Γ.Πατούλης από Κω: Προτεραιότητα η ανάδειξη του Ασκληπιείου στα μνημεία παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς της UNESCO

8
9890

​Στην Ιπποκρατική εβδομάδα, που πραγματοποιείται, υπό την αιγίδα του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών​, παρευρέθηκε ο πρόεδρος του ΙΣΑ και περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης, επί ευκαιρία των Ιπποκρατικών εκδηλώσεων που θα διαρκέσουν μέχρι 23 Οκτωβρίου.
Ο κ Πατούλης αναφέρθηκε στη συμμετοχή φοιτητών από 15 χώρες, με στόχευση του χρόνου να είναι περισσότερες. Η Κως , η πατρίδα του πατέρα της Ιατρικής έχει τεράστιες δυνατότητες και πιστεύουμε πως όλοι οι γιατροί πρέπει έστω και μια φορά να έρχονται στην Κω, ο κ.Πατούλης ο οποίος υπογράμμισε πως υπάρχει δυνατότητα να υπάρχει προπτυχιακό και μεταπτυχιακό κομμάτι της ιστορίας της ιατρικής-γεγονός για το οποίο συμβάλλει ο ιατρικός σύλλογος Αθηνών- και αυτό να βοηθήσει στον θεματικό τουρισμό υγείας , μέσα από το ​wellness την μακροζωία και την ευζωία .
Ερωτηθείς για τις προσπάθειες ανάδειξης του Ασκληπιείου στα μνημεία παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς της UNESCO, ο κ.Πατούλης τόνισε πως τόσο το διοικητικό συμβούλιο του ιδρύματος όσο και ο Ιατρικός σύλλογος Αθηνών βρίσκονται στις διαδικασίες σύνταξης του φακέλου.

Πηγή: https://www.kostv.gr

8 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Προτεραιότητα κύριε Πατουλη να έρθουν γιατροι στην πατρίδα του Ιπποκράτη και να μην κινδυνεύει η ζωή μας.

  2. εγώ πάλι θα έλεγα προτεραιότητα ενα νοσοκομείο και γιατροί – νοσηλευτές να το στελεχώσουν κύριε Πατουλη

    • Μεγάλη Μυτιλήνη έχεις.Ξέρεις κάτι η απλά πετάς λάσπη μικρό ανθρωπάκι;Ζήσε τη μίζερη ζωή που έχεις και μην φαντάζεσαι ότι είσαι κάτι άλλο.

  3. αφήστε τα συνέδρια και της πολυτέλεια αίθουσες και τραβάτε να καθαρίσετε το Ασκληπιείο και ότι είναι εκεί γύρω από το ίδρυμα από σκουπίδια να φτιάξετε τα σπασμένα και μετά κάνετε την λεζάντα σας ! έτσι θα τα αναδείξουμε όχι με μικρόφωνα

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ