BINTEO Το κεντρικό προεκλογικό σποτ του Θεοδόση Νικηταρά

21
12185

Αγαπημένοι φίλοι και φίλες,
Tο 2019 μου εμπιστευτήκατε τη θέση του Δημάρχου. Μαζί, παρ’ όλες τις δυσκολίες, καταφέραμε με σκληρή δουλειά, επιμονή και σχέδιο να βάλουμε το νησί σε τροχιά προόδου. Διεκδικήσαμε και δουλέψαμε για πολλά ζητήματα που έμεναν όλα αυτά τα χρόνια στο περιθώριο, ζητήματα που πονούν την κοινωνία μας.
Θέλω να πιστεύω πως σεβάστηκα την ευθύνη που ανέλαβα για τον τόπο και μπόρεσα αυτή την πρώτη τετραετία να βάλω τις βάσεις για μια ισχυρή Κω.
Τις επόμενες ημέρες, με τη συμμετοχή σου στις δημοτικές εκλογές θα αποφασίσεις και πάλι ποια λογική θέλεις να ενισχύσεις. Σου ζητώ να με στηρίξεις ώστε με ξεκάθαρη πλέον πλειοψηφία στο δημοτικό συμβούλιο να σφραγίσουμε θετικά τα επόμενα χρόνια. Να ολοκληρώσουμε με επιτυχία αυτά που ξεκινήσαμε και να προγραμματίσουμε με περισσότερη πια εμπειρία αλλά τον ίδιο ενθουσιασμό, όλα όσα έχει ανάγκη ο τόπος μας.
Στις 8 του Οκτώβρη ξεκινάμε αντάμα ένα νέο, ακόμα πιο συναρπαστικό ταξίδι. Σε θέλω δίπλα μου.
Με εκτίμηση,
Θεοδόσης Νικηταράς
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

21 ΣΧΟΛΙΑ

    • ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΤΟ ΣΠΟΤ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΑΛΗΘΕΙΑ.ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΚΑΠΙΟΝ ΒΛΑΚΑ ΨΙΤ ΠΟΥ ΒΡΙΖΕΙ,ΑΣ ΠΑΕΙ ΣΤΙΣ ΣΤΗΧΟΙΜΑΤΙΚΕΣ ΝΑ ΠΟΝΤΑΡΕΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΚΥΡΙΤΣΗ ΠΟΥ ΤΟΝ ΔΙΝΟΥΝ ΣΤΟ 3,5,ΚΑΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΝΙΚΗΤΑΡΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΔΙΝΟΥΝ ΣΤΟ 1,25.ΠΟΣΟ ΒΛΑΚΑΣ ΘΑ ΠΙΑΣΤΕΙΣ,ΨΙΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤ

  1. Δεν σε σωζει τιποτα Κοψιμιε….
    Δεν θα ξαναγινεις δημαρχος ποτεεεεεε Κοψιμιεεε….Κοψιμιεεεεεεεεε!!!
    Η Κως αλλαζει σελιδα με δημαρχο ΜΑΧΗΤΗ και οχι ΘΕΑΤΗ!!
    παμε ΔΥΝΑΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ με ΓΙΩΡΓΟ ΚΥΡΙΤΣΗ!!

    • Κατά βάθος πιστεύω στον θεοδοσάκη μας.
      Ο δικός μου? Άστα να πάει.
      Ονειρο ΟΚΤΩΒΡΙΑΝΗΣ ΝΥΧΤΟΣ

    • Με κανεις και κατουριεμε απο το γελιο ψιτ.Δηλαδη θα χασει ο νικηταρας που οι δημοσκοπησεις τον δινουν στις 18 με 25 μοναδες και θα κερδισει ο κυριτσης.χιχιχιχιχιχι.

      • Την Κυριακη το βραδυ να εισαι με τις πανες σου!!!Βλεπεις ονειρα των 18 κ 25 κοιμησου ησυχος..χαχαχαχαχα
        Νεος δημαρχος του νησιου ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΥΡΙΤΣΗΣ!!

    • Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΝΑ ΛΕΓΕΤΕ ΜΠΟΜΠ ΣΦΟΥΓΓΑΡΑΚΙ ΜΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΜΑΧΗΤΗΣ, ΜΑΧΗΤΙΚΟΤΑΤΟΤΑΤΟΣ ΘΑ ΕΛΕΓΑ. ΔΕΝ ΣΠΑΤΑΛΑΕΙ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΣΧΕΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΤΑΤΡΟΠΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ ΤΟΥ,ΠΟΙΟ ΠΑΠΟΥΤΣΙ ΝΑ ΦΟΡΕΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΛΙΩΣΕΙ ΤΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΟΥΝ,ΠΟΙΟ ,,, ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΟΤΑΝ ΞΑΝΑ…. ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ ΩΡΑΙΟ ΤΟ ΤΟΥΤΟ ΤΟΥ,ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΤΡΩΕΙ ΚΑΤΙ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΨΕΙΡΕΣ,ΕΙΝΑΙ ,ΕΙΝΑΙ Ο ΑΤΙΜΟΣ ΜΑΧΗΜΟΣ ΜΑΧΗΤΗΣ,ΤΟΣΟ ΠΟΥ ΤΡΟΜΑΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΠΟΣΗ ΜΑΧΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΜΑΧΕΤΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΩΡΕΙ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ!ΜΑΧΗΤΙΚΟΤΑΤΟΤΑΤΟΤΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΥΡΗΜΑΤΙΚΟΤΑΤΟΣ ΕΠΙΣΗΣ.

  2. Έλεος ζητά την ψήφο χωρις να μας πει ΕΝΑ έργο που έκανε στο νησί.Κάτι που να είναι περήφανος.Τι βελτίωσε.Απλά έβαλε λέει βάσεις,άγνωστο γιατί,θα προχωρήσει το ίδιο λέει,Αλοιμονο μας.Να βοηθήσω δήμαρχε.Μια,δυο,τρεις ελιές.Άλλο;Το καράβι που έχουμε πληρώσει και θα έρθει να μας κάνει βόλτες;Άλλο ;Η τρομερή είσοδο που έφτιαξες στη πόλη,την πληρωσαμε αλλά αν δεν είναι καλή θα τη χαλάσει να πληρώσουμε να φτιάξουμε άλλη.Άσχετο.Μάζεψε τους δικηγόρους που σε έβγαλαν την προηγούμενη φορά παρασύροντας κόσμο να σταματήσουν να εκβιάζουν ανθρώπους.Στο λεω γιατί ,ένταξη δεν είσαι και ο πιο καλός άνθρωπος,αλλά αυτοί το έχουν ξεφτυλισει.Ίσως να μην το ξέρεις και σε εκθέτουν.Αν το ξέρεις …τέτοιοι είστε .

  3. Αν ειναι δυνατον αν λετε κρυο τον Νικηταρα ο Κυριτσης ειναι παγωμενος ειδατε κ τα δυο σποτ? ψευτικος και αγχωμενος ο ενας αληθινος και ηρεμος ο αλλος ..εσενα Ψιτ κατι σου εκανε η δεν σου εκανε ??γιατι τετοιο μισος βγαζει μονο ανθρωπος που δεν πηρε οτι ηθελε απο ενα αλλον δηλαδη ρουσφετι απλα τα πραγματα !!!!

  4. Η ΠΙΟ ΑΧΡΗΣΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ EVER!! ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΤΡΕΧΕΙ ΜΕ ΧΙΛΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΥΠΟΤΥΠΩΔΗ ΕΡΓΑ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΚΑΛΥΨΕΙ ΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΤΗΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ!! Ο ΠΝΙΓΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΤΟΥ ΠΙΑΝΕΤΑΙ!!

  5. «θα το φάω όλο το φαγητό μου μαμά! Σβήσε το βίντεο!» Ήμαρτον! ………. Ειδικά εκείνη η σκηνή που βγαίνει από το δάσος λες και φανερώνεται ο δράκος Όχι άλλο κάρβουνο!

  6. ΕΛΑ ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΗ ΔΕΜΕΝΟ ΟΤΙ ΘΑ ΒΓΗ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΗ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΗ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΟΥΔΕΡΕΡΗ ΘΕΣΗ ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΘΑ ΒΓΗ ΕΛΕΟΣ ΚΥΡΙΕ ΧΟΥΝΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΗ ΡΑΜΕ ΕΙΔΗΣΗ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΗΣΑΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΒΓΕΙΤΕ ΠΟΙΟΣ Ο ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΤΟ ΛΕΤΕ ΣΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ.

  7. δεν ασκολιτε κανενας με εσας του κ_______ αυτο θα φανει στις θ ωκτοβριου πιον θελει το νιση …….ιλιθιοτιτεσας δεν εχουν τελος ……

  8. ΕΔΩ ΕΒΓΑΛΑΝ ΚΑΣΣΕΛΑΚΗ ΑΡΧΗΓΟ»ΚΟΜΜΑΤΟΣ» . ΔΕΝ ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΝΘΙΚΗΤΑΡΑ ΞΑΝΑ ΔΗΜΑΡΧΟ. ΚΑΜΙΑ ΣΩΤΗΡΙΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ