Ανεύρεση θαλάσσιας νεκρής χελώνας στο Μαρμάρι Κως (ΦΩΤΟ)

1
1032

Μία θαλάσσια χελώνα του είδους καρέτα – καρέτα, εντοπίστηκε νεκρή από λουόμενους και περαστικούς σε παραθαλάσσια περιοχή στο Μαρμάρι, πλησίον ξενοδοχείου D’andrea Lagoon.
Στελέχη του λιμενικού σώματος ενημερώθηκαν άμεσα και προχώρησαν στην εκθαλάσσωση της νεκρής χελώνας η οποία βρισκόταν όταν εντοπίστηκε σε κατάσταση αποσύνθεσης. Εν συνεχεία τα στελέχη του Λ.Σ. ενημέρωσαν σχετικά την αρμόδια Υπηρεσία του δήμου της Κω ώστε να επιληφθούν της μεταφοράς και της υγειονομικής ταφής της απειλούμενης υπό εξαφάνιση χελώνας καρέτα καρέτα.

ΘΕΜΑ: «ΑΝΕΥΡΕΣΗ ΝΕΚΡΗΣ ΘΑΛΑΣΣΙΑΣ ΧΕΛΩΝΑΣ»
ΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΕΣ ΩΡΕΣ 27-08-2022 ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ ΓΙΑ ΕΝΤΟΠΙΣΜΟ
ΝΕΚΡΗΣ ΘΑΛΑΣΣΙΑΣ ΧΕΛΩΝΑΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΘΑΛΑΣΣΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ «ΜΑΡΜΑΡΙ» Ν.ΚΩ ΕΜΠΡΟΣΘΕΝ
ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ ‘’D’ADREA LAGOON’’/// ΚΑΤΟΠΙΝ ΤΟΥΤΟΥ ΣΤΕΛΕΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΜΑΣ ΜΕΤΕΒΗΣΑΝ ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ
ΟΠΟΥ ΔΙΕΠΙΣΤΩΘΗ ΟΤΙ ΕΠΡΟΚΕΙΤΟ ΠΙΘΑΝΟΝ ΓΙΑ ΚΑΡΕΤΤΑ ΚΑΡΕΤΤΑ (ΘΗΛΥΚΟΥ ΓΕΝΟΥΣ) ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ
ΑΠΟΣΥΝΘΕΣΗΣ

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Τους πήραμε τα σπίτια τους, την τροφή τους, μολυναμε και ρυπάναμε το περιβάλλον τους, ασφυκτιούν, αρρωσταίνουν, βασανίζονται, τα υποδουλωσαμε, τους επιβάλλαμε να εργάζονται για εμάς, να μας διασκεδάζουν, τα υποβάλαμε σε φρικτά πειράματα εν ονόματι της επιστήμης, τα φυλάκισαμε από την γέννα τους, για να τα εκμεταλλευτούμε και στο τέλος να τα δολοφονουμε καθημερινά μαζικά, να τα κατακρεουργούμε και να διαφημίζουμε χαρούμενα και ασυνείδητα στις τηλεοράσεις μας, τα νόστιμα διαμελισμένα πτώματα τους, πότε ως ζαμπόν, ποτέ ως σαλάμι, ποτέ ως κιμάς, ποτέ ως συκωταρια, πότε ως παϊδάκια και μπριζόλες..
    Ποιοί νομίζουμε ότι είμαστε;; Εξολοθρευτές κάθε μορφής ζωής είμαστε.
    Με άλλα λόγια το ….»Κακό»…….

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.