Έρευνα Αντώνη Αβρίθη, για τους τελευταίους τριόνυχες που έζησαν ποτέ στην Ευρώπη – Ευρήματα στη Χελώνα στην Καρδάμαινα

4
229
Νέα έρευνα, έρχεται στο προσκήνιο,  από τον συμπατριώτη μας φοιτητή, Αντώνη Αβρίθη με θέμα: Ένας από τους τελευταίους τριόνυχες που έζησε ποτέ στην Ευρώπη στο νησί της Κω. Πιο συγκεκριμένα ο Αντώνης Αβρίθης, ανακάλυψε τα συγκεκριμένα ευρήματα της υπό εξαφάνισης χελώνας, στην Καρδάμαινα και αποτέλεσε το θέμα της νέας έρευνας του,  με τη συνεργασία του Έλληνα καθηγητή Γιώργου Γεωργαλή από το ινστιτούτο συστηματικής και εξέλιξης των ζώων στην Πολωνική ακαδημία επιστημών στην Κρακοβία , οποίος τον επέβλεψε την εργασία  του Κώου φοιτητή  η οποίας πρόσφατα δημοσιεύτηκε.

Πηγή: https://www.kostv.gr

4 ΣΧΟΛΙΑ

    • Κύριε μου μάλλον δεν έχετε ιδέα από επιστήμη, μάθετε λοιπόν ότι όταν δημοσιεύεται εργασία με πρώτο συγγραφέα εμένα και τελευταίο τον κ. Γεωργαλή σημαίνει ότι αυτός με επέβλεψε. Και ναι είναι ανακάλυψη μεγάλης εμβέλειας αλλιώς δεν θα δημοσιευόταν σε αξιόλογο διεθνές περιοδικό.
      Γράψτε επώνυμα την επόμενη,
      Αντώνης Αβριθης

      • παρ το αλλιώς. Εχεις προσόντα και μεράκι, αλλά παρ το αλλιώς. Είσαι μικρός και δικαιολογείται ο ενθουσιασμός και η έπαρση γιατί για την ηλικία σου και το μικρό νησί της Κω έχεις κάνει σημαντικά βήματα….αλλά αυτό δεν θα ισχύει για πάντα… προσεξε να μην σου γίνει συνήθεια και εθισμός…έχουν πέσει πολλοί νέοι σε αυτή την παγίδα.
        Φιλικά στο λέω ….. παρ το αλλιώς.
        Στα γράφω ανώνυμα αλλά άμα τύχει ποτέ να μιλήσουμε θα στα πω και επώνυμα.
        Μην ανησυχείς και μην τρελαίνεσαι παιδι μου, όποιου το έργο αξίζει σε αυτή την ζωή θα πάρει τα εύσημα με τον έναν ή τον άλλο τρόπο.
        Συγχαρητήρια !

        • Έπαρση ευτυχώς δεν έχω, αλλά πραγματι νευριάζω όταν απαξιώνεται η εργασία μου. Έχουν δει πολλά τα μάτια μου, δεν είμαι από τα παιδιά που κυνηγάνε την προβολή, σε κάθε περίπτωση ευχαριστώ για το μήνυμα

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ