Ζεστό, γιορτινό κλίμα, στο άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου της Αντιμάχειας

1
10890

Εορταστική ατμόσφαιρα στην Αντιμάχεια!!
Με αρκετό κόσμο παρά τον άστατο και βροχερό καιρό, πραγματοποιήθηκε το χριστουγεννιάτικο παζάρι και το άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου στην Αντιμάχεια.
Τα παραδοσιακά σουβλάκια και οι μαρμαρίτες, οι κρέπες αλλά και ποικίλα χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά και στολίδια , δημιουργίες από τα μέλη των διαφόρων συλλόγων, πλαισίωναν το γιορτινό σκηνικό, με τον κόσμο να στηρίζει τους συλλόγους με τις αγορές τους.

Το άναμμα του δέντρου έκανε ο πρόεδρος της κοινότητας Νίκος Φραζής , υπό τους ήχους της χορωδίας ΔΕ Ηρακλειδών υπό τη διεύθυνση του αρχιμουσικού, Νίκου Γκαναβούρα, παρουσία του αντιδημάρχου Αλέξανδρου Χρυσόπουλου, του αντιπεριφερειάρχη Γιάννη Κρητικού, των δημοτικών συμβούλων, Μάνου Μήτρου και του Νίκου Χατζηνικολάου, καθώς και της νεοεκλεγείσας , Ματίνας Βουκελάτου.
Αξίζει να σημειωθεί, ότι μετά το άναμμα του δέντρου, η παιδική χορωδία του πολιτιστικού Συλλόγου η «πρόοδος» είπε Χριστουγεννιάτικα τραγούδια με τον μαέστρο Αντώνη Αυγουλά και τους γονείς να καμαρώνουν τα παιδιά, που έκλεψαν το πιο ζεστό χειροκρότημα. Άλλη μια έκπληξη του συλλόγου, ήταν το Χριστουγεννιάτικο σπίτι του Άη Βασίλη, όπου τα παιδιά έγραφαν γράμμα για το δώρο που επιθυμούσαν για τα Χριστούγεννα, ενώ έβγαζαν μια αναμνηστική φωτογραφία με τον αγαπημένο τους Άγιο Βασίλη, που μοίραζε χαμόγελα και γλυκίσματα!

Το σπίτι του «άνοιξε» και φέτος ο Άγιος Βασίλης, στο παραδοσιακό σπίτι στην Αντιμάχεια, καλώντας μικρούς και μεγάλους να ζήσουν το μαγικό παραμύθι,  με γράμμα για το δώρο που επιθυμούν τις γιορτές με αναμνηστικές φωτογραφίες με τον Άη Βασίλη  ο οποίος μοίρασε χαμόγελα και γλυκίσματα.

Την όμορφη αυτή πρωτοβουλία, υλοποίησε ο Μ.Π.Σ «Η Πρόοδος» για δεύτερη χρονιά,  στο πλαίσιο της  εκδήλωσης για το άναμμα του δέντρου  και το παζάρι, στην Αντιμάχεια.

Πηγή: https://www.kostv.gr

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. τα πιο ψτωχα χριστουγεννα ever. Επρεπε ολη η ελλαδα να μιλαει για την Κω φετος αλλα τιποτα. μονο σκοταδι και ερημιά ειναι η πολη μας

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ