Κ. Καΐσερλης: Το θαύμα των Ευρωεκλογών!!! Φουσκώσαμε τα στήθια μας, βάλαμε και την σκάλα και φτάσαμε την Ευρώπη

7
3449

Καλησπέρα αγαπητοί φίλοι. Και όμως τα κρινάκια είναι αληθινά Τα είδα και εγώ Καλή δύναμη

Το θαύμα των Ευρωεκλογών!!! Φουσκώσαμε τα στήθια μας, βάλαμε και την σκάλα και φτάσαμε την Ευρώπη

Και όμως αγαπητοί μας φίλοι. Είμαστε στην Ευρώπη! Και αν δεν το πιστεύετε δέστε και τα κρινάκια που βγαίνουν στην Παναγιά του Χάρου, δέστε και τα φιδάκια στην Παναγιά την Φιδούσα, Ή την εικόνα της Παναγιάς Παρηγορήτριας που δακρύζει στον Βύρωνα!!

Ναι ρε σεις! Θαύμα!! Ακούστε αν αγαπάτε τον Θεό σας! Ο δικός μας, ο αρχηγός, άτεγκτος έγινε…. Αντικαπιταλιστής!   Έστειλε φαρμακερό γράμμα στην Ούρσουλα για να μας πείσει ότι ανήκουμε στην Ευρώπη, κατήγγειλε τις πολυεθνικές για την ακρίβεια των καρτελ και την ίδια ώρα, δίπλα του, το κεράσι στο χωράφι το πουλάνε ένα ευρώ φτύνοντας αίμα οι γεωργοί μας και στον πάγκο του σούπερ μάρκετ βάζει φτερά και πάει στα  εφτά!

Εμ, ο δικός μας, ο αδιαμεσολάβητος? Έμαθε στην Αμερική ότι βρίσκεις δολάρια στο δρόμο και σου λέει σταμάτα!! Γιατί εκεί και όχι και εδώ!! Δολάρια στο δρόμο εκεί και να σκύβεις να τα μαζεύεις! Εδώ κατευθείαν στα χέρια τους! Από την Δευτέρα των εκλογών «να πάρουμε στα χέρια μας τις τύχες μας». Ποια δολάρια? Τύχες να δουν τα μάτια σου!!! Το νοσοκομείο? εμείς. Τα σχολεία? εμείς. Τα χωροταξικά? εμείς. Την πρόνοια? εμείς. Το χρήμα δηλαδή εμείς!!! Με ένα νόμο και σε ένα άρθρο….

Ο τρίτος να δεις φωνές. Άνθρωπε μου έκαμες και στην Ευρώπη. Δηλαδή εμείς να μην έχουμε μυστικές υπηρεσίες? Μιας και δεν έχουμε εχθρούς ας παρακολουθούν ο ένας τον άλλον για να μην κάθονται!

Στη Λαμία να δεις κλάμα οι μανάδες. Δηλητηριαστήκανε τα παιδιά τους. Και όλοι μαζί. Οι αγανακτισμένοι γονείς. Οι δάσκαλοι. Ο Δήμαρχος. Και ο Κυριάκος ψάχνουν να βρουν τον υπεύθυνο και δεν κοιτάζουν τον καθρέφτη!!! Ναι ρε σεις! Στην Ευρώπη είμαστε!! Μόνο που εκεί τα σχολεία ανήκουν και διοικούνται από τους ίδιους τους γονείς. Μάγκες οι ευρωπαίοι πολιτικοί ε! Τους τάδωσαν και ησύχασαν!.

Ακούς εκεί οι ασυνείδητοι, οι απολίτιστοι, οι απαίδευτοι! Να ρίχνουν στον κάδο των ανακυκλώσιμων ότι νάναι!  Στην Ευρώπη είμαστε ρεεεε!! Εκεί ρε σεις κάφροι, γιατί ο πολίτης σέβεται την ανακύκλωση? Δίπλα μας είναι ρε φιλάρα η Ευρώπη. Πέντε χρόνια είσαι αντιδήμαρχος. Πήγαινε μια μέρα να μάθεις πως γίνεται….

Έχει πλαντάξει ο Σάκης φωνάζοντας για το νοσοκομείο! Άχρηστοι σου λέει, απατεώνες! Ρε στην Ευρώπη είμαστε και δεν έχουμε ούτε γιατρούς, ούτε και ασθενοφόρα!! Τι να τον κάνουμε? Τον αγαπάμε! Θεοσεβούμενος είναι ο δικός μας και πιστεύει στα φιδάκια και στα κρινάκια! Πίστεψε λοιπόν ότι είμαστε και στην Ευρώπη και γι’ αυτό φωνάζει!!! Εδώ πιστέψαμε και εμείς…

Ο μάγος να δείτε! Εννιά χρόνια πέρασαν για να μάθει ότι είμαστε στην Ευρώπη. Και ας μας έβαλε ο αείμνηστος πριν πενήντα! Τέρμα σου λέει. Για τις λακκούβες θα φτιάχνετε όλο τον δρόμο. Και εμείς οι ευρωπαίοι τον χειροκροτούμε.

Για νάρθει στο τέλος και η φίλη μας η Βάσω και να κλείσει το καπάκι του κάδου της Ευρωπαϊκής Ελλάδας! Ότι φάμε, ότι πιούμε και ότι αρπάξει ο κώλος μας! Της ημέρας είμαστε λέει η πονηρή!! Άστους να νομίζουν ότι είμαστε στην Ευρώπη!! Εγώ θα τους πω για το σήμερα και τον άχρηστο Δήμο! Βαλκάνιοι είναι σου λέει και θα έχουν ξεχάσει τα δικά της με τα τρενάκια, τις επιδοτήσεις του Δήμου, τις προκαταβολές μισθών, τα χιλιόμετρα των δρόμων όταν ξέσκιζαν της πολύπαθη ΔΕΑΣ.

Και μιας και νομίζουμε ότι είμαστε στην Ευρώπη και όλοι μας βλέπουμε φιδάκια και αύριο έχουμε τις εκλογές της και το κυκλοφοριακό στην Κω έφτασε στο απροχώρητο, ας κάτσει κάποιος ευρωπαίος στον Δήμο, αν υπάρχει τέτοιος που αμφιβάλουμε, γιατί και εκεί φιδάκια βλέπουν, να ανασύρει την συγκοινωνιακή μελέτη του Τυρινόπουλου για να μάθουν ότι το συγκοινωνιακό λύνεται στην Ευρώπη με τα Μαζικά Μέσα Μεταφοράς. Και ας συζητήσουν σοβαρά με το ΚΤΕΛ για την ενοποίηση των μαζικών συγκοινωνιών.  Ο….. γέρος έφτιαξε και νόμο….Τουλάχιστον τα κρινάκια στην Παναγιά του Χάρου στους Λειψούς τα βλέπουμε. Λεωφορεία δεν βλέπουμε και ας είμαστε όπως όλοι μας νομίζουμε  στην Ευρώπη…

Καλό κουράγιο και αυτό το Καλοκαίρι και χωρίς ατυχήματα και στις Ευρωεκλογές δαγκωτό στα φιδάκια της Παναγιάς για να μας σώσουν από τους Πειρατές όπως τους Κεφαλονίτες. (διαβάστε την ιστορία)

Κώστας Καϊσερλης Αφιερωμένο με αγάπη στους φίλους μου σχολιαστές.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΠΗΓΕΣ ΝΑ ΥΠΟΔΕΧΤΕΙΣ ΤΟΝ ΤΡΑΜΠ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΡΑ ΦΥΣΗ ΤΟΥ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΣΑΙ ΝΑ ΟΜΙΛΕΙΣ ΓΙΑ ΘΑΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΙΛΕΣ. ΑΣΕ ΠΟΥ ΗΣΟΥΝ ΥΦΥΠΟΥΡΓΑΡΑ ΤΟΥ ΠΡΟΔΟΤΗ ΣΗΜΙΤΗ ΤΟΥ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΟΠΩΣ ΚΟΚΟΡΕΥΟΣΟΥΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΦΙΑ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΣΤΕΥΣΗ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ. ΔΕΝ ΞΕΠΛΕΝΕΣΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ Ο ΣΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΓΝΟΣ ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ……………

  2. Ευχαριστούμε τους δημαρχους ΚΑΙΣΕΡΛΗ-ΚΥΡΙΤΣΗ-ΝΙΚΗΤΑΡΑ για τα εργα στο νησί.Οπως συγκοινωνίες ,αξιοποίηση οινοποιειου ,αβικω ,ναυτικου ομιλου ,αλεξαντερ φασιον, για την επιλυση του κυκλοφοριακου, για το χωροταξικο-πολεοδομικο σχεδιο ,για το κολυμβητηριο , τον μολο για τα κρουαζιεροπλοια ,νέο κτήριο αφιξεων-αναχωρήσεων στο λιμάνι,επέκταση μαρίνας,για τα καινουργια σχολεια ,για τους δρομους,για την καθαριοτητα.για την απομάκρυνση του ΚΤΕΛ για την υγεια,για τις λακούβες κλπ.

  3. Όλη σου η χολή προς ολους κ όλα .Ειρωνεία κ συμπλεγματική συμπεριφορά .Μόνο κριτική ανεδαφική
    Ποτε δεν νοιάστηκες για την υποδομή …..
    Τα μαύρα εσώψυχα
    τα πλήρωσε ο κοσμάκης

  4. Ευαχαριστούμε τους Δημάρχους Καίσαρλη και Φάκκο
    Για τα έργα τους το Λατομείο Τα ΚΑΥΣΙΜΑ, την ΜΑΡΙΝΑ. τα ΣΤΑΔΙΑ. το παλιό ΝΟ-ΣΟΚΟΜΕΙΟ, το ΙΚΑ. το κλειστό ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ. το ΠΟΛΥΚΕΝΤΡΟ, τους ΒΡΕΦΟΝΗ-ΠΙΑΚΟΥΣ, τα ΣΧΟΛΕΙΑ. το ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ και την ΕΚΚΛΗΣΙΑ. την ΚΑΖΕΡΜΑ, τα ΚΡΗΤΙΚΑ, τα ΛΑΪΚΑ, τον ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ. την ΕΦΟΡΙΑ, την ΑΛΕΞΑΝΤΕΡ, τους ΟΙΚΙ-ΣΜΟΥΣ, τις ΕΠΕΚΤΑΣΕΙΣ ΠΟΛΗΣ τον ΒΙΟΤΟΠΟ, τους ΔΡΟΜΟΥΣ μέχρι τον Δίκαιο, τους ΠΟΔΗΛΑΤΟΔΡΟΜΟΥΣ, το ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΝ χαβρα και καμιά εκατοστή ακόμα που γράφει στο βιβλίο του ο Καίσαρλης

  5. Εγώ διαβάζω ότι σας αγαπά και σας αφιερώνει και ολόκληρη έκθεση. Μάλλον το ρήγμα είναι στο δικό σου μυαλό.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ