Λαϊκή Συσπείρωση Κω: Για το πρόβλημα θέρμανσης στο 1ου ΓΕΛ

13
4236

Για το πρόβλημα θέρμανσης στο  1ου ΓΕΛ

Οι παγωμένες αίθουσες του 1ου ΓΕΛ σήμερα κατέρριψαν το αφήγημα της Δημοτικής Αρχής Νικηταρά για την προτεραιότητα που έχει-δήθεν- δώσει στην σχολική στέγη.

Το πρόβλημα θέρμανσης στο 1ο ΓΕΛ ταλαιπωρεί εδώ και χρόνια μαθητές και εκπαιδευτικούς που αναγκάζονται να κάνουν  μάθημα σε τριτοκοσμικές συνθήκες.

Οι δικαιολογίες για την καθυστέρηση επισκευής από την εργολαβική εταιρία  δεν λύνει το πρόβλημα .

Δεν εξιλεώνει καμία από τις  Δημοτικές Αρχές στον Δήμο Κω που αποδέχτηκαν και στήριξαν την εργολαβοποίηση για μικρά ή μεγάλα έργα,την υποχρηματοδότηση της Σχολικής Στέγης και την διαρκώς αυξανόμενη τοπική φορολογία.

Οι μαθητές του 1ου ΓΕΛ  διεκδικούν το αυτονόητο,να κάνουν δλδ μάθημα το 2024  σε θερμαινόμενες αίθουσες.

Η Λαϊκή Συσπείρωση τους χαιρετίζει και συμπαραστέκεται στην διεκδίκησή τους.

Μπορεί να μετρήσουν απουσίες ή καταστολή ,σύμφωνα με τις κυβερνητικές οδηγίες  ,αλλά κάνουν το πιο σημαντικό μάθημα. Αυτό της συλλογικής διεκδίκησης λύσεων στα προβλήματα που τους ταλαιπωρούν.

Όπως χιλιάδες άλλοι μαθητές και φοιτητές κόντρα στο αντιδραστικό νομοσχέδιο της κυβέρνησης για τα ιδιωτικά πανεπιστήμια.

Η Δημοτική Αρχή καλά θα κάνει  να ελέγξει όλες τις σχολικές μονάδες και να πάρει όλα τα απαραίτητα μέτρα,για να μην σκάνε και άλλα σχολεία παγωμένα.

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

13 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ….ΑΣ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ!
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΟΣ ΛΟΓΟΣ Η ΘΕΡΜΑΝΣΗ!
    ΒΑΡΙΟΥΝΤΑΙ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ!

    • Εμείς δεν είχαμε μέσα στην ταξη ούτε καντηλάκι να ζεσταθούμε και το σπουδαιότερο, για να μαθαίνουν οι νέοι, όπως ήταν παγωμένα τα χεράκια μας μας κτυπαγανε με τον χάρακα οι δάσκαλοι. Εκεί βλέπαμε το διάστημα με τους πλανήτες από τον πόνο. Και συγνώμη μαθητούδια για αυτό που θα πω. Τώρα έχετε γίνει μή μου άπτου και το σκουλαρίκι πάει σύννεφο. Δεν είναι σωστά πράγματα αυτά. Έχετε ξεφύγει τελείως.

  2. ΓΕΡΟ ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΟΥΛΗ ΞΥΠΝΑ
    Επιδή εσύ πήγαινες σχολείο με κεριά και περπάταγες 15χμλ δεν μας λέει τίποτα .
    Εν έτη 2024 το σύστημα θα πρέπει να παρέχει τα ΒΑΣΙΚΑ .
    Και άσε τις συγκρίσεις εμείς κάναμε αυτό εμείς πηγαίναμε έτσι,
    τότε ήταν 1940 τώρα είναι 2024.

    • Το ίδιο και τα παιδιά. Είπαμε να βελτιωνόμαστε γενικά αλλά κάποιοι σαν του λόγου σου το παρακάνουνε με τις απαιτήσεις. Όλα τα θέλουν σε υπερβολή. Εσύ τι κάνεις που τα περιμένεις όλα από τους άλλους. Τι λύση μπορείς να δώσεις αφού ο άχρηστος Δήμος τα έχει κάνει ολέ. Σημασία έχει να προλαβαίνεις πριν (άλλο που δεν θέλουν) να κάνουν αποχή και να χάνουν ώρες μαθημάτων? Για πες μου Βαρβάρα.
      Όσο για το 1940 και τα κεριά, τότε βγαίναν ΑΝΘΡΩΠΟΙ από το σχολειο. Τώρα σκουλαρικακηδες και κάτι αλητάκια που δέρνουν και κλέβουν τους συμμαθητές τους για χαρη του τικτοκ και κοριτσάκια βαμμένα και με τις κοιλιές και τα μπουτια φόρα μόστρα. Δυστυχώς αυτή είναι η εικόνα σήμερα.
      Τ’ακούς Βαρβάρα?

  3. Βρε άστε την πολιτική μακριά από τα παιδιά, από αύριο ανεβαίνει η θερμοκρασία και θα σκάσουμε

  4. βρε που πήγαν όλοι οι σύμβουλοι? χάθηκαν μετά την εκλογή τους … ούτε από τα καφενεία περνούν ούτε από πουθενά … μόνο ταξίδια και ιδιωτικά φαγωπότια εις υγείαν των κορόιδων … δουλειά μηδέν

  5. Οι μαθητές είναι θύματα των Αμερικάνων που με τους ιμπεριαλιστικούς πολέμους τους τάσσονται κατά των λαικών στρωμάτων της αστικής τάξης και με καπιταλιστικό τρόπο έριξαν την θερμοκρασία στο νησί καθιστώντας παράλληλα άχρηστη την κεντρική θέρμανση του σχολείου ώστε να παγώσουν μέχρι αηδίας οι αριστεροί μαθητές και να αναγκαστούν να κάνουν κατάληψη μέχρι οι «φονιάδες των λαών Αμε-ρι-κάνοι » να ανάψουν τον λέβητα.

  6. ΜΟΛΙΣ ΤΑ ΚΟΥΜΟΥΝΙΑ ΗΤΑΝ ΦΥΛΑΚΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΔΕ ΠΡΟΚΟΠΗ ΟΤΑΝ ΤΑ ΚΟΥΜΟΥΝΙΑ ΒΓΗΚΑΝ ΕΞΩ Η ΧΩΡΑ ΠΗΡΕ ΤΟΝ ΚΑΤΗΦΟΡΟ ΑΡΑ ΧΩΣΤΕ ΞΑΝΑ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΚΟΥΚΟΥΕΔΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΝΟΥΚΛΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΙ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΜΕ ΣΤΙΣ 25 ΜΑΡΤΙΟΥ Κ ΠΩΣ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΧΑΒΑΛΕΔΕΣ ΠΟΥ ΛΕΗΛΑΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΞΕΧΑΣΑΝΕ Κ Τ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ

  7. ΤΟΣΟ ΓΛΥΨΙΜΟ ΚΑΙ ΠΛΑΤΕΣ ΣΤΟΝ ‘ΔΗΜΟΚΡΑΤΗ’ ΝΙΚΗΤΑΡΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΕΞΙΟΥΣ ΕΙΧΑΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ …1940!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ