Βαίνουν προς ολοκλήρωση οι ασφαλτοστρώσεις τμήματος του οδικού δικτύου στην Πόλη της Κω

22
8078

Εργασίες ασφαλτόστρωσης στην Πόλη της Κω, πραγματοποιούνται σήμερα Τρίτη 14 Μαϊου στις οδούς: Φαιναρέτης, Χάλκωνος, Επιχάρμου & Αρσενίου.
Οι προαναφερόμενοι οδοί παρέμειναν περιστασιακά κλειστοί μέχρι την ολοκλήρωση των τεχνικών εργασιών. Όπως επισήμανε ο Αντιδήμαρχος Αλ. Χρυσόπουλος, πρόκειται για προγραμματισμένες εργασίες ασφαλτόστρωσης στο πλαίσιο εκτέλεσης του έργου: «Ασφαλτόστρωση οδών στην ΔΕ Κω».
Ο ίδιος ο αντιδήμαρχος ζήτησε κατανόηση από τους οδηγούς που χρησιμοποιούν το οδικό δίκτυο καθώς καλούνται να είναι προσεκτικοί κατά τη διέλευση τους από την περιοχή εκτέλεσης των εργασιών, για την ασφαλή μετακίνηση τους, και να επιλέγουν εναλλακτικές διαδρομές, για να αποφευχθούν φαινόμενα κυκλοφοριακής συμφόρησης.
Αξίζει να σημειωθεί ότι συνεχίζονται απρόσκοπτα οι εργασίες συντήρησης και αποκατάστασης του δημοτικού οδικού δικτύου και σε άλλους δρόμους της πόλεως Κω, παρά το γεγονός ότι έχει αυξηθεί η κίνηση στους δρόμους λόγω της τουριστικής σεζόν. Ο Αντιδήμαρχος τεχνικών υπηρεσιών μαζί με τον Αντιδήμαρχο εργοταξίων και καθημερινότητας επέβλεψαν τις εργασίες φρεζαρίσματος, καθώς παρά την υπέρβαση του χρονοδιαγράμματος από πλευράς της αναδόχου εταιρείας οι ασφαλτοστρώσεις βαίνουν προς ολοκλήρωση και όπως επισήμανε ο κ. Χρυσόπουλος οι εν λόγω παρεμβάσεις κρίνεται απαραίτητο να υλοποιηθούν, παρά το γεγονός ότι εν τέλει αναμένεται να κριθεί έκπτωτος ο εργολάβος στον οποίο ανετέθη η συντήρηση τμήματος του οδικού δικτύου της πόλης.

Πηγή: kostv.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

22 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Οι φωτογραφίες σε τι ακριβώς βοηθούν είπαμε;Πάντα ένας αντιδήμαρχος η ο δήμαρχος να δείχνει κάτι.Κουρασατε.Εσεις δεν κουραστήκατε;

  2. Την μακρυγιαννη που εχει γινει πεδιο βολης αρματων ποτε ρε θα την φτιαξετε που περνανε ολα τα φορτηγα και εχει γινει ο χειροτερος δρομος στην Κω

  3. Ωωωωω εμφανίστηκαν οι καλοπληρωμενοι αλλά εξαφανισμενοι αντιδημαρχοι. Εριξαν μερικά μέτρα άσφαλτο και βγήκαν σαν τα σαλιγκάρια για φωτογραφιες. Εντωμεταξύ έχουν χάσει τα αυγά και τα πασχάλια. ο δε υπεύθυνος εργοταξίου τα έχει κάνει μανταρα. Μια λακκουβα στην πλατεία Ανταγορα ποσους μηνες χρειάζεται για να κλεισει;

  4. Προς κ.Χατζηχριστοφη.
    Προεκλογικα από την οδό Ριμινιτων και ενω το εργο ασφαλτοστρωσης της οδού ήταν σε εξελιξη εσεις πειρατε αρκετά φορτηγα και τα πήγατε στο Νέο Ανταγορας αλλά και στην εισοδο του παλιού. Μήπως είναι η ώρα να επανορθωσετε;

  5. Βρε που ήσασταν εσείς,μόλις επεσε ασφαλτος βγηκατε από τις κρυψώνες σας; 1300 παίρνει ο καιενας σας και δεν ντρέπεστε να κυκλοφορείτε στο νησι; Το έχετε ρημάξει πιο κατω δεν έχει ξανά παει. Λεγαμε το Κυριτση αλλά η δεύτερη θητεία Νικηταρα είναι μαύρο χαλι. Παναγιωτη κλεισε καμια λακκουβα γιατί αυτά τα έργα είναι του Κυριτση. Βάλτε καμια λαμπα φτιάξτε καμια πλακα. όλα στον αυτοματο πιλότο.

  6. Είστε πολύ γραφικοί παιδιά. Ο ένας δείχνει στον άλλο ; Απαρχαιωμένες πρακτικές φωτογραφιών.
    Μετά την προεκλογική σας καμπάνια που ήταν καλή καταντήσατε να βγάζετε φωτογραφίες που δείχνει ο ένας στον άλλο το φορτηγό . Πολύ αστείο.

  7. Συγκρίσεις θέτε; Συγκρίσεις θα έχετε.
    Ο εξαφανισμενος από την καθημερινότητα κ.Χατζηχριστοφης εμφανίστηκε για την καθιερωμένη ψωνιστικη φωτογραφια σε ένα έργο που έχει ξεκινησει από τη εποχή Κυριτση.
    Το δε εργο Χατζηχριστοφη περοα από την πορτοκαλί κορόνα στην πλατεία Ανταγορα για να μην πέσει κανεξς μέσα είναι το χάος που επικρατεί παντου στο νησί.

  8. Κάνανε σεμινάρια όλο τον χειμώνα! Φωτογραφίας, κλείσιμο λακούβας στην άσφαλτο Εξέδωσεις δελτίου τύπου,στα σπίτι τούς καί Στις καφετέριες!!!Και τώρα με λίγο άσφαλτο κάνουν πρακτική! ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ξεφτίλα πλέον!

  9. Ξέρετε γιατί το δελτιο γραφει βαίνουν προς ολοκληρωαη; Γιατι είναι έργο Κυριτση,31 σημεία ασφαλτου

  10. τέτοια εποχή που προγραμματισατε ασφαλτοστρώσεις (λέμε τώρα….) να ζητήσετε συγγνώμη και υπομονή και σε άλλες γλώσσες! Είστε τελικά, με πατέντα και περικεφαλαία! Μόνο για αποτυχημένα μοντέλα φωτογράφισης κάνετε!!!

  11. πραγματικα δεν μπορω να καταλαβω με τι κριτηρια ψηφισε ο κοσμος στις εκλογες και καταληξαμε να εχουμε αυτη τη δημοτικη αρχη…. υποτιθεται ξερουν τι κανουν? γιατι δεν φαινεται καθολου!!

  12. Αν υπήρχε η αρχή της δεδηλωμένης στα Δημοτικά Συμβούλια όπως στην βουλή θα είχατε από άποψη ηθικής
    η εντροπής φύγει νύχτα!!!!Οι οδοί Β.Γεωργίου Κοραή ,Εθνικής Αντιστάσεως,Μακρυγιάννη,Μ.Αλεξάνδρου,Ε.Βε-
    νιζέλου,Επαρχιακός,Γρηγορίου Ε’, Αρτεμισίας και άλλοι πολλοί προγραμματίστηκαν για ασφαλόστρωση για πότε?
    Μην το σσκέφτεστε!!!!!! Η σκέψη και η δράση είναι κύριοι της Δημοτικής Αρχής προτέρημα πατριωτισμού!!!!!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ