Στον Δήμαρχο Κω ο ΓΓ του Υπ. Δικαιοσύνης Π. Αλεξανδρής | Ανακοινώσεις για το νέο Δικαστικό μέγαρο Εντός τριμήνου η υπογραφή της σύμβασης με την ανάδοχο εταιρεία

4
7989

Η σχέση συνεργασίας και εμπιστοσύνης, που έχει εδραιωθεί τα τελευταία χρόνια, μεταξύ Δήμου Κω και Υπουργείου Δικαιοσύνης, επιβεβαιώθηκε στην σημερινή επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα Δικαιοσύνης & Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων Πάνου Αλεξανδρή στον Δήμαρχο Θεοδόση Νικηταρά, παρουσία του Προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Κω Μανώλη Χατζηάμαλλου και εκπροσώπων του Συλλόγου.

Στην συνάντηση εργασίας ο κ. Αλεξανδρής ενημέρωσε τον Θεοδόση Νικηταρά ότι επίκειται η υπογραφή της σύμβασης με την ανάδοχο εταιρεία για την ανέγερση του Δικαστικού Μεγάρου, η οποία θα πραγματοποιηθεί παρουσία του Δημάρχου Κω και του Προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου, με προοπτική στο επόμενο τρίμηνο να ξεκινήσουν οι εργασίες.

Επίσης, στο πλαίσιο της σχέσης συνεργασίας των δύο Φορέων, ανανεώνεται για 18 μήνες η Προγραμματική Σύμβαση του Δήμου με το Υπουργείο Δικαιοσύνης, μέσω της οποίας θα συνεχιστεί η στήριξη του Δήμου στο Κτηματολόγιο, όπου ήδη έχει παραχθεί μεγάλο έργο με τη μεταγραφή της επέκτασης του σχεδίου πόλεως Κω.

Εκτός αυτών, στο πλαίσιο αξιοποίησης της ακίνητης περιουσίας του Δήμου Κω, ο Δήμαρχος Θεοδόσης Νικηταράς πρότεινε την μεταστέγαση του Κτηματολογίου σε άλλο δημοτικό ακίνητο, προκειμένου ο Δήμος Κω να αξιοποιήσει για την κάλυψη αναγκών του το χώρο που καταλαμβάνει το Κτηματολόγιο στο Δημαρχείο.

 

Γραφείο Τύπου

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΟΤΙ ΟΙ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΔΕ ΘΑ ΠΑΡΑΒΙΑΣΤΟΥΝ. ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΣΕ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΞΕΚΙΝΑ ΤΟ ΕΡΓΟ, ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΑΝ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ.

    • είπε σε 2 μήνες και ήρθε μετά απο 2 χρόνια να τα ξαναπεί…3μηνο είπε τώρα άρα υπολόγιζε σε 3 χρόνια θα έρθει και το καλό σενάριο είναι να υπογραφεί τότε η συμβαση το κακό να μας δώσουν άλλη ημερομηνία

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ