Γαλλία: 22χρονος πέθανε από αλλεργικό σοκ μετά την α’ δόση του εμβολίου

4
1787

Ο 22χρονος Maxime Beltra πέθανε 9 ώρες αφού εμβολιάστηκε με την πρώτη δόση Pfizer στη Γαλλία.

Ο πατέρας του αποδίδει το θάνατό του στον εμβολιασμό ενώ οι ιατρικές πηγές τον αποδίδουν σε μια σοβαρή διατροφική αλλεργία.

Ο τραγικός πατέρας δείχνει το πιστοποιητικό εμβολιασμού του αδικοχαμένου γιου του και μιλάει στην κάμερα: «Είναι εγκληματικό να βάζουμε εμβόλια στην αγορά που σκοτώνουν υγιείς 22χρονους» και προσθέτει «σήμερα βγήκε το πιστοποιητικό εμβολιασμού που θα του επέτρεπε να φύγει στην Ελλάδα μαζί μ΄έναν φίλο του. Δυστυχώς δεν θα φύγει, έφυγε για τον απλό και καλό λόγο ότι αυτός πέθανε μετά από ένα αλλεργικό σοκ αφότου εμβολιάστηκε στις 2 το μεσημέρι.».

πηγή: aftodioikisi.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ευχαριστουμε την εκκλησια που επιβεβαιωνονται οτι θελουν το καλο των νεων ανθρωπων των παιδιων μας.

  2. που κράζει τους ανεμβολιαστους θυμιατιζοντας νυχθημερόν τον Δικτάτορα Μητσοτάκη; Εσχάτως αναφέρει και την αντιπολίτευση για να θολώσει τα νερά, να κρύψει την γαλάζια χολέρα που ξερνα εδώ μέσα. Ρωσικη ρουλέτα είναι το εμβόλιο. Οπως και το αν νοσησεις απο κορωνοιο. Γι αυτό ΟΧΙ στην υποχρεωτικοτητα. Αν πάθει κάτι το παιδί μου, που το εκβιάζουν οι εργοδότες του να εμβολιαστεί, δε θα ησυχάσω μέχρι να σε σουβλίσω σαν αρνί στην Πλ. Ελευθερίας. Γιατί θα σε βρω, όποιος ή οποία κι αν είσαι , γαλαζιε κρετινε.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ