Συνάντηση της Μ. Τριανταφυλλοπούλου με την υφ. Τουρισμού Έλενα Ράπτη

0
5657

Με την υφυπουργό Τουρισμού, κα Έλενα Ράπτη, συναντήθηκε η πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Κω, αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Ελληνικού Οίνου (ΣΕΟ) και επικεφαλής της Επιτροπής Οινοτουρισμού της Εθνικής Διεπαγγελματικής Οργάνωσης Αμπέλου και Οίνου (ΕΔΟΑΟ), κα Μαίρη Τριανταφυλλοπούλου.

Κατά τη συνάντηση πραγματοποιήθηκε συζήτηση για τον Οινοτουρισμό, μία από τις ειδικές μορφές τουρισμού που έχει ανοδική τάση και μπορεί να αποτελέσει σημαντικό παράγοντα οικονομικής και τουριστικής ανάπτυξης για κάθε περιφέρεια της πατρίδας μας.
«Ο πρωτογενής τομέας, τα ποιοτικά τοπικά προϊόντα, η γαστρονομία και το κρασί είναι ανταγωνιστικά μας πλεονεκτήματα και γι’ αυτό τα αξιοποιούμε, με τη δημιουργία συντονισμένου πλαισίου συνεργασίας της κεντρικής διοίκησης, της τοπικής αυτοδιοίκησης και του ιδιωτικού τομέα.

Στηρίζουμε την εξωστρέφεια των επιχειρήσεων μέσω και της συμμετοχής τους σε διεθνείς κλαδικές εκθέσεις και δράσεις, ώστε να φέρουμε το ελληνικό κρασί σε κάθε τραπέζι σε όλον τον κόσμο», δήλωσε για τη συνάντηση η κα Ράπτη.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ