Swinger διακοπές με ιστιοφόρα στη Ρόδο και τα γύρω νησιά!

0
509

Μετά τις κρουαζιέρες ανταλλαγής συντρόφων στα ελληνικά νησιά, τις κολασμένες διακοπές σε εμβληματικές βίλες στο νησί της Ρόδου, ο Swinger τουρισμός, που βρίσκει πλέον φανατικούς οπαδούς στην Ευρώπη, μεταφέρεται και στις μισθώσεις θαλαμηγών και ιστιοφόρων.
Το τουριστικό πρακτορείο από την Στοκχόλμη της Σουηδίας «ΜedSail», μισθώνει ιστιοφόρο τύπου «γκουλέτα» σε τολμηρά ζευγάρια, για 8ήμερες διακοπές «πάθους», με δρομολόγιο Ρόδο – Τήλο – Αγία Μαρίνα-Αγιος Νικόλαος-Σύμη- Πανορμίτης- Χάλκη και Ρόδο και υπόσχεται μια ιδιαίτερα αισθησιακή, δυνατή και αξέχαστη εμπειρία με πολυτελείς υπηρεσίες All Inclusice εν πλω σε μια κρουαζιέρα-ορισμό του ρομαντισμού και των ένοχων απολαύσεων.
To ιστιοφόρο ξεκινά τις εκδρομές του από την Νέα Μαρίνα την 16.00 ώρα κάθε Κυριακής και οι εκδρομές που διατίθενται επί του παρόντος στην ιστοσελίδα της εταιρείας είναι για το διάστημα από 16-23 Ιουνίου 2019 έναντι 1.350 ευρώ ανά άτομο, 14-21 Ιουλίου 2019 έναντι 1670 ευρώ ανά άτομο, 11-18 Αυγούστου 2019 έναντι 1.820 ευρώ ανά άτομο και 16-23 Σεπτεμβρίου 2019 έναντι 1440 ευρώ ανά άτομο.Η γκουλέτα των οργίων διατίθεται για 4-6 ζευγάρια, ενώ για γκρούπς το πρακτορείο ζητά να γίνονται νωρίς οι κρατήσεις, για να δεσμεύεται από νωρίς όλο το ιστιοφόρο και όχι ένα δωμάτιο μέσα σε αυτό.

Επιπλέον ζητείται προκαταβολή 50% του τιμήματος και εξόφληση αυτού 12 εβδομάδες πριν το ταξίδι.
Η μέση ηλικία των επιβατών είναι από 33 έως 41 έτη ενώ επισημαίνεται ότι Swinger δραστηριότητες δεν επιτρέπονται στο κατάστρωμα αλλά μόνο στις καμπίνες.
Ξεκαθαρίζεται ακόμη ότι οι συγκεκριμένες κρουαζιέρες δεν είναι βάρβαρες και όταν το ιστιοφόρο βρίσκεται σε ανοικτή θάλασσα και δεν υπάρχουν κοντά άλλα σκάφη τότε δεν υπάρχει κανένας περιορισμός ενώ στην στεριά οι πελάτες θα πρέπει να συμπεριφέρονται ως νορμάλ τουρίστες.
Στο σκάφος επιτρέπονται ζευγάρια ή γυναίκες και όχι άνδρες που ταξιδεύουν μόνοι τους.
Τα νησιά του Αιγαίου αποτελούν ιδανικό προορισμό της σέξι κρουαζιέρας, με τις σαγηνευτικές και ελκυστικές μυρωδιές τους να πυροδοτούν την καυτή ατμόσφαιρα περιπέτειας την οποία υπόσχεται το πρόγραμμα.
Η εταιρεία υπόσχεται απόλυτη εχεμύθεια και ιδιωτικότητα όσον αφορά στο ιστορικό κρατήσεων για κάθε άτομο μέσω της διαδικτυακής της πλατφόρμας.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ