Ρε σεις! ΘΑΥΜΑ! Ο περιφερειάρχης θα μας κάνει και παιδιά | Γράφει ο Κώστας Καΐσερλης

12
6629

Ρε σεις! ΘΑΥΜΑ! Ο περιφερειάρχης θα μας κάνει και παιδιά

Ο Δήμαρχος! 8 συνοδοί του κ. Χατζημάρκου! Αντιδήμαρχοι και Αντιδημαρχίνες! Πρόεδροι! Σύμβουλοι! Παρευρισκόμενοι! Οι τηλεθεατές! Δεξιοί, Πασόκοι και Συριζαίοι!  Βουλευτές και υπουργοί! Όλοι   παρακολουθούσαν τον κ. Χατζημάρκο να τους λέει ότι θα μας κάνει και παιδιά! Και μάλιστα χωρίς να μας ρωτήσει!!! Ή μήπως?

Μας είπε ότι ήδη ξεκίνησε την αναγνωριστική μελέτη στο ληξιαρχείο για να μάθει εάν είμαστε στην κατάλληλη ηλικία και ότι αφού ολοκληρωθούν τα σχετικά με την αναγκαία συνεύρεση και που εάν απαιτηθεί θα χρησιμοποιηθούν και οι σύγχρονες μέθοδοι της τεκνοποιίας θα γεννηθούν τα παιδιά στον καθένα μας ξεχωριστά γεγονός που απαιτεί όπως όλοι γνωρίζουμε σχεδόν εννέα τέρμινα!!

Ποιος μαιευτήρας τελειόφοιτος του Χάρβαντ!  Ποιος Γυναικολόγος με βραβείο Νόμπελ! Ο ίδιος ο Θεός!

Αφού υποχρεώθηκε να έρθει ο ίδιος στην Κω για να μας σώσει από το κακό που προϋπήρχε με τα σκυλιά στους δρόμους να καταβροχθίζουν λουκάνικα και τους πολιτικάντηδες να εκμεταλλεύονται τον κόσμο! Βαβέλ. Σόδομα και Γόμορρα προϋπήρχαν!

Αφού μας δημιούργησε από το μηδέν, γιατί μηδέν υπήρχε.! Σκοτάδι!. Χάος  πριν την άφιξη του όπως ο ίδιος έγραψε με χρυσά γράμματα σε μαρμάρινες πλάκες ακριβοπληρωμένες!

Αφού έφτιαξε μέσα σε εννέα χρόνια μέχρι και φώτα να μας φωτίζουν στα σοκάκια που περπατούσαμε και μετατράπηκε το νησί σε τόπος ευδαιμονίας!

Μπροστά στον περιούσιο λαό του! Από τον ναό της εξουσίας του νησιού μας! Εξήγγειλε την διαιώνιση του είδους μας ώστε να γίνεται κυκλική αέναη κίνηση όπως είπε!

Με βάγια και ιαχές υποδέχθηκαν οι ιερείς και ο ευσεβής λαός την Θεία υπόσχεση! Βλέπουν τα σχολεία τους να αναγεννιούνται! Τα νοσοκομεία τους να χτίζονται γεμάτα γιατρούς! Οι δρόμοι τους για πρώτη φορά χωρίς λακκούβες! Οι ποδηλατόδρομοι φτάνουν μέχρι τον Άγιο Φωκά! Τα λιμάνια να γεμίζουν καράβια και κότερα! Τα στάδια να είναι γεμάτα παιδάκια! Οι αγελάδες πάχυναν για πρώτη φορά παρέα με τους ανθρώπους!

Και τώρα ήρθε η σειρά να μας κάνει και παιδιά!

Μόνο η Έπαρχος έλειπε και έχασε εκείνη την ευτυχή ημέρα της εξαγγελίας! Ο κ. Νικηταράς πρώτος και καλύτερος που τον εξύψωσε μέχρι τα ουράνια για την Θεία προσφορά του στο αγαπημένο του νησί! Όλοι οι ιερείς και οι ιέρειες του νησιού μας τον θυμιάτιζαν!  Και ο λαός, πολύ πάνω από τους μισούς με βάγια να χορεύει στους δρόμους…….

Μάλιστα αγαπητοί μου σχολιαστές που για ψύλλου πήδημα μαχαιρώνεστε!  Με ύφος δέκα Καρδιναλίων. Κατάφατσα! Επειδή ξέρει ποιοι είμαστε! Μας ανακοίνωσε την κατασκευή νέου δρόμου από τον Άγιο Φωκά στην Καρδάμαινα! Και κανένας από όλους αυτούς τους τύπους που μας κυβερνούν δεν του είπε ότι ξέχασε να βάλει μέσα και την Κέφαλο!! Ότι δεν θέλουμε άλλα παιδιά!

Το θαύμα ανακοινώθηκε την ίδια ώρα που περνούσαν ντάλα καλοκαίρι, μέρα μεσημέρι, μέσα στην πόλη, μπροστά στο Ακταίον και στους έκπληκτους τουρίστες, τα τριαντάτονα και σαραντάτονα φορτηγά με χαλίκια και τσιμέντα….

Χρόνια πολλά και με φώτιση Κ. Καϊσερλης

12 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Εισαι απολαυστικος Δημαρχε. Εζησα τις πρωτες θητείες σου που ηταν αξιολογες. Αλλα στην συνεχεια υπηρξε κοπωση….. δεν πειραζει σε χαιρομαι που εσυ και ο Νικος Μυλωνας ειστε η μοναδικη αντιπολίτευση που υπάρχει στο νησί μας. Μια υπενθύμιση στους συμπολίτες μου: Σταματήστε να προσποιείστε ότι η κατάσταση είναι φυσιολογική και να σιωπάτε για να διατηρήσετε την ειρήνη. Οι υγιείς σχέσεις απαιτούν δύσκολες συζητήσεις και τοποθέτηση ορίων.

  2. Ευχαριστούμε τους δημαρχους ΚΑΙΣΕΡΛΗ-ΚΥΡΙΤΣΗ-ΝΙΚΗΤΑΡΑ για τα εργα στο νησί.Οπως αντιπυρικες ζώνες αφαλάτωση συγκοινωνίες ,αξιοποίηση οινοποιειου ,αβικω ,ναυτικου ομιλου ,αλεξαντερ φασιον, για την επιλυση του κυκλοφοριακου, για το χωροταξικο-πολεοδομικο σχεδιο ,για το κολυμβητηριο , τον μολο για τα κρουαζιεροπλοια ,νέο κτήριο αφιξεων-αναχωρήσεων στο λιμάνι,επέκταση μαρίνας,για τα καινουργια σχολεια 60 αίθουσες προκατ!!!,για τους δρομους,για την καθαριοτητα.για την απομάκρυνση του ΚΤΕΛ για την υγεια,για τις λακούβες

  3. Ο Δήμος Κω να συνεργαστεί με την Περιφέρεια Νότιου Αιγαίου ώστε να υποβάλλει τα απαιτούμενα δικαιολογητικά για την χρηματοδότηση
    και κατασκευή κολυμβητηρίου στην Κω.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ