Δήμαρχος Κω: »Θα δώσω την δική μου μάχη ώστε να αποδεχτεί ο Υπ. Εσωτερικών, την διατήρηση του ΔΟΠΑΒΣ και της ΚΕΚΠΑΠΥΑΣ!»

15
12488

Κατόπιν των ομοφώνων αποφάσεων που έλαβε το Δ.Σ. την περασμένη εβδομάδα περί της διατήρησης των ΔΟΠΑΒΣ και ΚΕΚΠΑΠΥΑΣ, ο Δήμαρχος Κω Θ. Νικηταράς νομιμοποιείται πλέον από τις αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου Κω, να μεταβεί στην Αθήνα και να εκθέσει στον Υπουργό Εσωτερικών τα επιχειρήματα του, εκφράζοντας παράλληλα την επίσημη θέση του Δήμου της Κω, για την κατάργηση των δύο νομικών προσώπων και κατ’ επέκταση την διατήρηση τους με το ισχύον νομικό καθεστώς, καθώς η κοινωνική συνεισφορά τους δεν μπορεί να αντικατασταθεί ή να την υποκαταστήσει ο Δήμος της Κω ως διάδοχος φορέας διαχείρισης σε περίπτωση συγχώνευσης. Ο Δήμαρχος Κω Θ. Νικηταράς σε δηλώσεις του στο Kos TV αναφέρθηκε στα νομικά πρόσωπα και στην διαφαινόμενη κατάργηση τους και υπογράμμισε ότι η δημοτική αρχή θα αγωνιστεί μέχρι τέλους ώστε να διατηρήσει με την υφιστάμενη νομική υπόσταση και τον ΔΟΠΑΒΣ αλλά και την ΚΕΚΠΑΠΥΑΣ.

Πηγή: https://www.kostv.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

15 ΣΧΟΛΙΑ

    • ΨΙΤΤΑΚΟ ΖΕΙΣ? εσύ μας οδηγείς!!Α ρε μπαμπεση! Εσύ τουλάχιστον δεν έπρεπε να μιλάς διότι ξέρεις.. ή μήπως όχι? Μόνο το «κοψιμιος» σου έμεινε να λες, καλά κάνεις, θα σου χρειάζεται και στο εγγύς μέλλον για τον δικό σας κοψιμιο με μία σημαντική διαφορά όμως. Αυτός είναι κοψιμιος με κλωτσους από τον Κωακο λαό. Ή μήπως αμφιβάλλεις ότι ο κλωτσος πήγε σύννεφο?

    • Η πανταχού παρούσα ανοη και ανιστοριτη μαριονέτα Μιράντα η αμερόληπτη. Μάθε πρώτα βρε κνοδαλο τα πεπραγμένα ειδικά της ΔΕΑΣ, όταν ήταν ΔΕΑΣ,προ Κυρίτση, και μετά να μιλάς. Ο master mind σας διέλυσε την πιο κερδοφόρα αστική συγκοινωνία στην Ελλάδα χαιβανι, αυτή που εκτός από βιώσιμη συνεισέφερε ανταποδοτικά και άλλες υπηρεσίες του Δήμου. Σου έχω πει και παλαιότερα ότι καλύτερα να ΄΄΄΄ παρά να μιλάς, απ’ότι φαίνεται είναι ένα και το αυτό. Βοιδι ολκής είσαι τελικά.

    • Αν ήσουν εσύ εργαζόμενη εκεί ή ό άντρας σου για πάνω από είκοσι χρόνια τα ίδια θα έλεγες ζώον? Αλλά οι καταντημενοι όπως εσύ κοντοφθαλμοι ήταν κοντοφθαλμοι παραμένουν. Θα έπρεπε να φτυνεστε στον καθρέφτη μουσιτσα της κακιάς ώρας. Ντροπή σας.

  1. Έτσι και αλλιώς τίποτα δεν κάνουν ! Περασμένα μεγαλεία και διηγώντας τα να κλαις ! Άχρηστοι!

  2. Ευχαριστούμε τους δημαρχους ΚΑΙΣΕΡΛΗ-ΚΥΡΙΤΣΗ-ΝΙΚΗΤΑΡΑ για τα εργα στο νησί.

    Οπως αξιοποιηση οινοποιειου ,αβικω ,ναυτικου ομιλου ,αλεξαντερ φασιον, για την επιλυση του κυκλοφοριακου, για το χωροταξικο-πολεοδομικο σχεδιο ,για το κολυμβητηριο , τον μολο για τα κρουαζιεροπλοια ,επέκταση μαρίνας,για τους δρομους,για την καθαριοτητα.για την απομάκρυνση του ΚΤΕΛ κλπ. ΜΟΝΟ Η ΚΑΡΕΚΛΑ ΚΑΙ Η ΤΣΕΠΗ.Μασες ατελειωτες ΕΛΛΑΔΑ. δημαρχοι ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ειναι ΜΟΝΟ για να γλύφουν το μελι.μονο υποσχεσεις ψεμματα και θααααααααααα….Αρπαγες ΜΑΣΕΣ εργολαβοι δημαρχοι.αναπλασεις πλατειες κομβοι για να γεμιζουν οι τσεπες.ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΙ!!!…ΑΡΠΑΚΤΙΚΑ….ΜΑΣΕΣ…

  3. Οχι!! Λεμε όχι σε οποιαδήποτε συγχώνευση!!! Πρέπει να πούμε στον υπουργο όλες αυτες τις ///ρολογίες περι προσφοράς και μετα να του πούμε πόσα τρώγονται στις πλάτες των ΔΟΠΑΒΣ και ΚΕΚΠΑΠΥΑΣ!!! Είμαι σίγουρος οτι θα καταλάβει!!! Αλλά κι εσείς, μην είστε μοναχοφαγάδες!!! Λαδώστε λίγο τα γραναζάκια της μηχανής ….

  4. Καμία μαχι για το νοσοκομείο θα δώσετε είμαστε όπως πάντα 150 χρόνια πίσω η υγεία είναι το υπέρτατο αγαθό στον άνθρωπο δεν έχει το δίκαιομα κανένας να μας το στερεισει

  5. Δήμαρχε, τη μάχη ενάντια στο hot spot και τη γενικότερη λαίλαπα των λαθρομεταναστών πότε θα τη δώσεις? Ή δεν είναι στην προτεραιότητα της ατζέντας? Τον κόσμο τον αφουγκράζεσαι?

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ