Απόψε η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δένδρου και η συναυλία στην πόλη της Κω

6
11401

Σήμερα, Τρίτη 12 Δεκεμβρίου, την ίδια ώρα και στον ίδιο χώρο, θα πραγματοποιηθεί η χριστουγεννιάτικη εκδήλωση στην πόλη της Κω, που ήταν προγραμματισμένη για χθες και αναβλήθηκε λόγω βροχόπτωσης.

Η φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δένδρου θα γίνει στις 18.30 στην Ακτή Κουντουριώτη, ενώ θα ακολουθήσει η συναυλία με λαϊκό πρόγραμμα, από συμπατριώτες μας τραγουδιστές.

Το πρόγραμμα εκδηλώσεων θα υλοποιηθεί όπως είχε προγραμματιστεί, με διάφορες δράσεις για μικρούς και μεγάλους.

Χριστουγεννιάτικη μουσική, από νωρίς το απόγευμα, θεματικό video θα προβάλλεται στην πρόσοψη του Δημαρχείου, ενώ ο Τζόκερ, συνοδευόμενος από ανθρώπινες φιγούρες κινούμενων σχεδίων, θα ψυχαγωγεί τους μικρούς του φίλους.

Με την προσέλευση της Φιλαρμονικής, στις 18.30, το Χριστουγεννιάτικο δένδρο θα είναι έτοιμο να λάμψει ενώ Άγιος Βασίλης θα μοιράσει δωράκια στα παιδιά.

Εν΄τω μεταξύ, κλειστός στην κυκλοφορία οχημάτων θα παραμείνει ο δρόμος του λιμανιού, Ακτή Κουντουριώτη, από τις 17.00 έως τις 23.00, από το ύψος του Επαρχείου, για την ασφαλή παρουσία των πολιτών στις εκδηλώσεις.

Παράλληλα, δεν θα επιτρέπεται η πορεία οχημάτων προς το επιβατικό λιμάνι παρά μόνο κατά την άφιξη του πλοίου της ακτοπλοϊας.

 

Γραφείο Τύπου

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Σιγά το δέντρο το λέτε για Χριστούγεννα αυτό το πράγμα στην κω;Μην το πείτε και αλλού και σας κοροϊδεύουν!Το μαγαζί του Λάμπρου έχει στολίσει καλύτερα από το Δήμο της Κω πού μας κοροϊδεύει……

  2. Οι πισπινιαβληδες και ανικανοι… ακυρωση στην ακυρωση ειναι!!
    Ουτε τα αυτονητα…. φαντασου στα υπολοιπα….
    Ακυρωθηκε στις 11/12 των παιδικων σταθμων και εμεις πηραμε αδεια απο την δουλεια μας για να παμε στην πλατεια τα παιδια μας….μπας και δουνε κατι Χριστουγεννιατικο!
    Τωρα πρεπει να ξαναπαρουμε αδεια;;
    Τους γονεις τους ρωταει καποιος;;
    Ανικανοι ΣΕ ΟΛΑ!

  3. ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ. ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΣΤΗ ΜΑΡΙΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΔΟΠΑΒΣ. ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΚΟΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΑΡΚΕΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΑ ΣΤΙΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ. ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΩΣ ΕΚΑΝΑΝ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΘΕΣΗ ΟΤΑΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΣΑΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΟΝ ΟΡΦΕΑ; Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΓΙΑΤΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕ ΣΤΗ ΜΑΡΙΝΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ; ΤΟΣΟ ΨΩΝΙΟ ΠΟΥ ΕΧΑΣΕ ΤΑ ΠΡΩΤΕΊΑ;

  4. Μα όλους αυτούς ο λαός της Κω τους ψήφισε για ικανούς. Αυτοί μας αξίζουν λοιπόν…. Δυστυχώς!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ