μου νοσησαν, θα έμενα μόνος στη ζωή, με εκκωφαντική βοήθεια του Θεού είναι όλοι καλά 🙏 και είμαι εγώ πια ο 《λεπρός》 στην οικογένεια, όλοι έχουν ανοσία εγώ όχι. Κι ενώ θα μπορούσα να το λάβω ως σημάδι, κι όταν πέθανε ο ///// ακόμα πιο, να εμβολιαστω, η καρδιά μου 《κλωτσαγε 》 και 《κλωτσάει 》 να μην..

    Είθε ο Παναγαθος να προστατέψει τις καθαρές ψυχές. Είτε εμβολιάστηκαν είτε φοβούνται να.

    • Αμα είναι να ζεις με το φόβο καλύτερα να παρακαλάς τον Πανάφγαθο να σε αναπαύση

      ΜΗ ΦΟΒΟΥ! «Μη φοβού»: Η εντολή που συναντούμε συχνότερα στην Αγία Γραφή… Εάν μετρήσουμε μέσα σε ολόκληρη την Αγία Γραφή ποιά εντολή συναντάμε γραμμένη πιο πολλές φορές από τις άλλες, θα μας αλλάξει τον τρόπο που ζούμε και σκεφτόμαστε.
      Δεν είναι ούτε η εντολή του Μη Κλέψεις, ούτε του Μη Φονεύσεις.
      Είναι το ”Μη Φοβού”. ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΑΙ.
      Και ξέρετε πόσες φορές είναι γραμμένη; 365, μια κάθε μέρα!!!

  2. ΚΑΙ ΑΝ ΗΤΑΝ ΟΛΟΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ, ΤΟ 100 ΣΤΑ 100 ΤΩΝ ΘΑΝΑΤΩΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ. ΑΡΘΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΟΜΑΖΟΥΝ ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ