Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες διάνοιξης του δρόμου και της «γούρνας», στα Θερμά της Κω

4
8555
Ολοκληρώθηκαν σήμερα οι εργασίες διάνοιξης του δρόμου και της «γούρνας» στα θερμά της Κω, από μηχανήματα του εργοταξίου του Δήμου της Κω.
Παραδοσιακά ο εργαζόμενος του δήμου της Κω Αντώνης Βρούβας, πάνω από είκοσι χρόνια με τον φορτωτή του δήμου,  στρώνει το δρόμο  και «ανοίγει» τη «γούρνα» για να μπορούν οι επισκέπτες να κατεβαίνουν με ευκολία στα θερμά για να απολαύσουν οι μόνιμοι κάτοικοι αλλά και οι επισκέπτες τα ιαματικά λουτρά.
Στις σημερινές εργασίες βρέθηκαν αρκετοί επισκέπτες, οι οποίοι περίμεναν καρτερικά, να ολοκληρωθούν οι εργασίες και να απολαύσουν τα ιαματικά λουτρά, σε ένα χώρο μοναδικού κάλους και ομορφιάς.

Πηγή: https://www.kostv.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Τα χρόνια περνάνε οι εξαγγελίες επαναλαμβάνονται όποια Δημοτική αρχή και άν είναι.Το μόνο που δεν αλλάζει είναι η ΓΟΥΡΝΑ.Αν δεν κάνω λάθος και τα γουρούνια σε γούρνα κυλιούντε!!!ΟΛΑ ΤΡΙΓΥΡΩ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ Η ΓΟΥΡΝΑ ΙΔΙΑ ΜΕΝΕΙ.Κάθε χρόνο παραδοσιακά ανοίγει και γίνεται θέμα αναφοράς λες και έγινε καμιά κοσμογονία. Δεν ντρέπεται κανείς για τα χάλια αυτά!!!! Αλλά τι λέω τώρα και γω.Εδώ μέσα στο λιμάνι υπάρχει ένα ερείπιο η Ανωτερα και δεν δίνει κανείς σημασία, στην Μαρίνα άλλο ενα ερείπιο και αφήνουν τα δέντρα να το καλύψουν για να μην φαίνεται, και θα ασχοληθούν με τα θερμά που ειναι αρκετα χιλιόμετρα μακρία απο το κέντρο της πόλης??

  2. Κάνατε διάνοιξη δρόμου ανάμεσα σε γκρεμό και βουνο . Μελέτη; Αν θρηνήσουμε θύματα σε μερικά χρόνια όπως στα τέμπη θα λέτε ανθρώπινο λάθος; Μια κατολίσθηση να γίνει καήκαμε….ένας μικρός σεισμός
    Δεν ξαναπατάω στα θερμά. Οι τεχνικές υπηρεσίες έκαναν κάποια μελέτη ή έτσι γιόλο κάνουν όλα τα έργα. Και αν έτσι γιόλο κάνουν όλα τα έργα ο δήμαρχος και ο αντιδήμαρχος τεχνικών υπηρεσιών τι κάνουν ; Δεν ελέγχουν , δεν σταματούν επικίνδυνα έργα. Ετσι ξυπνάμε μια μέρα και παίρνουμε μια μπουλντόζα και όποιον πάρει ο χάρος;;;; Η ΚΩΑΝ και τα μεγάλα πανεπιστήμια που φέρατε τι κάνανε; ΕΙΣΤΕ ΑΚΡΩΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΣΕ ΜΙΑ ΠΕΡΊΟΔΟ ΠΟΥ ΑΚΌΜΑ ΘΡΗΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ 57

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ