Προσωρινή αναστολή εκτέλεσης δρομολογίων του νεότευκτου πλοίου Ολύμπιος Ερμής, λόγω θραύσης Υαλοπίνακα (παραθύρου)

24
21180

Προσωρινή αναστολή εκτέλεσης δρομολογίων του νεότευκτου πλοίου Ολύμπιος Ερμής, λόγω θραύσης Υαλοπίνακα (παραθύρου), ανακοίνωσε η ΑΝΕΜ, ζητώντας παράλληλα συγνώμη για την ταλαιπωρία των επιβατών.

Τα δρομολόγια σύμφωνα με τον Αντιπρόεδρο της ΑΝΕΜ Νίκο Χατζηνικολάου, θα γίνονται μέχρι την επισκευή του πλοίου, από τα ταχύπλοα Ηλίας Τ και το Leros xpress.
Το Ολύμπιος Ερμής πραγματοποιεί δρομολόγια σε Κάλυμνο, Νίσυρο, αλλά και Λέρο και Φαρμακονήσι για τις ανάγκες του στρατού. Τόνισε παράλληλα πως το πλοίο έπρεπε να πέσει στη θάλασσα για να εντοπιστούν πιθανές αδυναμίες του πλοίου.

Ο κ. Χατζηνικολάου δήλωσε πως είχε προγραμματιστεί εδώ και ενάμιση μήνα για τους 8 Φλεβάρη, ταξίδι του πλοίου στο ναυπηγείο στην Αθήνα για την επισκευή κάποιων μικρών ζημιών , οπότε λόγω του σπασμένου παραθύρου λόγω κακοκαιρίας , θα γίνει δύο εβδομάδες νωρίτερα. Παράλληλα πρόσθεσε πως το πλοίο είναι ικανότατο, έχει μεγάλη σταθερότητα και μεγάλη ταχύτητα.
Λεπτομέρειες στο ρεπορτάζ που ακολουθεί.

Πηγή: https://www.kostv.gr

24 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Τα χαλια μας.Πληρωσαμε ένα πλοίο της πλάκας και πληρώνουμε τώρα άλλα να καλυβουν το κενό.Αξιοι.Τελικά μια αίσθηση εφοπλιστή την έχω.Εσείς;

  2. τα καράβια , ξέρετε, τα ρίχνουν στη θάλασσα, για να δουν τις αστοχίες και να τα διορθώσουν!!! 4 εκατομμύρια πλήρωσες γι αυτό το λάθος κωακε λαέ. να τους χαίρεστε τους άχρηστους που ψηφίσατε. σας δουλεύουν ψιλό γαζί.

  3. Κωακος λαός πλήρωσε το καράβι τους φάγανε λεφτά πολλά για ένα ψεύτικο πράγμα !!! κουμάντο αλλοε κάνει!!! ούτε έναν κωο δεν πείρανε να δουλεύει μέσα χαμένη βγήκε πάλι η ΚΩΣ δεν κέρδισε τπτ !!!

  4. Τωρα θα βγει ο δικός τους μεγάλος από το απέναντι νησί θα μάς πει πώς όλα είναι καλά φταίνε οι θυελλώδεις άνεμοι ή θάλασσοταραχή, αλήθεια πόσα μποφόρ είχε στα πόσα μποφόρ ταξιδεύει σιγα μην πείτε την αλήθεια καλά κάνετε άλλοι πληρώνουν,με ένα συγνώμη κύριε πρόεδρε δεν θα φτιάξει ή κατάσταση ο Θεός φύλαξη μην συμβεί κάτι άλλο.

  5. Μπραβο νικολιο μου ολίγον τι νωρίτερα κρυφτετο και άστα ναυπηγεία που δεν έχουν δουλειά,άλλο πρέπει να σου φτιάξουν ή συγνώμη προς τά που;Νίσυρο Κω που πλήρωσε το υπερσύγχρονο το καλύτερο που υπάρχει στην Ελλάδα αλλά πρέπει να γίνουν ακόμα κάποιες δοκιμές όταν το βάλατε στην θάλασσα γιατί το ξαναβγαλατε όταν το φερνατε γιατί σταμάτησε όλη τη νύχτα δεν θα πείτε ποτέ την αλήθεια, όλοι όμως ξέρουνε.

  6. Προέρχομαι από ναυτική οικογένεια! Ο πατέρας μου ήταν υποπλοίαρχος σε δεξαμενόπλοια…. ξέρω πολύ καλά ότι τα πλοία εκτελούν δοκιμαστικούς πλόες μετά την κατασκευή τους για να διασφαλιστεί η ποιότητα. Ξέρω επίσης ότι βρίσκονται διάφορες αστοχίες οι οποίες επισκευάζονται πριν την παράδοση του πλοίου. Το να φτάσουμε όμως το σημείο να στρεσαριστεί τόσο πολύ ο σκελετός ώστε να έχουμε θραύση υαλοπινάκων και άλλα προβλήματα που τώρα μας αναφέρουν ώστε να χρειαστεί το πλοίο να επιστρέψει τον κατασκευαστή του για επισκευές το θεωρώ αδιανόητο και προφανώς πρόκειται για μία πρόχειρη και αμφιβόλου ποιότητας κατασκευή την οποία πληρώσαμε εμείς σαν λαός υπό την ομπρέλα του υπέροχου δημάρχου μας κυρίου Νικηταρά.
    Τα θερμά μου συγχαρητήρια! Για ακόμα μία φορά α…..! Για ακόμα μια φορά μέλια!

  7. Και πού δεν έχουν κάνει λάθη, κακοτεχνίες, άσχημες, δουλειές!!! Στο δημόσιο??? Η είδηση θα ήταν! Εαν έκαναν κάτι ορθό! Η σωστό! Αλλά γειά αυτά χρειάζεται, εργασία και γνώσεις! Στις φώτο, δηλώσεις, και σε καλλιστεία! Πρώτοι! Αχ αχ αχ το πεπρωμένο μας μάς!!!

  8. ΑΝ ΘΥΜΑΜΕ ΚΑΛΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΡΑΒΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΕΡΙΦΑΝΟΣ Ο ΝΑΥΠΗΓΟΣ ΝΗΚΗΤΑΡΑΣ ΧΑ ΧΑΧ ΧΑ

  9. τελικά στην κατασκευή του καραβιού, έπεσαν πολλά μέλια… Με 3-4 εκατ. € που έδωσε ο Δήμος κατασκεύαζε 1 σχολική μονάδα και κολυμβητήριο…. Η κοινωνία όμως τους τίμησε με 60%…

  10. Τ αμπέλια θέλουν αμπελουργούς και τα καράβια ναύτες έτσι λέμε εμείς στη Κεφαλο μικρός έφτιαχνα με το τενεκέ καλύτερο σκαρί

  11. Ρε αυτοί νομίζουν ότι μας δουλεύουν όλλους!ότι ακούστηκε από νωρίς για το πλοίο ισχύ απλά δεν θέλουν να τα παραδεχτούν κρίμα τα χρήματα μας!……………..Με τόσα χρήματα που έδωσαν και τα τόσα που θα χρειαστεί ακόμα για να φτιαχτεί όπως φτιαχτεί και αν βέβαια φτιαχτεί θα είχαν πάρει Βαπόρι να πηγαινοέρχεται κάθε μέρα από τον Πειραιά!Νικολιο πλάκα έχεις ρε φίλε!

  12. Ρε Νικολιο το πλοίο την μέρα που ξεκίνησε από τον Πειραιά για να κατεβει στο νησί τις Καλυμνου και έπειτα στην Κω 1-2 μέρες πριν τις εκλογές είχε 5-6 μποφόρ έξω από την Μύκονο και το πλοίο σταμάτησε λόγο του ότι δεν ταξίδευε λόγο καιρού και ήταν και κενός επιβατών!εσεις μας λέτε ότι ταξιδεύει στα 8 μποφόρ βέβαια αν και θα θέλαμε να το δούμε αυτό!στην Καλυμνο κάνατε με άπνοια μέσα στο λιμάνι 45 λεπτά να δέσετε! στην Κω είχατε ενημερώσει Σκαφος Φουσκοτο να σας σπρώξει ώστε να πρυμνοδετησετε και θες να μου πεις ότι έχετε φτιάξει καράβι!τις προάλλες με 5-6 μποφόρ στο Μαστιχαρι δεν μπόρεσε να μπει μέσα και γύρισε πάλι πίσω στην Καλυμνο!το χρήμα του λαού που χρησιμοποιήσατε για να φτιάξετε αυτό το πράγμα θα το πληρώσετε εσείς;

  13. Άσχημο είναι, κακοφτιαγμένο είναι, επικίνδυνο είναι… Το πληρώσαμε από την τσέπη μας και τελικά δίχως κέρδος κ…α.
    Είχατε μεγάλη σκαση να το φέρετε άρον άρον λόγω εκλογών και ποιο το αποτέλεσμα; Τα κορόιδα να είναι καλά. Δεν το ονομάζετε Τιτανικό 2; Κατά κει το πάμε μου φαίνεται

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ