Υπερήφανοι οι Κώοι για τις μεγάλες επιτυχίες στον Αθλητισμό. Συγχαρητήρια Δημάρχου Κω σε όλους τους αθλητές μας που διαπρέπουν

10
6597

 

Υπερήφανοι οι Κώοι για τις μεγάλες επιτυχίες στον Αθλητισμό. Συγχαρητήρια δημάρχου σε όλους τους αθλητές μας που διαπρέπουν.

 

Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι για όλους τους Κώους αθλητές μας που σαρώνουν στα πρωταθλήματα χαρίζοντας μας στιγμές συγκίνησης, χαράς και ικανοποίησης. Ένα ολόκληρο νησί πανηγυρίζει για τους συμπατριώτες μας που διαπρέπουν σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Ο συμπατριώτης μας Σωτήρης Συλαϊδόπουλος, προπονητής ποδοσφαίρου των νέων Κ19 του Ολυμπιακού έφερε  την κούπα του Πρωταθλητή Ευρώπης, κάνοντας όλη την Ελλάδα να πανηγυρίζει!

Ο Μιχάλης Καλερές, μαθητής του ΕΕΕΕΚ Κω, κατάφερε προχθές στο Τυμπάκι να τερματίσει πρώτος και στέφθηκε πρωταθλητής Ελλάδος στην κατηγορία του στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου ΑΜΕΑ.

Οι αθλητές παίδων U17  της άρσης βαρών του Ανταγόρα, κατάφεραν να φτάσουν στην πρώτη θέση για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά φέρνοντας στις αποσκευές τους 9 χρυσά, 21 αργυρά και 12 χάλκινα.

Πρόσφατα επίσης ο σύλλογος των Μαχητών της Κω σάρωσε τα μετάλλια στο Ευρωπαϊκό κύπελλο της WAKO, στην Φιλιππούπολη της Βουλγαρίας και έφεραν στη χώρα μας 5 χρυσά, 4 ασημένια και 3 χάλκινα μετάλλια.

Και βέβαια οι επιτυχίες σε συλλογικό και ατομικό επίπεδο αφορούν στο σύνολο της μεγάλης αθλητικής οικογένειας του νησιού μας .

Οι Κώοι αθλητές μας συνεχίζουν  να φέρνουν νίκες αποδεικνύοντας πως με πείσμα, θέληση και αποφασιστικότητα όλα μπορούμε να τα πετύχουμε.

 

Γραφείο Τύπου

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

10 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Υπερήφανοι είστε όλοι σας κατόπιν εορτής!!! Όταν χρειάζονται τη στήριξη σας όλοι αυτοί οι αθλητές εσείς που είστε? Τώρα, μπροστά στις κάμερες για να πάρετε μερίδιο δόξας? Τα συγχαρητήρια αξίζουν μόνο σε αυτούς που πραγματικά μόχθησαν και όχι σε εσάς!

  2. Όλοι μαζί σε ένα άρθρο……δώσαμε συγχαρητήρια και…..καθαρίσαμε…..
    Αλήθεια,πόσα συνεχόμενα Πρωταθλήματα Ελλάδος θα πρέπει να πάρει ο Ανταγόρας,για να τους τιμησετε?
    Τελικά τους δικαιώνεται….η διοίκηση του Ανταγορα καλώς σας τα χώνει…και λίγα σας προσάπτουν!!
    Πάντως,είναι η πρώτη φορά που μια Δημοτική Αρχή,δείχνει φανερά τέτοια εμπάθεια, στο ιστορικότητα σωματείο του νησιού μας…

  3. Τουλάχιστον ντροπή.Τι έχετε προσφέρει σε αυτούς που αναφέρεστε;Τι έχετε κάνει για τον αθλητισμό;Στρώσατε με πλαστικό χλοοτάπητα το παλιό γήπεδο για να εξυπηρετησεται κάποια ρουσφέτια ,να έχουν εκεί τις σχολές να οικονομανε κάποιοι.Εχουμε γεμίσει σχολές χωρίς να έχουμε ομάδες.Παλια που δεν είχαμε ούτε σχολές ούτε γήπεδα βγάζαμε παίκτες.

    • έχει δίκιο ο Γιάννης! Κε Νικηταρά, συγχαρητήρια για την αρνητική πρωτιά που διεκδικεί επάξια το νησί για το μαύρο χάλι σε όλες τις δημόσιες υποδομές που τόσο αριστοτεχνικά έχετε παραμελήσει ως Δήμος!

  4. Ο καθένας αφήνει το αποτύπωμα του σε αυτή τη ζωή! Το δικό σου πάντως, Θεοδόση, θα μείνει ανεξίτηλο, όχι όμως για τους λόγους που εσύ νομίζεις, όταν βλέπεις τον καθρέφτη σου κάθε πρωί, ούτε όταν σε εκθειάζουν οι κόλακες, οι γλυφτες και οι αυλικοί σου! Η απραξία, η φωτογραφιομανία, η εποχή του….και άλλων πολλών που έφαγαν όσα βρήκαν, καθώς και η άφεση του νησιού στη φθορά του χρόνου θα σε ακολουθούν! Ενεργοποιησου πριν είναι τελείως αργά…το πώς το ξέρεις κι εσύ όπως όλοι μας!

  5. Μήπως να θεσμοθετήσεις Δήμαρχε ένα ποσό υποτροφίας γι’ αυτά τα παιδιά, ν έχουν όταν σπουδάσουν ή κάτι τέλος πάντων;

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ