Αναγνώστης: Η φωτογραφία αφορά τους δρόμους που φτιάχνουν στο Μαρμάρι και άφησαν στη μέση

23
20182
Καλησπέρα σας
Δεν είναι σωστό μετά τις εκλογές να σταματήσουμε τους δρόμους να τους ασφαλτόστρωση.
Η φωτογραφία αφορά τους δρόμους που φτιάχνουν στο Μαρμάρι και άφησαν στη μέση

 

 

Όπως και στο Πυλί.
Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

23 ΣΧΟΛΙΑ

  1. σου πήραν την ψήφο??? ψεστικαν για σένσ, τα παιδια σου, την ζωή σου τα λέμε δε 5 χρονάκια που θα χεις ξεχάδρι κ θα τοθς ξαναψηφίζεις!!!!

  2. Φίλε μου έτσι θ πάει όλη η επόμενη πενταετία εκεί στο τέλος θα μας φτιάξουν πάλι κάτι να μας ρηξουν στάχτη στα μάτια ! Αφού βγήκαν με τέτοια ποσοστά ξεχνά τα έργα και την καθημερινότητα

  3. Μεγάλε ας προσέχετε τη ψηφίσατε και αν πήγατε να ψηφίσετε κιόλας..αυτοί τώρα θα τα ξύνουν μέχρι το 2028..υπομονή το 29 για άσφαλτο.

  4. Οπως αξιοποιηση οινοποιειου ,αβικω ,ναυτικου ομιλου ,αλεξαντερ φασιον, για την επιλυση του κυκλοφοριακου, για το χωροταξικο-πολεοδομικο σχεδιο ,για το κολυμβητηριο , τον μολο για τα κρουαζιεροπλοια ,επέκταση μαρίνας,για τους δρομους,για την καθαριοτητα.για την απομάκρυνση του ΚΤΕΛ κλπ. ΜΟΝΟ Η ΚΑΡΕΚΛΑ ΚΑΙ Η ΤΣΕΠΗ.Μασες ατελειωτες ΕΛΛΑΔΑ. δημαρχοι ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ειναι ΜΟΝΟ για να γλύφουν το μελι.μονο υποσχεσεις ψεμματα και θααααααααααα….Αρπαγες ΜΑΣΕΣ εργολαβοι δημαρχοι.αναπλασεις πλατειες κομβοι για να γεμιζουν οι τσεπες.ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΙ!!!…ΑΡΠΑΚΤΙΚΑ….ΜΑΣΕΣ…

  5. Ολα θα γίνουν φίλε αναγνώστη!!!Δεν βλέπεις και καιρός χαίρεται με την επανεκλογή ΝΙΚΗΤΑΡΑ και γίνεται σύμμαχος για την υλοποίηση του έργου που έχει ξεκινήσει!!!!Καλά κάνεις και αναφέρεις αυτά που βλέπεις γιατί ο δήμαρχος ακούει!!!!

  6. φιλε αναγνωστη.
    τιποτα δε θα μεινει στη μεση.
    ολα θα συνεχιστουν θα ολοκληρωθουν και θα γινουν και πολλα εργα ακομα.
    να εισαι σιγουρος.
    η κως θα προχωρησει μπροστα με τον δημαρχο μας τον ΘΕΟΔΟΣΗ ΝΙΚΗΤΑΡΑ, και τους συνεργατες του.

  7. Σάς συμβούλευα!!! Κάθε μήνα εκλογές γειά να βλέπω μαι και κανα έργο!!! Τώρα! Ζήσε Μάι να φας τριφύλλι!!! Χα χα χα χα χα!!! Οι πολιτικοί! Μας κοροϊδεύουν και από κοντά μάς! Σιγα να μην χαλάσουν και κανένα καλσόν!!! Ελπίζω να είμαι λάθος!!!

  8. Να τους χαιρεστε!!
    Ευχομαι ειλικρινα εσεις που τους ψηφισατε.. να πεσουν πανω σας αυτες οι επιλογες σας!!
    Να μην ακουμπησουν εμας με την ΟΡΘΗ ΣΚΕΨΗ!!
    Αυτους διαλεξατε να διοικουν εσας!!!
    ΤΣΙΜΟΥΔΙΑ!!!ΟΥΤΕ ΚΙΧ!!

  9. Εσεις που λέτε οτι ολα θα γινουν και μακαρι να γραφετε ονομα και τηλεφωνο μα ξερουμε ποιον θα βριζουμε αν δεν γινουν αφου εισαστε σιγουροι.

  10. Eσυ που γραφεις, ο ΝΙΚΗΤΑΡΑΣ εκανε πολλαπλασια ασφαλτικα απο τον ταξιδιαρη καλοπερασακια υβριστη και εκδικητικο πρωην. Τι δεν καταλαβαινεις?

  11. ΦΙΛΕ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΕΧΕΙΣ ΜΕΓΑΛΗ ΠΛΑΚΑ.
    ΟΛΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΜΕΣΗ. ΝΑ ΤΡΕΧΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΕΙΣ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ.

  12. ΦΙΛΕ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΕΧΕΙΣ ΜΕΓΑΛΗ ΠΛΑΚΑ.
    ΟΛΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΜΕΣΗ. ΝΑ ΤΡΕΧΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΕΙΣ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ