Μ. Γιωργαλλής προς Σ. Χατζηπέτρο: Φίλε Πρόεδρε, μην ανεβάζεις έναν άνθρωπο που ο ίδιος δεν μπορεί…

18
11856
Φίλε Σάκη !! Φίλε πρόεδρε καλησπέρα!!!
Βλέποντας μια πρόσφατη ανάρτηση σου στο Facebook κάνεις αναφορά για :
✅️Τα πεπραγμένα Δημάρχου Κω που έτρεξε το πρόγραμμα ΟΑΕΔ +55 ηλικίας 2 εβδομάδες γρηγορότερα !!!
✅️Επίσης ότι τσακώθηκε μαζί με τους Γραμματείς Υπουργείων για τις προσλήψεις που αργούν!!!
✅️ Σε αυτό το σημείο θα μου επιτρέψεις να εκφράσω δημόσια την γνώμη μου όσο αφορά το πρόγραμμα ΟΑΕΔ να βρεθούμε σε δημόσιο χώρο για καφέ πρωινό μαζί με φίλους μας και να σου αποδείξω από κοντά ότι οχι απλα δεν ασχολήθηκε αλλα ο τελευταίος που πήρε χαμπάρι για το πρόγραμμα ήταν ο Δήμαρχος !!!!
✅️Όταν λέω δημόσια εννοώ δημόσια «» γιατί θα σου αναφερω απο κοντα ονόματα και Στελέχη του Δήμου που ασκούν Διοίκηση και γνωρίζουν πρόσωπα και καταστάσεις για το ποιος έκανε παρέμβαση πριν ένα χρόνο να αλλάξουν τα κριτήρια στην προσλήψη με Νομοθετική παρέμβαση!!!!!!!!
(Άνθρωπος φυσικά εκτός Δήμου υπόψιν)………..
Επίσης Αρκετοί Δημότες γνωρίζουν και αυτοί που πως και τι!
✅️ Όσον αφορά για τσακωμούς είναι αλήθεια ότι είδαν το Δήμαρχο και τρόμαξαν οι γενικοί γραμματείς του υπουργείου (😆😆😆)
✅️Δεν είδαμε να έχει την ίδια τόλμη απέναντι σε όλους να μιλήσει απέναντι στην κάθε κυβέρνηση να σηκώσει Ανάστημα εάν έχει φυσικά** και να μιλήσει για το Νοσοκομείο Κω που καλά κάνεις και αναφέρεις συνέχεια και Μπράβο σου!!!
✅️ Μην ανεβάζεις έναν άνθρωπο που ο ίδιος δεν μπορεί να ανεβάσει το πατζάκι του παντελονιού του!!!!
Αναμένω για ραντεβού από κοντά 💞
Φιλικά και με Εκτίμηση
Γιωργαλλής Μιχάλης
6938934426
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

18 ΣΧΟΛΙΑ

  1. μιλουν ολοι….
    για λυπηση ειστε μιχαλακι.
    ουτε 100 σταυρους δεν πηρες στο χωριο σου, γιατι σας πηραν ειδηση.
    τιποτα δε σου λεει το 60% του ΝΙΚΗΤΑΡΑ;
    Ο κοσμος σας πηρε ειδηση τι πραματα ειστε…

  2. και η διό προεδρη από τα καλύτερα παιδιά και εργάτες της τοπικής αυτοδιοίκησης ο Μιχάλης από την εποχή καισαρλη έχει δώσει τα πάντα στην κοινότητα του ήταν παρών παντού σαν εργάτης ο Σάκης σαν τωρινός πρόεδρος τα ίδια το μόνο λάθος ένας ανύπαρκτος δήμαρχος ο χειρότερος τον τελευτεων 50 ετών

  3. Πως είναι τόσο σίγουρος ο Σάκης για τον Νικηταρά ;; Μάλλον λόγω παλιάς φιλίας τον έχει υπερεκτιμήσει .Φοβάμαι πως θα βρεθεί προ εκπλήξεων και θα απογοητευτεί πολύ. Ο Νικηταράς είναι αποδεδειγμένα αναξιόπιστος , πονηρός και συμφεροντολόγος . Κακώς ο Χατζηπέτρος πίνει νερό στο όνομα του και σχίζεται για την τιμιότητα του και την εργατικότητα του . Είναι δυνατόν ; Δεν αφουγκραζεται τί γίνεται ; δεν βλέπει το χάλι του νησιού;;;; Εκτός και αν είναι τόσο αφελής ,ή ακόμα χειρότερα αφομοιώθηκε κιόλας στην ίδια σφηκοφωλιά .Και τί θα γίνει άμα χρειαστεί να έρθει σε ρήξη με τον αψεγάδιαστο δήμαρχο του;;;

  4. Εσύ έλειπες Μιχάλη και ήρθες να πεις τα πικρόχολα λόγια για τον θριαμβευτή για δεύτερη φορά δήμαρχο της Κω ενώ εσύ πήρες την απάντηση του κωακού λαού και πήγες στα αζήτητα!!!!Σε έτσουξε το 60%!!!Περίμενε τώρα να περάσει η πενταετία και παρακάλα να παρετηθεί κανείς να σε δούμε σαν επιλαχόντα στο ΔΣ ΚΩ!!!

  5. Η αντιπολιτευση……..πρεπει να ειναι δυνατη!
    Ολα να τους τα βγαζετε στη φορα!
    Μην αφηνετε τιποτα να πεσει κατω!
    Οι πολιτες πρεπει να γνωριζουν τις λαμογιες…τις αρπαχτες…τις καταχρησεις …γιατι ειναι χρηματα
    δικα τους!
    ΞΥΠΝΑΤΕ ΑΡΝΙΑ ΚΩΟΙ…ΞΥΠΝΑΤΕ!
    Δεν σας αφορα που τρωνε με χρυσα κουταλια τα λεφτα σας?
    Αυτα ειναι τα ονειρα σας για το νησι σας?
    Δειτε πως σας το εχει ο Νικηταρας και η παρεουλα του…αυτο θελετε?

    Οσο για τους9700.. δεν θυμαμαι ακριβως ( απο τους 35000)..ψηφους που τους βγηκε το 60%..
    ξερουν ποσο ευκολα αλλαζει σε λεμονοκουπες……
    Και προς τα κει πανε ολοταχως!

  6. Μιχαλακί ακόμα να το χωνέψεις?? Η εμπάθεια σου στο πρόσωπο του δημάρχου δεν έχει τέλος. Κάτσε σπίτι σου αγόρι και πιες καμιά βότκα και άσε τα δημοτικά! Στο χωριό σου δεν πήρες ούτε 100 ψήφους…ακόμα να το καταλάβεις ότι δεν σε θέλει ο κόσμος?

  7. σταμάτησε να τρώγεστε για τα συμφέροντα σας, και τα προνόμια. νοσοκομείο με γιατρούς δεν έχουμε. ένα νησί και μια χώρα για κλάματα. ποιος φταίει, σίγουρα όχι μόνο ένας δήμαρχος.

  8. Μιχάλη πες τα φίλε!!! Ο Δήμος χρειάζεται τέτοια άτομα εργάτες σαν τον Μιχάλη. Γύρνα δυνατός Μιχάλη μην τα παρατάς είμαστε μαζί σου!!!!!

  9. Τον αφελή παριστάνεις κι εσύ Μιχάλη νομίζεις πως ο Σάκης διαφέρει από το Νικηταρά γελιεσαι .περίμενε και θα δεις Το ίδιο είναι και οι δύο τους εσύ ξυπνά

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ