Στα Χανιά για τον τουρισμό τα «μεγάλα κεφάλια» της Ryanair: Κοινή σύσκεψη τουριστικών και αυτοδιοίκησης

0
1390

Στα Χανιά αναμένονται την προσεχή εβδομάδα υψηλόβαθμα στελέχη της αεροπορικής εταιρείας Ryanair που πρόκειται να προβούν σε σημαντικές ανακοινώσεις προς τα ΜΜΕ, το απόγευμα της Τρίτης 20 Σεπτεμβρίου.

Νωρίτερα την ίδια μέρα θα συμμετέχουν σε κοινή σύσκεψη τουριστικών και αυτοδιοικητικών φορέων που συγκαλούν το εμπορικό και βιομηχανικό επιμελητήριο Χανίων (ΕΒΕΧ) το ΤΕΕ τμήμα δυτικής Κρήτης και το Οικονομικό Επιμελητήριο τμήμα δυτικής Κρήτης.

Αναλυτικά στο σχετικό κάλεσμα αναφέρονται τα εξής:
Σε μια από τις πλέον κρίσιμες οικονομικές συγκυρίες των τελευταίων δεκαετιών, τα τρία Επιμελητήρια των Χανίων, εκπροσωπώντας θεσμικά την Οικονομική, Επιχειρηματική και Τεχνική κοινότητα, συνεχίζουμε με συνέπεια τη συστηματική μας συνεργασία για την πολύπλευρη Ανάπτυξη του τόπου μας. Κοινή μας προτεραιότητα είναι και η στρατηγική αναβάθμιση και διεύρυνση του Τουριστικού προορισμού των Χανίων.

Σας προσκαλούμε την Τρίτη, 20 Σεπτεμβρίου και ώρα 15:00 στο Επιμελητήριο Χανίων (αίθουσα Δ.Σ. 2ου ορόφου) σε σύσκεψη εργασίας με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο (C.E.O) της διεθνούς αεροπορικής εταιρίας “Ryanair”, κ. Eddie Wilson, ο οποίος με την υποστήριξη της κας, Chiara Ravara, Διευθύντριας Πωλήσεων, Marketing και Διεθνούς Επικοινωνίας της ίδιας εταιρίας, επιθυμούν να παρουσιάσουν το αναπτυξιακό πλάνο της εταιρίας τους και τον ιδιαίτερο ρόλο του δυναμικού Τουριστικού προορισμού των Χανίων.

Η διεθνής αεροπορική εταιρία “Ryanair” διαθέτει από το 2011 πολυδιάστατη επενδυτική παρουσία στα Χανιά, έχοντας ήδη μεταφέρει 3,5 εκατομμύρια επιβάτες και υποστηρίξει περίπου 700 θέσεις εργασίας, ενώ παράλληλα διαθέτει και τοπική βάση από το 2013, την οποία δυστυχώς πλέον υπολειτουργεί μόνο κατά τη θερινή περίοδο με τον ελάχιστο δυνατό αριθμό αεροσκαφών.

Καθώς οι στιγμές είναι κρίσιμες και η ευθύνη όλων μας ιστορική, οι θεσμικοί φορείς της Οικονομικής, Τεχνικής και Επιχειρηματικής κοινότητας των Χανίων πιστεύουμε ότι απαιτούνται ριζοσπαστικές δράσεις, εξωστρεφείς διάλογος και εθνική συνεννόηση, για την εγγύηση του Μέλλοντος της Κοινωνίας μέσα από την Ανάπτυξη της εθνικής και περιφερειακής μας Οικονομίας.

zarpanews.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ