Το αδιαχώρητο στο Καρναβάλι Κεφάλου

3
14846
Το αδιαχώρητο στο Καρναβάλι Κεφάλου
Με σύμμαχο τον καλό καιρό  και καρναβαλική διάθεση, πραγματοποιήθηκε Καρναβάλι στην Κέφαλο με πρωτοβουλία του πολιτιστικού συλλόγου , αθλητικών φορέων , σχολείων και της Κοινότητας Κεφάλου με τη στήριξη του  ΔΟΠΑΒΣ το Σάββατο 16 Μαρτίου, με σημείο αφετηρίας της παρέλασης το κοινοτικό γήπεδο »Μιχάλης Περος» ,με κατεύθυνση το Θεατράκι Τσιγγούρας .
Οι δράσεις ξεκίνησαν παρουσία των αντιδημάρχων,  Πολιτισμού Τουρισμού κ. Ματίνας Βουκελάτου Χριστοδουλίδη και της κ. Σταματίας Κανταρζή, σε μια παρέλαση  με χορευτικά και ευφάνταστες  στολές να εντυπωσιάζουν και να δημιουργούν αποκριάτικη ατμόσφαιρα,  ενώ από τα ηχεία η  αποκριάτικη μουσική  ξεσήκωνε τους μικρούς και μεγάλους καρναβαλιστές. Την παρουσίαση της εκδήλωσης  στο θεατράκι Τσιγγούρας, είχαν ο Λευτέρης Μανίκας και ο Θεοδόσης Καλαϊτζής
Τον συντονισμό της εκδήλωσης, είχε ο πρόεδρος της κοινότητας Κεφάλου Στέφανος Καματερός,  με την αμέριστη  βοήθεια του Πολιτιστικού συλλόγου «Άγιος Νικόλαος», των αθλητικών σωματείων Νικαγορα και Αίολου καθώς και των συλλόγων Γονέων και μαθητών από το Γυμνάσιο Κεφάλου και Λυκείου Αντιμάχειας.
Εντυπωσίασαν τα χορευτικά της κ.Διονυσίας Κοκκαλάκη και της κ.Αννας Ζερβού από τον πολιτιστικό σύλλογο «Άγιος Νικόλαος» της κ.Χρυσούλας Φουρτούνη από το «ΧοροΚως» , οι κρητικοί χοροί του Γιάννη Πετούση και η παρουσίαση ενόργανης γυμναστικής με τον καθηγητή φυσικής αγωγής Πέτρο Μαστόρο.

 

Πηγή: https://www.kostv.gr/nea/koinwnika/28284-me-poly-kefi-kai-xoro-to-karnavali-stin-kefalo

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

3 ΣΧΟΛΙΑ

    • εδώ και πάρα πολλά χρόνια γίνεται οι καμουζελες τώρα γιατί ενόχλησαν καποιους?????? τελικά δεν θέλετε να γίνει τίποτα στο χωριό σου όλα πολιτική τα κάνετε. το ότι διασκεδασαν κυρίως τα μικρά παιδιά πολυ και είχε τόσο κοσμο που πέρασαν ωραία σε εκνευρίζει. και του χρόνου με υγεία και αγάπη μόνο.

  1. ΚΕΦΑΛΟΣ ΜΕ ΤΑ ΚΑΛΆ ΣΟΥ. ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΑΝ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΚΥΡΊΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΆ ΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥΣ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΘΕΟΔΟΣΗ ΚΑΙ ΛΕΥΤΕΡΗ ΑΠΕΧΤΟΙ. ΚΑΛΉ ΣΑΡΑΚΟΣΤΗ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ