Χρήστος Μιχαλάκης: Εξαιρετικά τα μηνύματα για το 2024 σε Ρόδο και Κω από τη βρετανική αγορά

0
4003

Εξαιρετικά είναι τα μηνύματα που έρχονται από τη βρετανική αγορά για την τουριστική χρονιά του 2024, τόσο για τη Ρόδο, όσο και για την Κω, αφού οι προκρατήσεις είναι ήδη αυξημένες για τον προορισμό αρκετά σε σύγκριση με τα προηγούμενα χρόνια, όπως δήλωσε στον Real Voice 99.5 και τη Ρένα Παυλάκη, ο πρόεδρος της Ένωσης Τουριστικών Γραφείων Δωδεκανήσου Χρήστος Μιχαλάκης, στο πλαίσιο της Διεθνούς Έκθεσης Τουρισμού World Travel Market στο Λονδίνο.

«Πρέπει να μην εφησυχάζουμε σε καμία περίπτωση», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Μιχαλάκης, επισημαίνοντας το ισχυρό πλεονέκτημα για τον ελληνικό προορισμό που αναδεικνύεται η ασφάλεια που εκπέμπει ως προορισμός σε μία ευρύτερη γεωγραφική περιοχή που κυριαρχούν οι εντάσεις, με αφορμή την πολεμική σύγκρουση στη Μέση Ανατολή.

Σημειώνεται ότι χθες ολοκληρώθηκε η World Travel Market στην καρδιά της Μεγάλης Βρετανίας, που αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες τουριστικές εκθέσεις διεθνώς.

Ο κ. Μιχαλάκης τόνισε ότι η Ελλάδα και ειδικότερα το Νότιο Αιγαίο, διανύουν μία σπουδαία τουριστική χρονιά (που ολοκληρώνεται αυτό το διάστημα στη Ρόδο), με αξιοσημείωτες επιδόσεις σε όλα τα σημαντικά πεδία – έσοδα, θέσεις εργασίας, αφίξεις.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ