Νέες ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Σε παγκόσμιο συνέδριο γαστρονομίας στη Σμύρνη ο ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ ΚΩ | Τιμητικές θέσεις ως κριτές

0
699

Ο Ασκληπιός Σύλλογος Τοπικής Γαστρονομίας έλαβε μέρος σε παγκόσμιο συνέδριο γαστρονομίας που έγινε στην Σμύρνη, μετά από πρόσκληση από την Τουρκική Ομοσπονδία Μαγείρων και το chef club της γειτονικής περιοχής.

Η τιμή ήταν τεράστια και για το νησί της Κω, αλλά και για την χώρα μας. Οι θέσεις που δόθηκαν στους εκπροσώπους του Ασκληπιού για όσους γνωρίζουν πως λειτουργούν οι παγκόσμιοι διαγωνισμοί γαστρονομίας ήταν πολύ τιμητικές, διότι μας όρισαν ως κριτές στους δυσκολότερους διαγωνισμούς αλλά και σε διαγωνισμούς Black box, με συμμετοχές επαγγελματιών από 65 χώρες.

Με μεγάλη προσπάθεια και καλό προγραμματισμό πιστέψαμε πως θα τα καταφέρουμε και θα τιμήσουμε και την Ελλάδα και την Κω και πραγματικά το πετύχαμε. Υποστηριχτής αυτής της προσπάθειας ήταν το τυπογραφείο Μπαλαλή, το οποίο μας κέντησε τις μπλούζες, μας τύπωσε όλο το έντυπο υλικό και μας έδωσε όλα όσα θα έπρεπε να έχει μία αποστολή αυτού του μεγέθους. Τον ευχαριστούμε δημόσια και όλους τους συνεργάτες του που για τρείς εβδομάδες παραμέλησαν τις δουλειές τους για να μπορέσει ο Ασκληπιός να είναι αξιοπρεπής στην αποστολή του.

Επίσης ένα μεγάλο δημόσιο ευχαριστώ στον δήμαρχο του Μπόντρουμ που στήριξε την προσπάθεια μας με αξιόλογο τρόπο.

Για το Δ.Σ του Ασκληπιού.

Ο πρόεδρος.

Μιχ. Ποταμούσης

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ