Εσύ τα θυμάσαι; – Το 2ο σποτ της ΙΣΧΥΡΗ ΚΩ

13
12899

 

Όταν δεν έχεις τίποτα νέο να προσφέρεις στην κοινωνία, ούτε προτάσεις και θέσεις για τον τόπο, ούτε καν φρέσκα πρόσωπα, η μόνη σου ελπίδα είναι πως οι πολίτες ξεχνούν. Δυστυχώς όμως, για την παράταξη του χθες, οι εικόνες της πλήρης εγκατάλειψης του νησιού το 2019 είναι ακόμα νωπές.

Κάποιοι ελπίζουν πως οι πολίτες τα έχουν ξεχάσει. Εσύ τα θυμάσαι;

Εμείς σίγουρα!

Για αυτό, στις 8 Οκτώβρη συνεχίζουμε μαζί, για την Κω της ενότητας, του διαλόγου και της προόδου. Στηρίζουμε Θεοδόση Νικηταρά για την ισχυρή Κω που μας αξίζει!

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

13 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ευχαριστούμε τους δημαρχους ΚΑΙΣΕΡΛΗ-ΚΥΡΙΤΣΗ-ΝΙΚΗΤΑΡΑ για τα εργα στο νησί.

    Οπως αξιοποιηση οινοποιειου ,αβικω ,ναυτικου ομιλου ,αλεξαντερ φασιον, για την επιλυση του κυκλοφοριακου, για το χωροταξικο-πολεοδομικο σχεδιο ,για το κολυμβητηριο , τον μολο για τα κρουαζιεροπλοια ,επέκταση μαρίνας,για τους δρομους,για την καθαριοτητα.για την απομάκρυνση του ΚΤΕΛ κλπ. ΜΟΝΟ Η ΚΑΡΕΚΛΑ ΚΑΙ Η ΤΣΕΠΗ.Μασες ατελειωτες ΕΛΛΑΔΑ. δημαρχοι ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ειναι ΜΟΝΟ για να γλύφουν το μελι.μονο υποσχεσεις ψεμματα και θααααααααααα….Αρπαγες ΜΑΣΕΣ εργολαβοι δημαρχοι.αναπλασεις πλατειες κομβοι για να γεμιζουν οι τσεπες.με 50.000 γινοταν κυκλικος κομβος.ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΙ!!!…ΑΡΠΑΚΤΙΚΑ….ΜΑΣΕΣ…

    • ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΩΩΝ.ΟΧΙ ΠΟΙΑ ΣΕ ΧΕΡΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΩΝ ΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ.ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΕ ΘΕΟΔΟΣΗ ΝΙΚΗΤΑΡΑ.

  2. Έλεος ναι θυμόμαστε 4 χρόνια τις ελιές που φυτέψετε και το πλαστικό τάπητα που βάλατε στο παλιό γήπεδο.Γιαυτο ζητάτε ψήφο;Τρολαρετε τον εαυτό σας με τις ελιές η πραγματικά τα θεωρητε έργα;Το λιμάνι μετά τον σεισμό εσείς το φτιάξατε;Έλεος τι πουλάτε σε ποιους;Ξεχάσατε να βάλετε την είσοδο της πόλης.Γιατί;Να βάζατε και το συντριβάνι με την αρπαγή της Ευρώπης έργο της προηγούμενης δημοτικής αρχής και δίπλα την ελιά ,το έργο σας.Τέλος δεν χρειάζεται να θυμηθούμε πολλά ,απλά ζούμε σήμερα και βλέπουμε το χαλί του νησιού μας.

  3. Πως τους πετσόκοψες έτσι ρε ΤΕΟ? ΤΟ ΦΥΣΑΝΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΡΥΩΩΩΩΝΕΙ ΜΙΛΑΜΕΕΕΕ ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ

    • Παρουσίασε όλα τα έργα του.Όλα αυτά;Μόνος του ξεφτηλιστηκε.Δεν χρειάζεται να κάνουν τίποτα οι αντίπαλοι.Να τα έργα του,οι ελιές και ο τάπητας να βολέψει ψηφοφόρους του που το πληρωσαμε να έχουν εκεί τις ακαδημίες τους.Καμαρώστε Κεφαλιανοι,Αντιμαχειτες,Καρδαμιωτες,Πυλιοτες ,Ασφενδθανοι και κάτοικοι της πόλης τι έκανε ο δήμαρχος για εσάς.Όλα αυτά.

      • ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΚΑΤΑΠΛΑΣΜΑ ΠΟΥ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΣΑΙ.ΕΙΔΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΡΑΒΟΥΛΙΑΚΑ ΠΩΣ ΗΤΑΝ ΤΟ ΝΗΣΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΕΓΙΝΑ ΜΕ ΝΙΚΗΤΑΡΑ.ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΟ Κ@Μ@ΡΙ ΣΟΥ.ΜΕ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΥΨΗ.

      • ΜΙΡΑΝΤΑΚΙ ΒΓΑΖΕΙΣ ΑΦΡΟΥΣ Η ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ? ΜΙΛΑΣ ΕΣΥ ΓΙΑ ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ?ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΟΤΑΝ ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΚΟ ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΣ(ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΑΝ ΝΑ ….),ΣΕ ΣΥΝΕΠΑΙΡΝΕΙ ΤΟ ΓΟΗΤΡΟ ΤΟΥ ΑΦΕΝΤΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΥΡΕΣΑΙ..ΠΑΡΑ.ΣΥΡΜΕΝΗ ΜΟΥ ΕΣΥ!

  4. Βρε ποση ωρα ο σκηνοθετης τραβουσεπλανα την ελια να μη χασει καμια γωνια απο τετοιο ξακουστο εργο για να δειξει τι

  5. Ξεχάσαμε ακόμα μια εργαρα του κοψιμιου………..Τις περίφημες ΑΝΘΟΣΤΗΛΕΣ που κατσικωσαν μέσα στην πόλη μέσα στον καύσωνα του καλοκαιριού και δεν τις πότιζαν καθόλου και φυσικά μαραινονταν και δεν άντεχαν ούτε μια μέρα…….! Μιλάμε για μεγάλο κατόρθωμα από πλευράς κοψιμιων!

  6. Τι βιντεο ειναι αυτο?
    Γελουν και οι ελιες!
    Τι αναπτυξη…τι εργα οραματικα ……τι μαυρο σας περιμενει……
    Τις ανθοστηλες δεν προσθεσατε και τα ηχεια!!
    ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ…….ΕΜΠΡΟΣ ΜΑΡΣ!

  7. ξέχασες δημαρχαρα και τις ανθοστηλες που έβαλες στην πλατεία και μετά εξαφανίστηκαν και το άγαλμα του Ιπποκράτη αχαχαχχ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ