Γ. Κυρίτσης: Ο ΦΙΛΗΤΑΣ αναλαμβάνει τη λειτουργία και την οργάνωση της Δημοτικής Βιβλιοθήκης

10
1881

 

ΘΕΜΑ : ‘’ Σε άριστο κλίμα η συνάντηση του Δ.Σ του Φιλητά με τον Δήμαρχο κ. Κυρίτση. Ο ΦΙΛΗΤΑΣ αναλαμβάνει τη λειτουργία και την οργάνωση της Δημοτικής Βιβλιοθήκης.’’

Πραγματοποιήθηκε σήμερα συνάντηση εργασίας του Δημάρχου Κω κ.Γιώργου Κυρίτση με τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του Πνευματικού Ομίλου Κώων ‘’ Ο Φιλητάς’’.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε άριστο κλίμα, κυριάρχησε η διάθεση συνεργασίας και κατανόησης.

Ο Δήμαρχος Κω δεσμεύθηκε να υπάρξει ενίσχυση από την πλευρά του Δήμου των δραστηριοτήτων του Ομίλου αλλά και για την έκδοση του επετειακού λευκώματος.

Συζητήθηκε επίσης η προοπτική συνδιοργάνωσης εκδηλώσεων.

Η είδηση που βγήκε από τη σημερινή συνάντηση αφορά τη Δημοτική Βιβλιοθήκη της Κω.

Ο Φιλητάς αναλαμβάνει την ευθύνη λειτουργίας και οργάνωσης της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Κω.

Πρόθεση της Νέας Δημοτικής Αρχής είναι να ασχοληθούν με τη δημοτική βιβλιοθήκη άνθρωποι που έχουν πολιτιστικό υπόβαθρο και πνευματική προσφορά.

Οι δύο πλευρές , ο Δήμος Κω και ο Φιλητάς θα έχουν και νέα συνάντηση τις επόμενες ημέρες για να συζητηθούν και να αναζητηθούν νέα πεδία συνεργασίας.

Γραφείο Τύπου Δήμου Κω

10 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ποιον πνευματικό όμιλο ανέθεσες τη βιβλιοθήκη? θα αναλάβουν και έξοδα εμπλουτισμού και λειτουργίας του ή το κάνεις για να τους αβαντζάρεις στις εκλογές που έχουνε και για να σε στηρίξουν μετά …..

  2. παλι ο κοσμακης θα πληρωνει? τι ηλιθιοι που ειστε! καλα πληρωνε η Αιγλη τι την σταματησατε? ;απο πισμα? εσεις χασατε σαν Δημ.Αρχη και ο κωακος λαος.

  3. έκλεισες την Βιβλιοθήκη γιατί η Αίγλη που πλήρωνε τις δυο εργαζόμενες βιβλιοθηκονομους με πτυχίο, δεν είχε πολιτιστικό υπόβαθρο και πνευματική προσφορά. είστε μεγάλοι ξευ…..

  4. Τώρα δεν κινδυνεύει η περιουσία του Δήμου, που θα λειτουργούν την Βιβλιοθήκη άσχετοι άνθρωποι, που δεν θα είναι δημοτικοί υπάλληλοι? Ποιος θα έχει την ευθύνη αν συμβεί κάτι, όπως έλεγες.

  5. ΑΚΟΜΑ ΝΕΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΛΕΣ , ΠΑΛΙΩΣΕΣ ΠΙΑ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΣΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ, ΔΕΝ ΤΟ ΠΗΡΕΣ ΧΑΠΑΡΙ Ε? ΑΛΛΑ ΤΡΙΑ ΣΟΥ ΜΕΙΝΑΝΕ ΚΑΙ ΠΑΠΑΛΑ

  6. Η ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΤΟΥ ΔΟΠΑΒΣ. ΜΟΥΖΟΥΡΑΚΗΣ ΚΑΙ ΧΑΤΖΗΧΡΙΣΤΟΦΗ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΔΩΣΕΣ ΣΤΟ ΦΙΛΗΤΑ.!!!!!!!!!!!

  7. ΔΗΛΑΔΗ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΨΑΧΝΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΕ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙΣ ΤΗΝ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ, ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΒΡΗΚΕΣ ΤΩΡΑ? ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΘΑ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΒΑΡΔΙΑ ΣΤΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΕΚ ΠΕΡΙΤΡΟΠΗΣ? ΘΑ ΠΡΟΣΛΑΒΟΥΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ? ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΝΕΙ?

  8. ΡΕ ΚΥΡΙΤΣΗ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΣΑΙ. . ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΛΗ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗ ΔΩΣΕΙΣ ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ; ΜΕ ΤΙ ΥΠΟΒΑΘΡΟ; Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΕ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ . ΜΟΝΟ ΕΣΥ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΣΕ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΟΥΝΕ. ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ ΦΙΛΗΤΑ ΣΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ