Νίκος Πουλιού για διακρίσεις Kos Aktis & Patmos Aktis: «Είναι η μεγαλύτερη αναγνώριση των προσπαθειών μας και μας κάνει ιδιαίτερα υπερήφανους»

1
3698

Τα 50 καλύτερα ξενοδοχεία στον κόσμο από το Condé Nast Traveler

Με μεγάλη χαρά, ο όμιλος Divine Hotels ανακοινώνει πως για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, το ξενοδοχείο Kos Aktis Art Ηotel κατέκτησε την 26η θέση ανάμεσα στα 50 καλύτερα ξενοδοχεία στον κόσμο. Τόσο το Kos Aktis Art Hotel όσο & το Patmos Aktis Suites & Spa διακρίθηκαν επίσης ανάμεσα στα 15 κορυφαία ξενοδοχεία στην Ελλάδα, στα βραβεία «ReadersChoice Awards» 2017, από το Condé Nast Traveler.

Περισσότεροι από 300.000 αναγνώστες υπέβαλαν εκατομμύρια αξιολογήσεις και δεκάδες χιλιάδες σχόλια, μοιράζοντας τις πρόσφατες ταξιδιωτικές εμπειρίες τους από τις πόλεις, τα νησιά, τα ξενοδοχεία, τα θέρετρα, τις κρουαζιέρες, τις αεροπορικές εταιρείες και τα αεροδρόμια. Το ξενοδοχείο Kos Aktis Art Ηotel ψηφίστηκε στην 26η θέση στην κατηγορία «50 Καλύτερα Ξενοδοχεία στον κόσμο» και μαζί με το Patmos Aktis Suites & Spa ξεχώρισαν στην κατηγορία «Κορυφαία Ξενοδοχεία στην Ελλάδα».

«Η ευρεία αναγνώριση της ζεστής φιλοξενίας μας και της υψηλής ποιότητας των εγκαταστάσεων και υπηρεσιών στα ξενοδοχεία μας από τους αναγνώστες του περιοδικού, είναι η μεγαλύτερη αναγνώριση των προσπαθειών μας και μας κάνει ιδιαίτερα υπερήφανους», δηλώνει ο κ. Νικόλαος Πουλιού, Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του ομίλου Divine Hotels.

Το Condé Nast Traveler είναι ένα ταξιδιωτικό και lifestyle περιοδικό που εκδίδεται από τον Condé Nast, έναν αμερικανικό εκδοτικό οίκο. Θεωρείται το πιο δημοφιλές ταξιδιωτικό περιοδικό στον κόσμο, με περισσότερους από 3.000.000 αναγνώστες και έχει κερδίσει 25 εθνικά βραβεία στις ΗΠΑ. Το Condé Nast Traveler θεωρείται το πιο έγκυρο και δημοφιλές όνομα σε ότι αφορά τα ταξίδια, με 6 βραβεία «National Magazine» και 26 υποψηφιότητες στην 29χρονη ιστορία του. Τα βραβεία «ReadersChoice Awards» είναι η πιο μακροχρόνια και αξιόπιστη αναγνώριση αριστείας στην ταξιδιωτική βιομηχανία και είναι ευρέως γνωστά ως «τα καλύτερα ανάμεσα στα καλύτερα του ταξιδιού».

Tα αποτελέσματα των βραβείων «ReadersChoice Awards» δημοσιεύονται στο τεύχος του Νοεμβρίου του περιοδικού Condé Nast Traveler, που διανέμεται σε εθνικό επίπεδο την Τρίτη 24 Οκτωβρίου, 2017.

Όλες οι κατηγορίες και οι διακρίσεις για τα βραβεία «ReadersChoice Awards» δημοσιεύονται αποκλειστικά στο διαδίκτυο εδώ:

www.cntraveler.com/travel-awards/readers-choice-awards.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Πολλά συγχαρητήρια Νίκο , εύχομαι – εκτιμώ και ελπίζω ότι πολλοί του χώρου θα σε συμβουλευθούν και θα προσπαθήσουν για το καλύτερο στον χώρο του ποιοτικού τουρισμού , η Ελλάδα έχει τεράστιες δυνατότητες, είμαστε χαρισματική χώρα από όλες τις απόψεις.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ