ΒΙΝΤΕΟ Η σύσκεψη για την Γιορτή Τοπικών Προϊόντων 29/7 στη Μαρίνα & 19/8 στην Καρδάμαινα – Δηλώσεις

2
1572

ΘΕΜΑ : “ Η Κως αλλιώς, ΓαστρονομιΚΩΣ. – Το μήνυμα της 3ης Γιορτής Τοπικών Αγροτικών Προϊόντων.”

Στην τελική ευθεία βρίσκονται οι προετοιμασίες για τις δύο μεγάλες γιορτές Γαστρονομίας και Τοπικών Αγροτικών Προϊόντων από το Δήμο Κω, τον “Ασκληπειό”, την Ένωση Ξενοδόχων, το Σύλλογο Εστιατόρων, τους φορείς, τους παραγωγούς και τους τυποποιητές.

Όλοι αυτοί ενώνουν τις δυνάμεις τους μετά την επιτυχία που γνώρισε η εκδήλωση τις δύο προηγούμενες χρονιές.

Η εκδήλωση αυτή που αποτελεί πλέον θεσμό για την Κω θα λάβει χώρα στη Μαρίνα της Κω στις 29 Ιουλίου και στην Καρδάμαινα στις 19 Αυγούστου.

Η 3η Γιορτή Τοπικών Προϊόντων έχει γίνει πλέον αναπόσπαστο τμήμα του τουριστικού προϊόντος του νησιού.

Σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο Δήμο Κω, με τη συμμετοχή του Αντιδημάρχου κ. Μ. Χατζηκαλύμνιου και της κ. Μ. Τριανταφυλλοπούλου, συζητήθηκαν οι τελευταίες λεπτομέρειες και ρυθμίστηκαν οργανωτικά θέματα.

Θα υπάρχει προβολή των εκδηλώσεων στους επισκέπτες των ξενοδοχείων προκειμένου να γνωρίσουν τη γαστρονομία του νησιού και τα τοπικά προϊόντα ενώ από την 1η Ιουλίου θα ενεργοποιηθεί η καμπάνια προβολής.

Είναι δεδομένη η στήριξη στο εγχείρημα της δημοτικής συγκοινωνίας που θα μεταφέρει δωρεάν τους επισκέπτες μας τη συγκεκριμένη μέρα, συμβάλλοντας και αυτή στην επιτυχία της εκδήλωσης.

Η 3η Γιορτή Τοπικών Προϊόντων και Γαστρονομίας θα είναι καλύτερη από τις δύο προηγούμενες.

Η Κως αλλιώς.

ΓαστρονομιΚΩΣ. Όπως είναι και το κεντρικό μήνυμα της εκδήλωσης.

Όλοι μαζί αναδεικνύουμε τη δυναμική και την ποιότητα της τοπικής γαστρονομίας αλλά και των τοπικών αγροτικών προϊόντων.

Γραφείο Τύπου Δήμου Κω

ΒΙΝΤΕΟ Η σημερινή σύσκεψη φορέων στον Δημαρχείο για την καλύτερη προετοιμασία και διοργάνωση της Γιορτής Τοπικών Προϊόντων που θα διεξαχθεί φέτος 29/7 στη Μαρίνα με επανάληψη  19/8 στην Καρδάμαινα για ντόπιους και επισκέπτες

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. οι κύριοι και οι κυρίες που θα συμμετέχουν, να φροντίσουν και την καθαριότητα της Μαρίνας την επόμενη μέρα; Πέρσι έπαθα σοκ όταν πέρασα για τον πρωινό μου περίπατο και νόμιζα ότι μόλις είχε τελειώσει λαϊκή αγορά των Αθηνών και ΜΟΝΟ ΕΝΑΝ άνθρωπο κα προσπαθεί να καθαρίσει τα ζαρζαβατικά που ήταν σκορπισμένα παντού, και πατημένα, και κάθε είδους σκουπίδια από τις συσκευασίες τους μέχρι και καφάσια και σπασμένα μπουκάλια. Και οι επισκέπτες δεν πήγαν πίσω βέβαια που πετούσαν και στοίβαζαν όπου έβρισκαν τα πλαστικά πιάτα και ποτήρια με τα αποφάγια ενώ γύρω τους είχε κάδους και καλάθια. Να μην πώ για την βρώμα λόγω ζέστης. Ας σεβαστούν τον χώρο που τους παρέχουν δωρεάν και να στείλουν 2-3 άτομα για να καθαρίσουν. Το ελάχιστο που μπορούν να κάνουν οι παραγωγοί είναι αυτό. ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΦΕΤΟΣ ΚΥΡΙΟΙ ΚΑΙ ΚΥΡΙΕΣ;;;; Δεν σας έδωσαν αλάνα, στην Μαρίνα που μένουν πελάτες βρεθήκατε.

  2. Θα μαζευτούν όλοι η τζαμπαζιδες να γιορτάσουν ντόπιοι φυσικά , τουρίστες δεν είδαμε παντός στις άλλες .

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ