FTI: Έμφαση σε μικρότερα ελληνικά νησιά για το 2023 και προσθήκη νέων ελληνικών ξενοδοχείων

0
1385

Διευρύνει το πρόγραμμά του για Ελλάδα το 2023 ο γερμανός τουρ οπερέιτορ FTI, συνεχίζοντας να δίνει έμφαση στα μεγάλα ελληνικά νησιά όπως η Κρήτη, η Ρόδος και η Κως.

Ο τουρ οπερέιτορ ενίσχυσε το πρόγραμμά του σε μικρότερα ελληνικά νησιά όπως η Ζάκυνθος και η Σκιάθος, ενώ σε επίπεδο ξενοδοχείων πρόσθεσε νέα ξενοδοχεία της αλυσίδας Grecotel και νέα resort αποκλειστικά για ενήλικες.

Διεύρυνε δε τα πακέτα «Fly & Drive» που εισήγαγε την περασμένη σεζόν, τα οποία περιλαμβάνουν πακέτο διακοπών με ενοικίαση αυτοκινήτου, και πλέον είναι αυξημένα κατά 40%.

Τέλος, πρόσθεσε ένα νέο πρόγραμμα θαλάσσιου ταξιδιού 8 ημερών από την Κέρκυρα, με τίτλο «Ionian Fantasy».

Ο τουρ οπερέιτορ, στα προγράμματα σε όλους τους προορισμούς του το 2023 προσφέρει καινοτομίες στις διακοπές παραλίας και τα πολιτιστικά ταξίδια και δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην ατομικότητα και την ευελιξία.

Οι εκτιμήσεις του οργανισμού είναι οτι η χρονιά θα περιλαμβάνει πολλές διαφορετικές ταξιδιωτικές τάσεις, και μελλοντικά θα προσφέρει ακόμη πιο εξατομικευμένα ταξίδια για κάθε ταξιδιώτη. Για το 2023, έχει συμπεριλάβει μικρά καταφύγια στη φύση, μπουτίκ ξενοδοχεία, καταλύματα που συνδέονται με την τοπική κουλτούρα αλλά και οικολογικά ξενοδοχεία και ταξίδια ποδηλασίας και πεζοπορίας.

Πηγή tornosnews.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ