Με επιτυχία η άσκηση ετοιμότητας για σεισμό, διάρρηξη της δεξαμενής & φωτιά στο εργοστάσιο της ΔΕΗ στο Μαστιχάρι Κω

3
7130

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε η άσκηση ετοιμότητας στο εργοστάσιο της ΔΕΗ με το σενάριο να περιλαμβάνει σεισμό, διάρρηξη της δεξαμενής, φωτιά και δύο τραυματίες.
Ο συντονισμός και οι προσπάθειες των εμπλεκομένων ήταν εξαιρετικός δείγμα της καλής συνεργασίας και της άμεσης παρέμβασης σε τέτοιες κατάστασης.
Η άσκηση ήταν μια συνεκπαίδευση της πυρασφάλειας της ΔΕΗ, της Πυροσβεστικής, της Πολιτικής προστασίας του Δήμου Κω και του Ερυθρού Σταυρού.
Απόλυτα ευχαριστημένοι δήλωσαν ο διευθυντής υγιεινής και ασφάλειας της ΔΕΗ, Χρυσόστομος Νάκος, ο διευθυντής του εργοστασίου της ΔΕΗ στην Κω, Παναγιώτης Γαβρίδης, ο διοικητής της Π.Υ Κω, Γρηγόρης Μαυρίδης, ο αντιδήμαρχος, Σταμάτης Καμπουράκης, και ο εθελοντής Σαμαρείτης ΕΕΣ, Χρήστος Σιδέρης.

Πηγή: https://www.kostv.gr

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. καλή … φωτογράφηση σαν άσκηση.
    αμα γινει κάτι τέτοιο εκεί το Μαστιχάρι θα γίνει νησί!

  2. Μπράβο παιδιά τέτοιες ασκήσεις πρέπει να γίνονται για όλους και ειδικά για τις μεγάλες βιομηχανίες και επιχειρήσεις!!!

  3. Αυτοι με τα κοκκινα,κουκλια ζωγραφιστα.Και η περιβοητη τεντα,ολα τα λεφτα…Παει παντου,σκιαζει,προστατευει κοσμο και ντουνια…εΛΛΑΣ το μεγαλειο σου………………

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ