Χρυσοβαλάντης Πατάκος: Και πολύ αργήσατε! (Καταγγέλλει παραβίαση του ιδιωτικού του χώρου)

27
19059

ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΗΣΑΤΕ!!

 

 

Και πολυ αργησατε!!!Παρα την καλη μου διαθεση να ανοιξω μερος της περιφραξης που ειχα τοποθετησει στον ιδιωτικο μου χωρο ο οποιος οπως πολλες φορες εχω ήδη αναφερει σε αλλες αναρτησεις, καταπατειται συστηματικα και χρησιμοποιειται ως χωρος σταθμευσης.Και ενω ειναι σε εξελιξη διαγωνισμος ενοικιασης οικοπεδων για την χρηση αυτων ως χωρους σταθμευσης,οι εικονες μιλουν απο μονες τους βρισκοντας για ακομα μια φορα βανδαλισμενα και κατεστραμενα τα υλικα που χρησιμοποιηθηκαν ως περιφραξη,ενω ξαναλεω οτι απο δικη μου πρωτοβουλια και καλη προθεση ειχα ειδη ανοιξει  επακρη σημεια ωστε να εξυπηρετηθουν οι επισκεπτες του χωριου της Ζιας οσο και οι επαγγελματιες που δραστηροποιουνται εκει.

 

Θεωρω οτι δικαιως αναρωτιεμαι για τ ο τι θα εκαναν οι γνωστοι αγνωστοι που σε καθε ευλογη και δικαιολογημενη  πραξη ΜΟΥ  προστασιας του ιδιωτικου ΜΟΥ χωρου,αυτο εχει σαν αποτελεσμα παντα να αντικριζω την ιδια εικονα. ΒΑΝΔΑΛΙΣΜΟΥ!Τι θα εκαναν λοιπον αν επροκειτο για την δικη τους περιουσια?!Ενω επισης αναρωτιεμαι ποσο ετοιμοι ειναι οι ‘‘γνωστοι – αγνωστοι’’ να βρεθουν προ των ευθυνων τους στο ω μη γεννοιτο υπαρκτο ποσοστο ενος ατυχηματος,δυστυχηματος,μιας φωτιας.

 

Τελος αγαπητοι ‘’γνωστοι -αγνωστοι’’ που και εσεις ξερετε  ποιος ειμαι και εγω ξερω ποιοι ειστε, ας παιρνατε λιγη υπομονη διοτι οπως σιγουρα ολοι γνωριζεται και αν δεν το γνωριζεται σας ενημερωνω εχει ειδη  ξεκινησει  ‘νομιμος’ διαγωνισμος για την ενοικιαση καταλληλων χωρων απο την προσφιλη σας δημοτικη αρχη.Παρτε λιγη υπομονη τετοιες ενεργειες τραμπουκισμου δειχνουν μονο αλλα πραγματα…..

 

ΥΓ1΄  Προσωπικα εγω και η οικογενεια μου στα οσα χρονια δραστηροποιουμαστε στο χωριο της Ζιας,με την οποια δραστηριοτητα.Ποτε δεν παρενεβην σε κανενος τον ιδιωτικο χωρο και την περιουσια με τον οποιονδηποτε τροπο.Και παλι σας καλω να αναρωτηθειτε τι θα εκανε ο καθενας σας  για να διαφυλαξει την προσωπικη του περιουσια.

 

ΥΓ 2  ΟΠΟΙΟΣ ΣΠΕΡΝΕΙ ΑΝΕΜΟΥΣ  ΘΕΡΙΖΕΙ ΘΥΕΛΛΕΣ.

27 ΣΧΟΛΙΑ

    • γιατι ρε φιλε να το κλεισει , δικο του ειναι το θελει ανοιχτο, οι αλλοι γιατι να μπαινουν μεσα ; ;αλλα τοσο γιδια εισαστε

    • Το να το κλείσω με τοιχίο είναι πανεύκολο όμως σε ρωτάω κύριε/κυρία ανώνυμε αν το κλείσω αύριο μετά θα μυξοκλαιγεσαι εσύ ότι η Ζια και καλά καταστράφηκε???

      • εχεις δίκιο αλλά που να το βρεις με όλους εμας που είχαμε καλομάθει και την δημοτική αρχή που αδιαφορει

      • Να το κλείσεις και με το δίκιο σου! Αν θέλουν οι επιχειρηματίες να βάλουν λεφτά να φτιάξουν πάρκινγκ εναέριο. Γιατί να λύσεις εσύ τα προβλήματα τους?

  1. από τη μάθαμε για τη. ενοικιάσει χώρου μπαργινκ ζητάτε πολλά χρήματα φίλε που να βρει τόσα χρήματα ο δήμος

    • Το ποσό ακόμα και οι ίδιοι στην δημοτική αρχή το βρίσκουν γελοία μικρό απλά το θέμα ειναι ότι εγώ δεν είμαι φιλαράκι τους για να με πληρώνουν 1000+ το μήνα ενοίκιο….. Επίσης δεν έχω πει ποτέ ούτε πίεση κατάστασης για να μισθώσουν το οικόπεδο μου.Εχω πει ξεκάθαρα αν δεν θελουνε απλά να μην μου γκρεμίζουν την περίφραξη μου και να με αφήσουν να το αξιοποιήσω εγώ όπως θέλω!!

  2. έλεος πια με τον κάθε πονεμένο. τι είναι το internet και τα μέσα του Δικαστήριο; το δίκιο του θα το βρει μέσω της Δικαιοσύνης όχι σε μια πλατφόρμα που οι ανώνυμοι σχολιαστές πυροβολούν ότι ανέβει.

    • Η δικαιοσύνη έχει είδη αναλάβει όμως επειδή όλοι ζούμε Ελλάδα και ξέρουμε πως λειτουργεί το σύστημα ξέρουμε ότι η δικαιοσύνη έχει τους δικούς της αργούς ρυθμούς για να βγάλει τελικό πόρισμα!!! Οι ανώνυμοι σχολιαστές τη δουλειά τους κάνουν να εξυπηρετούν συμφέροντα €€€€και άλλοι απλά βρίσκουν έναν εύκολο τρόπο εκτόνωσης από τα προβλήματα τους.Το θέμα είναι σήμερα είναι η δικιά μου περιουσία η οποία τραμπουκιζεται αύριο θα ειναι κάποιου άλλου συμπολίτη μας ο οποίος δεν βαδίζει στα δικά τους συμφέροντα και θέλω.

    • Το τι δικαιούμαι βάση νόμου το ξέρει ο νομικός μου !!! Αν έχετε πτυχίο νομικής κύριε ανώνυμε βγείτε με ονοματεπώνυμο και αναλύστε δημόσιος τι δικαιούμαι και τι όχι!!!

    • να στο έκλεινε εντελώς …ή να το έκανε ιδιωτικό και να πλήρωνες μετά 17 ευρώ την μέρα έκαστος…Εγω στην θέση του θα το έκλεινα και ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΣΑΣ κυριοι στον δήμαρχο.

  3. πες ποσα ζητας, να τα δοσουν οι καταστηματαρχες. εναν καφε το μηνα θα τους κοστισει. θαθελα να μας πεις αν μιλησες με τον δημο και ποσα ζητας

    • όσα και να ζητάει δικό του είναι ότι γουστάρει το κάνει.Τωρα από εκεί και πέρα τι έχει κάνει ο Δήμος για να διορθώσει το πρόβλημα.Απλα περνει ένα παχυ μησθο και κάθετε.Εξαφανισμενος ο δήμαρχος και η Σία ο.ε

  4. το παιδί έχει δίκιο κάντε του ένα συμβόλαιο πάρτε το για 8 χρόνια να ηρεμήσουμε όλοι χατίρι σε αυτό το παιδί δουλεύει όλοι η ζια βάλτες και εσείς από τα μαγαζιά 100 ευρώ ο καθένας την σεζόν τίποτα δεν είναι για εσάς όλο απλοιστια και να περνούμε αμάξια που κανουν 70 χιλιάδες ευρώ να μην πληρώσουμε τους φόρους από αυτά που κτηπατε και ένα μεγάλο σύνολο να μην έχει να φάει ντροπή σας

  5. Απληστία, φιλαργυρία, ονομάζεται η ανεξέλεγκτη επιθυμία για απόκτηση υλικών αγαθών (συνήθως αναφέρεται στο χρήμα αλλά έχει κι άλλες διαστάσεις, ..Το μέλι είναι άλλο ένα εμβληματικό προϊόν και δεν θα μπορούσε να μην είναι με τόσα δάση που καλύπτουν το νησί.εστιατόρια και καταστήματα Τουριστικά βαλτε απο 200 ευρω την σεζόν και πληρώστε τον άνθρωπο φιλαργυρη ελεος υπαρχει κοσμος που πεινάει ακουτε ,,,,,,,,

  6. Ο κοσμος βλεπει ξερει Να σου θυμισω οι 30 οικογένειες βγαζουν οσα ενας προϋπολογισμός κρατους

  7. βάλτε όλες η επιχείρησης από 150 ευρώ την σεζόν ο η κάθε μία και δώστε τα στο Άνθρωπο τίποτα δεν είναι για εσάς αυτό το ποσό μην κοριιδευομαστε μεταξύ μας να κλείσει το θέμα.Αν ήταν πρόεδρος ο Μιχάλης θα το έχει τελειώσει το θέμα αλλά θέλουμε προσκυνητές αυτό μας αξίζει.

  8. Φίλε πηγαινε δημαρχο
    Οι ταξιτζηδες πηραν ακινητο στη μαρινα για αποκλειστική χρήση ραδιοταξι. Ρουσφετι καργα.
    Η το ακινητο που πήρε το ΚΤΕΛ πρωη γραφείο καθαριοτητας. Άλλο ρουσφετι καργα μαμ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ