Αρχική Ειδήσεις Ταξίδια-Τουρισμός Κέρκυρα: Αγνώριστος στις διακοπές ο πρώην εμίρης του Κατάρ – Η φωτογραφία...

Κέρκυρα: Αγνώριστος στις διακοπές ο πρώην εμίρης του Κατάρ – Η φωτογραφία που σαρώνει το διαδίκτυο [pics]

0
442

Στην Κέρκυρα βρίσκεται από το βράδυ της περασμένης Δευτέρας ο πρώην εμίρης του Κατάρ Χαμάντ μπιν Χαλιφά αλ Θανί. Ο εμίρης επέλεξε για τη διαμονή του το γνωστό ξενοδοχείο Miramare, το οποίο είναι ιδιοκτησίας του αλλά φέρεται να το διαχειρίζεται μια επενδυτική εταιρεία, ενώ στο λιμάνι της Κέρκυρας έξω από το λιμεναρχείο έδεσε η θαλαμηγός του, η Katara, που θεωρείται ένα από τα ακριβότερα σκάφη του κόσμου.

Η αγάπη του για την Κέρκυρα είναι γνωστή, καθώς εδώ έχει αναπτύξει και φιλίες ετών, με επιχειρηματιες τους οποίους επισκέπτεται κάθε φορά που βρίσκεται εδώ.

Το μεσημέρι έκανε τη βόλτα του στο κέντρο της πόλης χαμογελαστός και δεν αρνήθηκε να βγει φωτογραφίες με ανθρώπους που γνωρίζει χρόνια. Επισκέφτηκε τον γνωστό επιχειρηματία Γιώργο Τσερεμή, τον Κώστα Καίσαρη στην νεα επιχειρηματική του δουλειά, ενώ έφαγε, όπως άλλωστε το συνηθίζει, στο εστιατόριο ΡΕΞ στην καρδιά του νησιού.

Η εμφάνιση του πρώην εμίρη του Κατάρ

Πριν την Κέρκυρα ο πρώην εμίρης του Κατάρ ειχε βρεθεί στη Ναύπακτο. Ο πρώην πρωθυπουργός του Κατάρ βρέθηκε στο Amarillys roof Garden, σε έναν πανέμορφο χώρο με θέα το λιμάνι της Ναυπάκτου, ενώ μαζί με μέλη της βασιλικής οικογένειας έκανε βόλτα στα στενά της πόλης και φυσικά ξόδευε τα λεφτά του σαν…μαρουλόφυλλα!

Κατά τη διάρκεια του δείπνου ζήτησε σύμφωνα με πληροφορίες φρέσκα ψάρια, και έδειχνε να το απολαμβάνει.

Ο Χαμάντ μπιν Χαλίφα ήταν ο ηγέτης του Κατάρ από το 1995 ως το 2013. Το 1977 ανακηρύχθηκε διάδοχος του θρόνου και ήρθε στην εξουσία το 1995 με την ανατροπή του πατέρα του, Εμίρη Χαλίφα. Έχει τιμηθεί με διάφορα παράσημα και μετάλλια. Γεννήθηκε στην Ντόχα την 1η Ιανουαρίου 1952. Ανήκει στην οικογένεια Αλ-Θανί. Αποφοίτησε από τη Βασιλική Στρατιωτική Ακαδημία το 1971 στο Σάντχερστ του Ηνωμένου Βασιλείου και αργότερα έγινε διοικητής των ενόπλων δυνάμεων του Κατάρ.

Κατέλαβε την εξουσία στις 26 Ιουνίου του 1995 με την ανατροπή του πατέρα του, Εμίρη Χαλίφα Μπιν Χαμάντ, ενώ ο τελευταίος βρισκόταν στη Γενεύη. Παντρεύτηκε τη Σεΐχα Μοζάχ Μπιντ Νασέρ Αλ-Μισνέντ. Παραιτήθηκε τον Ιούνιο του 2013 υπέρ του γιου του, Ταμίμ μπιν Χαμάντ, ο οποίος τον διαδέχθηκε στις 25 Ιουνίου 2013.

Πηγή: corfutvnews.gr

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ