Η. Σιφάκης: Έκδοση εντύπου θεματικού τουρισμού | Ολλανδοί δημοσιογράφοι στην Κω για την προβολή του νησιού μας

2
279

[pdf-embedder url=»http://www.aegeanews.gr/wp-content/uploads/2019/05/ΕΚΔΟΣΗ-ΕΝΤΥΠΟΥ-ΘΕΜΑΤΙΚΟΥ-ΥΛΙΚΟΥ.pdf» title=»ΕΚΔΟΣΗ ΕΝΤΥΠΟΥ ΘΕΜΑΤΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ»]

ΘΕΜΑ: “Ολλανδοί δημοσιογράφοι στην Κω για την προβολή του νησιού μας”

Στην Κω βρίσκονται Ολλανδοί δημοσιογράφοι για λόγους προβολής και διαφήμισης, μετά τις προσωπικές επαφές που είχε ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού & Διεθνών Σχέσεων κ. Ηλίας Σιφάκης, στη Διεθνή έκθεση Τουρισμού της Ουτρέχτης.

Πρόκειται για δημοσιογράφους του Θαλάσσιου Τουρισμού του Ολλανδικού περιοδικού σκαφών με την ονομασία «Waterkampioen».

Το Γραφείο Τουριστικής Προβολής & Ανάπτυξης του Δήμου Κω, οργάνωσε το πρόγραμμα φιλοξενίας τους κατά την παραμονή τους στο νησί από τις 18 έως τις 27 Μαΐου, ώστε να γνωρίσουν από κοντά την ιστορία της Κω, τις υποδομές της, τη γαστρονομία του νησιού μέσα από τις επισκέψεις στα Οινοποιεία, Ελαιοτριβεία αλλά και τη βιοτεχνία παραγωγής μελιού.

Μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος, θα ανακοινωθεί και ευχαριστήριο το οποίο θα απευθύνεται στους χορηγούς, για την πολύτιμη συμβολή τους.

Η συνεργασία του Δήμου με τους επαγγελματικούς φορείς, μεγιστοποιεί τα οφέλη υλοποίησης της δράσης αυτής, αναδεικνύοντας το τουριστικό μας προϊόν, μέσα από στοχευμένες και συνδυαστικές δράσεις.

Γραφείο Τύπου Δήμου Κω

[pdf-embedder url=»http://www.aegeanews.gr/wp-content/uploads/2019/05/Entypo_KOS_Genikos_Tourismos_20_3_19_TELIKO_OFFSET.pdf»] [pdf-embedder url=»http://www.aegeanews.gr/wp-content/uploads/2019/05/Entypo_KOS_Politistika_Dromena_20_3_19_TELIKO_OFFSET.pdf»] [pdf-embedder url=»http://www.aegeanews.gr/wp-content/uploads/2019/05/Entypo_KOS_Istorikes_Diadromes_20_3_19_TELIKO_OFFSET.pdf»] [pdf-embedder url=»http://www.aegeanews.gr/wp-content/uploads/2019/05/Entypo_KOS_Thriskeutikos_Tourismos_20_3_19_TELIKO_OFFSET.pdf»] [pdf-embedder url=»http://www.aegeanews.gr/wp-content/uploads/2019/05/Entypo_Athlitikos_Tourismos_20_3_19_TELIKO_OFFSET.pdf»] [pdf-embedder url=»http://www.aegeanews.gr/wp-content/uploads/2019/05/Entypo_KOS_Gastronomia_20_3_19_TELIKO_OFFSET.pdf»] [pdf-embedder url=»http://www.aegeanews.gr/wp-content/uploads/2019/05/Entypo_KOS_Gamilios_Tourismos_20_3_19_TELIKO_OFFSET.pdf»]

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ο Σιφακης προκαλει μονο Γελιο και θυμηδια. ειναι η προσωποποιηση του Αλαζονα Παρτακια Θεατρινου.
    Αφου οι Κωοι εκλεγουν ατομα σαν τον Σιφακι να τους διοικησουν δεν υπαρχει ελπιδα για την Κω. Να τον ξαναψηφισετε αυτον κι τους ομοιους του.

    • εσυ πρεπει να εισαι κωος απο αυτους που βαραγανε παλαμακια στον Στυλιανο Παττακό οταν μοιραζε τα σπίτια στα Λαικά ε?

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ