Πανελλήνιος Διαγωνισμός Ρομποτικής – Πρωτάθλημα άγνωστης αποστολής UML την Κυριακή 11/2 στην Κω

0
4452
Ο Ελληνικός Οργανισμός Εκπαιδευτικής Ρομποτικής και το Εκπαιδευτήριο Ρομποτικής “Instudies”, συνδιοργανώνουν το Περιφερειακό Πρωτάθλημα του Πανελλήνιου Ρομποτικής “Unknown Mission League” στην Κω.
Ο Διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί ταυτόχρονα σε 9 Περιφέρειες όλης της χώρας και 6 νικήτριες ομάδες από κάθε ηλικιακή κατηγορία διεκδικούν το εισιτήριο για τον Παγκόσμιο Διαγωνισμό FIRA ROBOWORLD CUP, ο οποίος θα διεξαχθεί στην Βραζιλία τον Αύγουστο του 2024, ενώ 6 επιπλέον ομάδες ανά ηλικιακή κατηγορία διεκδικούν την πρόκριση στον Παγκόσμιο Διαγωνισμό ROBOT CHALLENGE ο οποίος θα διεξαχθεί στο Πεκίνο τον Αύγουστο του 2024.
Παράλληλα θα βραβευτούν σε κάθε Περιφέρεια οι 3 πρώτες ανά ηλικιακή κατηγορία ομάδες.
Οι διαγωνιζόμενοι καλούνται  να επιλύσουν μια άγνωστη αποστολή η οποία τους ανακοινώνεται την ημέρα του διαγωνισμού και η οποία συνδυάζει το steam, την εκπαιδευτική ρομποτική και τον προγραμματισμό.
Το Πρωτάθλημα απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 9-18 και σε νέους 18-25 ετών και για θα λάβει χώρα την Κυριακή  11 Φεβρουαρίου 2024, με έναρξη στις  10:00 π.μ.
Το Πρωτάθλημα αποτελεί πλατφόρμα ενθάρρυνσης της Εκπαιδευτικής Ρομποτικής, προσφέροντας στους νέους την ευκαιρία να αναπτύξουν τις δεξιότητές τους στον τομέα της ρομποτικής και της τεχνολογίας.
Με τη στήριξη της τοπικής κοινότητας, αναμένουμε μια ημέρα γεμάτη δημιουργικότητα, ανταγωνισμό και καινοτομία.

 

Ρεπορτάζ
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ