ΜΑΖΙ μας…Ο Αντιδήμαρχος Σταμάτης Καμπουράκης -Καθαριότητα, Αντιπυρική περίοδος, ογκώδη, προσλήψεις

27
11011

Στην εκπομπή ΜΑΖΙ στο KosTv με τον Γιώργο Βενέρη μίλησε ο Καμπουράκης Σταμάτης Αντιδήμαρχος Αντιδήμαρχο Καθαριότητας, Ανακύκλωσης και Πολιτικής Προστασίας
1) Αυτή την στιγμή η υπηρεσία περνάει από τις πιο δύσκολες περιόδους.
«Αυτή την στιγμή η υπηρεσία περνάει από τις πιο δύσκολες περιόδους. Δυστυχώς για άλλη μια φορά η εξωτερική βοήθεια – συνεργασία με τον ιδιώτη δεν έχει ξεκινήσει λόγω ενστάσεων. Ελπίζουμε τις επόμενες εβδομάδες να έρθει η συνεργασία από τον ιδιώτη. Όταν γίνει αυτό η αποκομιδή θα είναι σε καλύτερο επίπεδο. Να ευχαριστήσω όλους τους εργαζόμενους που τώρα κάνουν μεγάλες προσπάθειες και δίνουν το 100% του εαυτού τους. Ζητώ την συνεργασία και την κατανόηση των επαγγελματιών, ξενοδόχων και εστιατόρων μέχρι να έρθουμε σε καλύτερο επίπεδο απλά και εκείνοι να τηρούν τους κανόνες»
2) Στα ογκώδη εύκολη λύση ο Δήμος. Ενώ θα έπρεπε ίδιοι να τα πάνε στην μονάδα ανακύκλωσης
«Όταν κάποιος έχει ογκώδη (σαλόνια, τραπεζαρία, καναπέδες, στρώματα) δεν πρέπει να τα αφήνει στο δρόμο η στην γωνιά στο σταυροδρόμι. Θα πάρει τον μεταφορέα και να του πάει ανάλογα τι είναι… κλαδιά η ογκώδη στην ειδική μονάδα ανακύκλωσης και εκεί να πληρώσει ότι στοιχίσουν και αντί να κάνουν αυτό οι πολίτες, πάνε στην εύκολη λύση τα παρατάνε να τα πάρει ο Δήμος με τον εργαζόμενο που για να τα μαζέψει και ταλαιπωρείται και δεν είναι και η υποχρέωση του να τα πάρει και να παίζει και το ρόλο του χαμάλη μέσα σε θερμοκρασία καλοκαιριού που φτάνει τους 40 βαθμούς. Το 2242 0 21111 το παίρνει μόνο για μικρή ποσότητα (Πολυθρόνα, καρέκλα) και συγκεκριμένα είδη όχι μπάζα και κατόπιν συνεννόησης»
3)H Υπηρεσία καθαριότητας του Δήμου έχει αποδείξει ότι κάνει πάρα πολύ δουλειά»
«Όταν ζητάμε να γίνουν μόνιμες προσλήψεις στην καθαριότητα λόγω μνημονιακών δευσμέσεων δεν μας τις εγκρίνουν. Και ήμαστε αναγκασμένη να τρέξουμε σε εξωτερική βοήθεια και δεν υπάρχει άλλη επιλογή. Ο Ιδιώτης θα εποπτεύεται από εμάς. Για τις εποχικές προσλήψεις που πέφτουν μέσα Ιουλίου και τέλους Αυγούστου πιο το νόημα όταν έφυγε όλοι η καλοκαιρινή σεζόν»
4) Aντιπυρική περιόδου – Mας έδωσαν ένα «μπαλάκι» χωρίς να έχουμε πόρους
«Mας έδωσαν ένα «μπαλάκι» χωρίς να έχουμε τους αρμόδιους ούτε τους πόρους διότι η νομοθεσία έχει κενά. Πώς να καταγράψεις ηλεκτρονικά αυτά που θέλει το Υπουργείο πιά ακίνητα είναι σε δασώδη περιοχή η να εποπτεύσεις πιά έχουν καθαριστεί και δεν έχουν καθαριστεί να επιβάλλεις πρόστιμα. Το Υπουργείο μας δίνει την αρμοδιότητα άλλα χωρίς πόρους, στελέχη και τα κατάλληλα οχήματα για να μπορούμε να στηρίξουμε αυτό που μας ζητάει το Υπουργείο με τα 6 – 7 άτομα ;; που είναι στο πράσινο ;»

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

27 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Τι λέει ο άνθρωπος να πληρώσουμε τον ιδιώτη για την αποκομιδή στερεών αποβλήτων. Φυσικά να πληρώσουμε και αυτόν τον φόρο. Αλλά άμα σας ξανά δούμε να μαζεύετε ογκώδη και κλαδιά ολόκληρα φορτηγα από κολλητούς και ψηφοφόρους σας θα τρέχετε

  2. καταλάβαμε κύριε καμπουρακη για όλα φταίνε η πολίτες εσείς είστε μόνο για φωτογραφίες και κονόμα άχρηστη

  3. Από τους ποιο κατάλληλους άξιους και Άνθρωπος με Α κεφαλεο καλή δύναμη Αντιδήμαρχε της Κω κουράγιο να σου δώσει ο θεός να καταφέρεις ότι κανένας άλλος δεν μπορεί εσύ είσαι ο επλιδα μας για το μέλλον σε ευχαριστούμε για όλα!

    • Όλοι θυμόμαστε τις διαβάσεις με τα πατουσακια του σκύλου.Σε πανελλήνια ζωντανή μετάδοση .Μην χάσουμε

  4. προκύπτει η άμεση αναγκαιότητα δημιουργίας αντιπυρικών ζωνών στο νησί για την προστασία των δασών.
    Άλλοι δήμοι αιτούνται και τους δίδονται επιχορηγήσεις για καθαρισμούς των δασών και δημιουργία αντιπυρικών ζωνών από το υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας.
    Ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος κύριος Καμπουράκης Σταμάτης αφού πρώτα συνεργαστεί με το Δασαρχείο και το Επαρχείο Κω να υποβάλλει μέσω της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου εμπεριστατωμένη αίτηση για χρηματοδότηση με σκοπό τον καθαρισμό των δασών και την δημιουργία αντιπυρικών ζωνών στο νησί.
    Στην Ρόδο το 2023 έγινε τεράστια καταστροφή γιατί δεν υπήρχαν αντιπυρικές ζώνες και δεν είχαν καθαριστεί έγκαιρα τα δάση.
    Αναλυτικά όλες οι τεχνικές οδηγίες για αντιπυρικές ζώνες κλπ περιλαμβάνονται στον παρακάτω σύνδεσμο:
    https://dasarxeio.com/wp-content/uploads/2020/07/61247_2789_2020.pdf?fbclid=IwAR05YqeyizDsZadF5mb4aHaFLrxmXU3lSVGdtyHv_CX70MxRzCY-LVatr6U

  5. Το 2023 και το 2024 δόθηκαν από το Δήμο στην ΚΩΑΝ Α.Ε πάνω από 1,5 εκατομμύριο ευρώ.μεγαλες αρπαχτες μεγάλες μάσες….στηκαν οι τεμπέληδες για το νησί.μονο η τσέπη.

  6. 2,3 εκατομμύρια ρωτάτε Νικηταρά καμπουρακη.Έχουν ήδη δώσει:300.000 ευρώ έδωσαν το 2020. 800.0000 ευρώτο 2021 με απευθείας ανάθεση (τους προσέβαλε το deal) 1,5 εκ. ευρώ θα διαθέσουν συνολικά για το 2023! 2,3 εκ. ευρω το 2024 !Φαντάσου το πάρτι που έχουν κατά νου να κάνουν τα επόμενα 5 χρόνια…2 εκατομμυριάκια επί 5 χρόνια για ρώτα τον Νικηταρα τον Καμπουράκη, ξέρουν πόσα κάνουν; ο διαγωνισμός 2,3 εκατομμύρια για την καθαριότητα ακυρώθηκε. εγιναν πρόσφυγες γιατί ο Δήμος Ρόδου με διαγωνισμό εκμισθωσε αποριμματοφορα με 25.000 ευρώ τον μήνα το όχημα και ο δήμος Κω με 60.000 ευρώ τον μήνα!!! ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΌ ΣΥΜΒΟΎΛΙΟ? https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=pfbid0oevjAPjeMhDiB6ZmqSbR62FqeR6KjX5wmuq63Xi3Y7XSfmDrBAedVkkDgtDNHrUSl&id=100048993305177
    https://aegeanews.gr/news/ta-en-dimo/515082/anagnostis-kathariotita-megalos-asthenis-tou-dimou/

  7. κ. Καμπουράκη πότε πια η παράταξη σας θα χορτάσει? …… Φάτε αλλά κάντε και καμιά δουλειά έτσι για τη στάχτη στα μάτια.

  8. 1600 ευρω μισθοι και δωρεάν αυτοκίνητα με τα έξοδα τους πληρωμένα. Κράξτε όσο θέλετε,να παραιτηθούν δεν είναι βλακες.

  9. ΟΛΟΙ φταίμε και ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟ το ελληνικο σύστημα.ΜΗΝ ΚΛΑΙΤΕ ΚΩΟΙ ΒΛΑΚΕΣ ΑΥΤΟΝ ΘΕΛΑΤΕ ΤΟΝ ΑΠΡΑΓΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ ΣΑΣ ΟΧΙ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΩΜΕ ΟΛΟΙ.ΑΧΑΡΙΣΤΟΙ ΟΙ ΚΩΟΙ.

  10. Αυτή η στιγμή πόσο κρατάει βρε φερέφωνα του Νικηταρά ; όπως και ο Σάκης ο ξάδερφος λέει να δείξουμε κατανόηση ο δήμος έχει προβλήματα και δεν μπορεί να προσλάβει εργάτες ,να σεβαστούμε τη στενότητα έτσι λες καμπουρακη και εσύ . Γιατί δεν βγαίνει η δημαρχαρα σας το τεοδοσακη να πει στον κόσμο τι ακριβώς σκοπεύετε να κάνετε με τα χάλια μας. Το ένα δεν μπορείτε το άλλο δυσκολεύεστε όμως θέλετε καινούριο ξενοδοχείο που πάλι ο σάκης λέει δεν χρειάζεται πραγματικά παρά να πιέσουμε όλοι. Τελικά τι μπορείτε δεν μας είπατε . Τι συζητάτε στις καφετέριες που αραζετε …σας νοιάζει καθόλου που όλα είναι για κατεδάφιση; θα πιάσουν οι καύσωνες και θα βρωμάει ο τόπος παντού εστίες για μικρόβια και αρρώστιες. Τσιρκολικια δεν ντρέπεστε

  11. Έχω την υποψία ότι Σάκης και καμπουρακης μας δουλεύουν ψιλό γαζί . Ο εκ δεξιών και ο εξ αριστερών του μέγιστου πολιτικου απατεώνα

  12. ΠΡΟΣΤΥΜΑ ΘΑ ΔΩΣΕΤΕ ΚΑΙ ΣΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΘΕ ΣΕΖΟΝ ΚΑΝΟΥΝ ΑΝΑΚΑΙΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΣΤΡΩΜΑ ΟΤΙ ΕΠΙΠΛΑ ΤΑ ΠΕΤΑΝΕ ΣΤΑ ΧΩΡΑΦΙΑ ΜΕ ΤΑ ΒΑΝΑΚΙΑ ΤΗΝ ΝΥΧΤΑ Κ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΑ ΜΕΧΡΙ ΓΑΤΙΑ ΑΠΟΜΑΚΡΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΞΕΝ/ΧΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΝΟΧΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ…..

  13. Επειδή κάποιες και κάποιοι δεν έχουμε άνοια.Θυμαστε συμπολίτες ποσό καλά δούλευε το σύστημα με τα σκουπίδια την πρώτη χρόνια που ανέλαβε δήμαρχος ο Νικηταράς;Γιατί;Τι Αλαξε κύριε αντιδήμαρχε;Να σας πω λοιπόν.Απλα όλα ήταν κανονισμένα από τους προηγούμενους,τον κακό Κυριτση.Μολις μετά από ένα χρόνο ήρθε στα χέρια σας πάμε κάθε χρόνο καεί χειρότερα.Οπως Εξαλου όλα τα έργα σας.Στην αρχή γίνονταν με προγράμματα των προηγούμενων.Μετα μείναμε με τις ελιές.

  14. Κύριε Καμπουρακη,δεν σας ξέρω δεν σας ψήφισα,Γιαυτο αλοστε δεν μου έδωσαν φυτά από το φυτώριο του δήμου,θέλω να σας ρωτήσω.Τα χόρτα που κόβουμε από τους δρόμους μπροστά στα σπίτια μας ,που δεν κόβετε εσείς και από τους κήπους,τι θα τα κάνουμε;Θα τα φάμε;Θα μου πεις του κήπου να τα μεταφέρω εγώ,που;Του δρόμου όμως;Να τα αφήσω έτσι;Αλήθεια τα τέλη καθαριότητας τι τα πληρώνουμε;Τέλος σαν αντιδήμαρχος κάνετε βόλτα στη πόλη,να μην πω στα χωριά ,αυτά δεν υπάρχουν για εσάς ,είστε ικανοποιημένος από την κατάσταση στους τομείς για τους οποίους πληρώνεστε;Αν δεν μπορείτε η είναι υπεύθυνοι άλλοι εσείς τι κάνετε εκεί;Δεν ξέρατε όταν ζητούσατε να σας ψηφίσουν;Δεν φαντάζομαι απλά θέλατε τον τίτλο και το μισθό.Αν φταίει άλλος τον καταγγέλετε και πάτε σπίτι σας .Τοσο απλά.

  15. Το μεγάλο πρόβλημα του Νικηταρα έχει όνομα καθαριοτητα . Το νησί για πρώτη φορά στην ιστορία του είναι τόσο βρώμικο γεμάτο αγριοχορτα σκουπίδια και φίδια. Αν δεν

  16. να προσλάβουν νέους ανθρώπους με όρεξη για δουλειά,όχι τους μεσήλικες που με δυσκολία εργάζονται μέσα στη ζέστη,η πόλη φαίνεται σαν ζούγκλα σε πάρα πολλές περιοχές, δυστυχώς δεν υπάρχει καμία σωτηρία…

  17. Σούργελα με όλη τη σημασία της λέξεως. Ολόκληρο το νησί γεμάτο αγριόχορτα παντού, να αγκυλωνόμαστε ακόμα και στους δρόμους της Κω όπως πετάγονται από τα πλαϊνά ανεξέλεγκτα.. Άραγε δε μπορούν ΟΥΤΕ ΑΥΤΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ, να τα καθαρίσουν;
    Όσο για τα σκουπίδια, επί της Μακρυγιάννη όλη την εβδομάδα ΜΑΣ ΕΠΝΙΞΑΝ. Όλοι οι κάδοι ξεχειλωμένοι και με άπειρα σκουπίδια απ’ έξω. ΜΑΣ ΦΑΓΑΝΕ ΤΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ!
    Έχουν το θράσος και μιλάνε οι άχρηστοι. Απορώ με τους τουρίστες που πετάνε τα λεφτά τους σε αυτό το εγκαταλελειμμένο νησί της υποσαχάριας Αφρικής….

  18. Είμαστε ο τρίτος πιο πλούσιος Δήμος της Ελλάδας αν όχι τρίτος παντως σπο τους πιο πλούσιους με τεράστιο εισόδημα λόγο τουρισμού κλπ κλπ τα αυτονόητα ρε παιδιά τα χόρτα που κόβουμε κάθε χρόνο και κλαδιά και οι καναπέδες πολυθρόνες μάζεμα τα αυτονόητα

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ