Δήμος Κω : Πρόστιμα σε όσους ρίχνουν ανεξέλεγκτα σκουπίδια και ογκώδη αντικείμενα

15
12127
Οι εικόνες με τα ογκώδη αντικείμενα στις γειτονιές, είναι ανεξέλεγκτες
Το Πάσχα βρίσκεται προ των πυλών , οι επισκέπτες κατέφθασαν στο νησί και  οι γειτονιές  βρίθουν από  ογκώδη αντικείμενα και σκουπίδια που εναποθέτονται ανεξέλεγκτα δίπλα σε κάδους απορριμμάτων χωρίς πρώτα  να ενημερώσουν την υπηρεσία Καθαριότητας. Οι εικόνες  μιλούν από μόνες τους.
 Είδη υγιεινής, μπάζα και οικοδομικά κλαδιά, Κλαδιά, στρώματα και έπιπλα!
Αποκαρδιωτικές εικόνες που αποδεικνύουν πως δεν δείχνουμε τον προσήκοντα σεβασμό στις γειτονιές μας και στους  δημόσιους χώρους.
Μετά από συσκέψεις  της υπηρεσίας Καθαριότητας με  στελέχη της υπηρεσίας και φορείς, η  δημοτική αρχή, αποφάσισε την αυστηροποίηση του ελεγκτικού μηχανισμού με περιπολίες της δημοτικής αστυνομίας σε γειτονιές και στο κέντρο της πόλης , καθώς και στην επιβολή προστίμων επισημαίνει ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Περιβάλλοντος , Σταμάτης Καμπουράκης.
Οι εικόνες με τα ογκώδη αντικείμενα στις γειτονιές, είναι ανεξέλεγκτες τονίζει η προϊσταμένη της υπηρεσίας Ζέτα Τσιρπανλή, με την επόπτρια  της Υπηρεσίας Καθαριότητας να υπογραμμίζει πως αυτή την ανεξέλεγκτη κατάσταση τη διαχειρίζεται το λιγοστό μόνιμο  προσωπικό, μέχρι να έρθουν οι συμβασιούχοι.

πηγή: https://www.kostv.gr/

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

15 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Πολύ καλά κάνετε γιατί ο καθένας πετάει χωρίς συνηδηση ότι βρει και βρωμιζει τον τόπο!! Από την άλλη όμως να είστε και σεις υπεύθυνοι στα καθήκοντά σας και όταν κλείνει ο πολίτης ραντεβού για να κατεβάσει τα αντικείμενα αυτά να πηγαίνετε όχι δεν μπορέσαμε τελικά αύριο πχ και μετά από κάτι μέρες κτλπ!! Επίσης καθαρίστε την ντροπή της ζούγκλας αυτής σε κάθε γωνιά της πόλης από τα θεόρατα χόρτα που έχουν καλύψει τα πάντα!! Εκεί τα πρόστιμα προς εσάς υπάρχουν η όχι;; Γιατί είναι και λίγο προκλητικό να λες για πρόστιμα στους πολίτες και ταυτόχρονα εσείς να πετάτε χαρταετό στον καθαρισμό ενώ ο πολίτης πληρώνει δημοτικά τέλη για να χρειάζεται στο τέλος μανσέτα για να κόβει τα χόρτα και να ανοίγει δρόμο για να περπατήσει!!! Ήρθαν οι τουρίστες και νομίζουν ότι πήγαν Αμαζόνιο αντί στην Κω!!

  2. Στους παραβάτες πολίτες και δικαίως, ή στην υπηρεσία που είναι υπεύθυνη σε τακτά χρονικά διαστήματα και να κάνει την αποκομιδή?
    Στο Ζηπάρι έχουμε πάνω από δέκα μέρες να περάσει από γειτονιά που αριθμεί πάρα πολλά σπίτια?
    Και εν όψει της εποχής τα σπίτια όλο και καθαρίζουν αυλές, κήπους κλπ και η συσσώρευση σκουπιδιών είναι στο ζενίθ.
    Ας προσέξουν λιγάκι παρά πάνω την συχνότητα ετών δρομολογίων.
    Κάποτε επί Κυρίτση πέρασαν πριν του Λαζάρου και το επόμενο ήταν Τετάρτη της Αναστάσεως και η βρώμα από την ψαρίλα ανυπόφορη.
    ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ αδέλφια.

  3. καλό θα ηταν να υπηρχαν τηλ του Δημου πανω στους καδους για συλλογη μεγάλων αντικειμένων

  4. αυτοκόλητα με τηλεφωνα του δημου πανωστους καδους δεν ειναι όλοι οι κατοικοι Ελληνες με φωτο πανω να εξηγεί για τα ογκωδη αντικείμενα

  5. Το πρωί τα μαζεύουν την άλλη μέρα το πρωί ίδια κατάσταση καναπέδες στρώματα καρέκλες τραπέζια , αυτοκόλλητα ή αφίσες που να μπορεί να διαβάσει και ένας αλλοδαπός πιστεύω ότι θα λιθή μεγάλο μέρος του προβλήματος .

  6. Πρώτα να κυταξτει ο δήμος να είναι αυτός εντάξει με τις υποχρεώσεις του!!! Να φτιάξει υποδομές με πρόγραμμα,και συνέπεια, κανόνες, που θα γνωστοποιήσει στούς πολίτες!!!Και μετά να αρχίσει να απειλή με πρόστιμα!Και είναι γνωστό!!! Εκεί βρίσκονται οι μεγαλύτεροι παραβάτες! Λοιπόν.Φτιαξτε πρώτα τα τού οίκου σάς! Εχεται παντού τεράστιες ευθύνες και ΕΛΗΨΕΙΣ!!!

  7. τι λέτε ρε πάτε καλά είστε ανίκανη εσείς και σάς φταίνε πολίτες μόνο λόγια και φωτογραφίες είστε

  8. τις χωματερές που γεμίσατε το πυλι σε λίμνη και λατομείου μούγκα ε λ……Όταν αρχίσουν οι μηνύσεις…….

  9. Ο Δήμος θέλει πρόστιμο απ’ την ευρωπαϊκή ένωση , που πετάει τα σκουπίδια σε παράνομες χωματερές και χρησιμοποιεί καύση.

  10. Αλλαγή στρώματος, επικοινωνία με τον Δήμο, θα σας πάρουμε εμείς τηλέφωνο. Πέρασαν 3 εβδομάδες, κρατούσα το στρώμα μέσα στο σαλόνι διότι αλλού δεν είχα χώρο. Εν τέλει νύχτα το βγάλαμε δίπλα στον κάδο και σε μισή ώρα έγινε ανάρπαστο. Ακόμα περιμένω τηλέφωνο…

  11. Εκεί που μένω περνάνε να μαζέψουν τα σκουπίδια δύο φορές την εβδομάδα και οι κάτοικοι αναγκαστικά τα αφήνουν έξω, άρα ποιος φταίει; Ο κάδος της ανακύκλωσης έχει να αδειάσει πάνω από ένα μήνα. Μήπως ο δήμος να κάνει καλύτερο προγραμματισμό;

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ