Ιδιαίτερα συγκινητικό το αφιέρωμα – έκπληξη στον Θανάση Πουλιού , από μαθητές και γονείς της Φιλαρμονικής Κω

17
14253
29 χρόνια προσφοράς στη Φιλαρμονική του δήμου της Κω!
Άκρως συγκινητικό, το αφιέρωμα – έκπληξη στον αρχιμουσικό Θανάση Πουλιού , που ετοίμασαν οι μαθητές , οι γονείς της Φιλαρμονικής Κω, μαζί με τα παιδιά του  Μαρία-Λευτέρη και Κάρολο στο Caza Nostra στη Λάμπη, τη Δευτέρα 25 Μαρτίου 2024.
Στη ζεστή αυτή εκδήλωση – έκπληξη για τον Θανάση- συμμετείχαν όχι μόνο  μαθητές και οι γονείς των παιδιών, αλλά και η οικογένεια του μαέστρου, η μητέρα του κ.Αρχοντία, η σύζυγος του Νικόλ, η αδελφή του και φυσικά τα παιδιά του.
Ευχάριστη έκπληξη  της βραδιάς,  το βίντεο που ετοίμασαν όλοι οι μαθητές του που λείπουν εκτός Κω, που έστειλαν λόγια αγάπης  στον άνθρωπο που τους έμαθε μουσική στα πρώτα μουσικά  βήματά τους, που τους ενέπνευσε να αγαπήσουν την μουσική.
Λόγια αγάπης με μηνύματα που έκαναν τον Θανάση Πουλιού να συγκινηθεί βαθιά!
Θύμησες «ξύπνησαν» με το συγκινητικό  οπτικοακουστικό αφιέρωμα – από το αρχείο του μαέστρου-  από τους βασικούς σταθμούς της Φιλαρμονικής με αποκορύφωμα το Διεθνές Φεστιβάλ Φιλαρμονικών τις Διεθνείς συμμετοχές της Φιλαρμονικής αλλά και την εντυπωσιακή εμφάνισή της στο μέγαρο Μουσικής Αθηνών .
Ένα αφιέρωμα από τις  σπουδαίες συμμετοχές του Αρχιμουσικού από το 1995 που ανέλαβε  τη Φιλαρμονική Κω μέχρι σήμερα . Αξίζει να σημειωθεί, πως το μοντάζ του βίντεο, επιμελήθηκε η δημοσιογράφος Άννα Σαρηγιάννη μαζί με την Μαρία Πουλιού.
Μετά το αφιέρωμα και τα λόγια αγάπης που ακούστηκαν από όλους, ο αρχιμουσικός Θανάσης Πουλιού,  φανερά συγκινημένος  ευχαρίστησε όλους για την αγάπη που πήρε και εξήγησε τους λόγους που παραιτήθηκε από την Φιλαρμονική και την αντιπαράθεση με τη δημοτική  αρχή, με αφορμή ένα ταξίδι της Φιλαρμονικής Κω στην Αθήνα, μετά από πρόσκληση της Ένωσης Κώων Αθηνών, για να παρελάσουν για τον εορτασμό της 7ης Μαρτίου.
Κλείνοντας ο Θανάσης Πουλιού , έδωσε μια μεγάλη υπόσχεση …..   το μουσικό ταξίδι δεν τελείωσε…
ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ…..

Πηγή: https://www.kostv.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

17 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΘΑΝΑΣΗΣ Ο ΜΑΕΣΤΡΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ!! Ο,ΤΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ Ο ΔΗΜΟΣ ΩΣ ΟΦΕΙΛΕ ΝΑ ΣΕ ΤΙΜΗΣΕΙ ΘΑΝΑΣΗ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΗΣ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΟΥΣ Η ΚΙΝΗΣΗ ΕΧΕΙ ΑΞΙΑ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΑΛΗΘΙΝΗ!! Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗΣ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗΣ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΑΠΡΟΣΩΠΗ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΠΑΛΜΟ ΠΟΥ ΕΣΥ ΗΞΕΡΕΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΔΙΝΕΣ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΣΥ ΑΓΑΠΟΥΣΕΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ!!!!

    • Αν είναι σε κάθε δημοτικό υπάλληλο που παίρνει σύνταξη , να κάνει ο Δήμος και ένα πάρτυ, θα μπούμε μέσα αγαπητέ !
      Δεν υπάρχει προσωρινή φιλαρμονική , είναι η νέα φιλαρμονική της Νήσου Κω .
      Σε 15 χρόνια που θα βγει ο Νικόλας στην σύνταξη , θα έρθει και η πολυπόθητη προκήρυξη που καρτερούν οι διάδοχοι !
      Υγ: Έρχεται έλεγχος !

      • Ασε μας ρε βλάχο θελεις και έλεγχο γελοίο υποκείμενο 3 μπαγλαμαδες κατάφερε να μαζέψει όλους και όλους ο δικός σου και τα υπόλοιπα άτομα από την φιλαρμονική Δήμου Ηρακλειδών το επίπεδο στα τάρταρα 3 εμβατήρια και αυτά έκαναν ότι έπαιζαν καλή τύχη θα την χρειαστείς στο μέλλον τσιράκι.

        • Αγαπητέ μπορείς αν θέλεις να έρθεις να τα συζητήσουμε απο κοντά αυτά !
          Υγ : τα τιμολόγια θα πουν την αλήθεια , τα φορτηγά θα επιστρέψουν με τα φρένα σπασμένα !
          Υγ1: το να βρίζεις τους αυτούς που πήγανε στην νέα μπάντα για το καλό αυτής και της αγάπης για την μουσική , δείχνει και το επίπεδο σας !
          Υγ2 : οι 3 θα γίνουν 13 πολύ σύντομα

        • Εσυ Τσομπανακο αν δεις τον δικαστή μπροστά σου , θα λες συγνώμη κύριε δεν θα το ξανακάνω 😂😂

  2. Μια χαρά ήταν η παρέλαση χτες ….χωρίς τοξικότητα ,το καταλάβαινες από την επιστροφή κάποιων παλιών που εκδιώχθηκαν ………… . Όσο για την έκπληξη,επειδή όλοι γνωρίζουμε πόσο αγαπάει τις « εκπλήξεις»….αφήστε το……προχωράμε μπροστά ….τέλεια όλα.

  3. Επιστρέφουν σε μας …οι κακίες..!!.Θανάση ήσουν άξιος, είπες τα παράπονα σου εντάξει!!!όλα τα άλλα είναι υπερβολές. Και η υπερβολή δεν ωφέλησε ποτέ κανεναν

  4. Γιατί έφυγαν άρον άρον από την φιλαρμονική κάποιοι που έκαναν την επανεμφάνιση τους χθες; Γιατί από όλα τα μέλη της φιλαρμονικης εμφανίστηκαν μόνο 3 άτομα χθες όλοι οι άλλοι νομίζετε χαζοί είμαστε ή αυτοί οι 3 είναι οι έξυπνοι και έχουν το αλάθητο? τελικά ποιος είναι ο ύπουλος; Στο επόμενο επεισόδιο του Πάσχα.

  5. που μόνο έκπληξη δεν ήταν, ποιός την ενορχήστρωσε άραγε; Κάποια στιγμή στην ζωή μας πέφτουν οι μάσκες και φαίνεται το αληθινό μας πρόσωπο.

  6. παιδια ….ο γκαν δεν το χει.. καλα ειναι να τρεχει με καμια σελφι….δεν εχει την στομφα του μαεστρου!!! …..

  7. το χρήματα του ξενοδοχείου συγκρότηματος η υποψηφιότητα μέλος του ξενοδοχειακού συγκροτήματος ήταν μόνο και μόνο για ένα στόχο να κατεβάσουμε τον ακούραστο τον Αρχιμαεστο της Κω της καρδιάς μας του Ιπποκράτη από την θέση του που το μόνο που έκανε ήταν για 30 χρόνια να αγκαλιάσει όλα τα παιδιά το νησί του σαν οικογένεια του και να βάλουμε τον κολλητό μας για να τρέχουμε μαζί πιο άνετα Δήμαρχε έχεις τελειώσει Ίδη και δεν το ξέρεις.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ