Μαθητές του 3ου δημοτικού σχολείου στον Δήμαρχο Κω | «Πότε θα είναι έτοιμο το σχολείο μας; -«Ένα μεγάλο συγγνώμη. στην τελική ευθεία για να μπει ο εργολάβος…»

5
5879
Ο Δήμαρχος Κω Θεοδόσης Νικηταράς, υποδέχθηκε σήμερα στο δημαρχείο τους μαθητές και τις μαθήτριες της Πέμπτης και Έκτης τάξης του 3ου δημοτικού σχολείου Κω.
Η επίσκεψη έγινε στο πλαίσιο των εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων εκτός σχολικού περιβάλλοντος και με την δυνατότητα που δίνει στους δασκάλους  η ευελιξία του μαθήματος «Εργαστήριο Δεξιοτήτων» τα παιδιά πέρασαν μια ολόκληρη ώρα μαζί με τον Δήμαρχο, προς τον οποίο έθεσαν σειρά ερωτημάτων. Το ενδιαφέρον των παιδιών εστίασε στο ποιες είναι οι αρμοδιότητες ενός δημάρχου, ποιες είναι ευθύνες του απέναντι στα ίδια και στους γονείς τους, αλλά και στο τι μπορεί να κάνει για το νησί που ζουν, την γειτονιά τους και βεβαίως το σχολείο τους.
Με ερωτήματα που είχαν συντάξει, έθεσαν τα δικά τους θέματα και ο κ. δήμαρχος απάντησε σε όλα κάνοντας διάλογο μαζί τους, ανταποκρινόμενος σε απορίες αλλά και σε προτάσεις. Τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να καθίσουν στις θέσεις των δημοτικών συμβούλων στην αίθουσα συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου, ενώ πρωτύτερα είχαν επισκεφθεί το γραφείο δημάρχου για να δουν τον χώρο από τον οποίο ο εκάστοτε δήμαρχος συντονίζει το δημοτικό έργο.
Οι μαθήτριες και οι μαθητές, μετά το κέρασμα που είχε ετοιμαστεί για αυτούς, ευχαρίστησαν για την φιλοξενία και αποχώρησαν με χαρά από το δημαρχείο, καθώς για όλους τους μικρούς μαθητές ήταν μια πρωτόγνωρη εμπειρία και μια σημαντική συνάντηση με τον δήμαρχο του νησιού μας.

Πηγή: https://www.kostv.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. η πλάκα είναι που τους λέει » σύντομα θα είστε στο σπίτι σας » μη γνωρίζοντας ότι είναι παιδιά της Πέμπτης κ της έκτης , εεε δήμαρχε μακάρι τα σημερινά πρωτακια να το προλάβουν….που δεν το νομίζω……, ευχαριστούμε και για τα σχολικά λεωφορεία τώρα με την ζεστή είναι ιδανικό να περπατάνε τα παιδιά με 10κιλα τσάντα στην πλάτη.

  2. Βασικα η απάντηση στα παιδιά είναι. «Οταν έρθει η επόμενη δημοτική αρχή με άξιο δήμαρχο.Εγώ δεν υποσχέθηκα έργα ,απλά είμαι καλός άνθρωπος και με ψήφισαν οι γονείς σας.Ας πρόσεχαν.»

  3. Νικηταρα εισαι αισχος.Εσυ την συνταξη θα την παρεις.3.500 τον μηνα δευτερη θητεια.καλα να παθαιτε κωοι αφου ειστε πονηροι αυτος ειναι πιο εξυπνος ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.

  4. ρε δεν ντρέπεστε καθόλου, τα παντζούρια κρέμονται από την εγκατάλειψη, μπροστά στα μάτια όλου του κόσμου, ρε γελοίοι, άχρηστοι,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ