Αναγνώστης: Μπράβο στους εθελοντές, αλλά να είναι προσεχτικοί σε κατασκευή πεζοδρομίων σε διασταυρώσεις

9
9008

Γνώριζα πως τον καθαρισμό των κοινόχρηστων πάρκων του δήμου μας τον έχουν αναλάβει αναλάβει εθελοντικές ομάδες. Δεν γνώριζα ομως,πως και την κατασκευή νεων πεζοδρομίων, παρτεριών την έχουν αναλάβει και αυτην εθελοντές. Μόνο επειδή μιλάμε για κεντρικές διασταυρώσεις να είναι προσεκτικοί.

Αναγνώστης

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

9 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Γωνια Μακρυγιάννη. Εκεί υπάρχει σοβαρό θέμα με την ορατότητα,φαντάζομαι εγινε κάποια μελετη για να είναι εκεί ο εργολαβος. τώρα γιατί είναι εθελοντής κανεις δεν ξερει.

    • Τελικα ποιος διοικεί αυτόν το νησι ρε παιδια,μιλάμε ο καθενας κανει οτι θελει. Αρχαιολογική υπηρεσία υπαρχει; Πολεοδομια;μελετες; Δηλαδή πηγε ενας εθελοντής και ειπε εγω θα μεγαλώσω το πάρκινγκ…;
      Καλα για τους αντιδημαρχους δεν λεω κατι. ΑΔΙΑΦΟΡΕΤΟΙ

      • Κράζαμε όλοι μαζί τον περιφερειάρχη που άφησε το οδικό δίκτυο που του αναλογεί σε αυτή την κατάσταση και που μετά την κίνηση των αστυνομικών τους έβαλε χέρι.
        Αναρωτιέμαι για αυτά γιατί δεν πάει καμία κάμερα να τα τραβήξει; Τόσα γίνονται κάθε μέρα και σε πολλά και διαφορετικά μέρη;
        οι τεχνικές υπηρεσίες πως τα επιτρέπουν όλα αυτά ; Η πολεοδομία; που γενικά το παίζει νταηλίκι. Η αρχαιολογία; που για γίνει κάτι σε καθυστερεί χρόνια.
        Ο δήμαρχος που είναι ; Ψάχνει αντικαταστάτη; Γιατί αν ψάχνει ΚΑΛΩΣ ΨΆΧΝΕΙ !

  2. Μιλάτε για τους εξαφανισμενους αντιδημαρχους αλλά το θέμα είναι ότι δεν ασχολούνται,έδεσαν το γάιδαρο τους στο μισθό
    12Χ1700=20400 το χρόνο Χ 5 χρόνια = 102000 χιλιάδες ευρώ. Εσύ κατσε να ψαχνεις μεροκαματο

  3. Να βγείτε στα κεντρικά κανάλια της Αθήνας να πείτε ΑΜΕΣΩΣ.
    Αν όντως ισχύει οτι τέτοιες δουλειές δημοσίου που θα έπρεπε να γίνονται απο το δήμο τις κάνουν εθελοντές ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΚΑΤΡΑΚΥΛΑ
    Δεν με νοιάζει ποιος φταίει δήμαρχε. Εσυ ζήτησες την ψήφο, όταν την ζητούσες ήξερες πολύ καλά μετά απο 4 χρόνια και την κατάσταση και τι χρειάζεται το νησί.
    Είναι ντροπή σου να βάζεις εθελοντές να δουλεύουν ακόμα και εκεί.
    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ

    • Αυτό ακριβώς! Εθελοντές για το πρασινο βρηκαμε,εθελοντές για μπετα βρηκαμε. Ας βρούμε και ένα. εθελοντή δημαρχο

  4. Πραγματικά τώρα, ο καθένας μπορεί να κάνει ότι θέλει; Να μεγαλώνει κατά το δοκούν, το πεζοδρόμιο , εκτός και αν έχει τελικά την άδεια!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ