Δύναμη Αλλαγής: Οι υποψήφιοι μας | Μια δυνατή ομάδα με ικανούς και νέους ανθρώπους-Η Κως στο Φως

86
39330

ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ  :  ΄΄ Οι υποψήφιοι μας :  μια δυνατή ομάδα με ικανούς και νέους ανθρώπους-Η Κως στο  Φως.’’

 

Στις 8 Οκτωβρίου η Κως ξαναπιάνει το νήμα των έργων και της δημιουργίας, αποφασίζουμε με την ψήφο μας για τις μεγάλες αλλαγές, για την Κω που αλλάζει και γίνεται πιο όμορφη.

Η Κως έρχεται στο Φως.

Με μια δυνατή ομάδα με ικανούς , δημιουργικούς και νέους ανθρώπους.

Η Δύναμη Αλλαγής ολοκλήρωσε την κατάρτιση των ψηφοδελτίων της για τις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου.

150 υποψήφιοι, με τον Δήμαρχο, θα δώσουν με πίστη και αισιοδοξία τη μάχη για να έρθει η Κως στο Φως. Για να αφήσουμε πίσω μας την αδράνεια, την ακινησία, την παρακμή.

Η ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ δεν είναι παράταξη μιας χρήσης ή σημαία ευκαιρίας. Για αυτό και έχει τη δύναμη να ανανεώνεται , να γίνεται πιο δυνατή.

Από τους υποψηφίους μας, οι 51 είναι κάτω των 40 ετών, γεγονός που επιβεβαιώνει ότι ο Γιώργος Κυρίτσης ανοίγει το δρόμο στους νέους ανθρώπους, στο μέλλον της Κω.

Οι γυναίκες που θέτουν υποψηφιότητα με τη Δύναμη Αλλαγής είναι  60, γιατί την επόμενη μέρα η ισότητα θα γίνει πράξη, η πιο όμορφη γυναίκα είναι η Κως.

Ισχυρά είναι και τα ψηφοδέλτια μας στις κοινότητες, γιατί όλες οι δημοτικές ενότητες της Κω αποκτούν και πάλι ελπίδα.

Ο Γιώργος Κυρίτσης, σε δήλωση του αναφέρει:

‘’Έχουμε μια πολύ μεγάλη, μια δυνατή ομάδα. Είμαι υπερήφανος για όλους τους υποψηφίους μας.

Έχουμε πρόγραμμα, ανθρώπους με θέληση, ικανότητες και ιδέες.

Απευθυνόμαστε σε όλους τους πολίτες της Κω, χωρίς αποκλεισμούς.

Από σήμερα θα μιλάμε μόνο για το μέλλον: η Κως στο Φως.

Στο Φως της δημιουργίας, των έργων, της ζωής.΄΄

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

86 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μια ομάδα δυνατή από 150 άτομα που δεν θα συμβουλεύομαι κανέναν και θα παραιτηθώ απ`αυτήν στις 09/10. Ηλία, πάρε το δαχτυλίδι μου που γράφει ακόμα το ονομά μου…

  2. Εκτός των άλλων… προσβολές σε άτομα αναξιοπαθούντα. Βρισιές σε δημοτικούς υπαλλήλους και χλεύη σε συμβούλους εντός της αίθουσας του δ.σ. Ειρωνείες και γελάκια σε κηδείες συμπατριωτών μας. Γλύφει ξανά και ξανά εκεί που έφτυνε, καλώντας σε συναντήσεις ανθρώπους που τους έχει σύρει ακόμα και στα δικαστήρια. Αυτόν πάλι για δήμαρχο; ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ.

    • ποιος έκλεινε τα μικρόφωνα;;;Μάθατε μια καραμέλα κ την πιπιλατε,ο κυριτσης έτσι, ο κυριτσης Αλλιώς….

      • ΟΤΑΝ Ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΕΛΕΓΕ ΤΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΤΕΝΕΚΕΔΕΣ,ΓΡΗΔΕΣ ΗΤΑΝ ΚΑΛΑ.ΑΝΤΕ ΒΡΕ ΝΟΥΜΕΡΑΝΤΖΑ.

      • Ο κυριτσης μιλαει για δυνατη ομαδα με μειον υποψηφιους και υποψηφιοτητες απο αλα κρατη.Αυτος τωρα νομιζει οτι μας δουλευει οπως οταν υπηρετουσε το νησι που κατεστρεψε.Κανε νηστεια κυριτση,και ξεκινα απο τις 8 το βραδυ του οκτωβριου εως την σαρακοστη.

    • Μμμμ μάλιστα…και είναι καλύτερος ο Νικηταράς που στους μισούς που έβαλε στο ψηφοδέλτιο τους έχει κάνει ρουσφέτια! 😂 Που πάει σε εκδηλώσεις για να φανεί και τρώει και πίνει τζάμπα λες και είναι υποχρεωμένοι όλοι να τον ταΐζουν επειδή είναι η αρχή του τόπου🤮. Ρίχνει πιστόλι και φεύγει! Ντροπή!!!
      Ανύπαρκτος 4 χρόνια τώρα.. όλα για τους μισθούς!Αν αυτόν θελουμε για δήμαρχο τότε είμαστε άξιοι της μοίρας μας! Κοιτάξτε λίγο το κοινό καλό..και μην κοιτάτε μόνο πως θα βολευτείτε εσείς ή οι συγγενείς σας στο Δήμο ή όπου αλλού μπορεί να σας χώσει!!! Ξυπνάτε επιτέλους! Πρόβατα!

  3. Για οποιον δεν σας ξερει. Ο ορισμος της κακιας της εκδίκησης και τηςυπεροψιας.Στο καλο να πατε και μην μας γραφετε.

  4. Δήμαρχε, σε παρακαλώ, μην ασχοληθείς με τον ανύπαρκτο. Ούτως ή άλλως ανύπαρκτος ήταν, είναι και θα παραμείνει, γι αυτό δεν αξίζει τον χρόνο σου. Πρόβαλε τις θέσεις σου και δείξε στις Κωους τι μπορείς να κανεις.

  5. εγώ μαζί σου είμαι αλλά κάτι ξεμπαρκους άσχετους χωριάτες που δεν ξέρουν να μιλούν γιατί δήμαρχε μου χαλάς όλη σου την παράταξη για 2 3 άσχετους? εγώ πάντα θα σε στηρίζω αλλά πολύ λυπάμαι θα μας φάει ο νικιταρας πάλι. τα σέβη μου

  6. Γνωστοί οι άγνωστοι γραφιάδες παραπάνω …ντροπή και μόνο ντροπή. Αυτή είναι η ενότητα που πρεσβεύει ο δήμαρχος σας?Αλλά τι λεω ….όλοι α μας γνωρίζουν αλλά δεν τολμούν να πουν τι συμβαίνει …..οι απειλές όμως μαθαίνονται …ντροπή σας

    • Προς ΚΩΣ για ποια ενότητα μιλάς Γι αυτήν που ξερνούν χολή εμπάθεια εκδικητικότητα μια ματια στις αναρτήσεις των Κυριτσικων και θα πίστεις. Η ντροπή ειναι όλη δίκη σας

    • εμεις γραφουμε για τον καλο ανθρωπο θεοδοση εσισ κσινεστε τι αποπσιμασ λεμαι διαφορα μεγαλο απεχει απο τον Κ______ Εσασ δεν αρεσει δικοσας προβλιμα

  7. Διπλά τριπλά προφίλ στο fb και στις ιστοσελίδες οι γνωστοί….δεν βαρεθήκατε πια; Τα ίδια και τα ίδια.
    Τα πιο πάνω σχόλια,τα περισσότερα είναι από το ίδιο πρόσωπο,το άνεργο που είναι σε μια ….. όλη την ημέρα …..χαχαχαχα…σε καταλάβαμε πια.Άντε σπίτι σου

    • Πλατεία τα φιλια μου στην Τζοβάνα που συναγωνίζεται στην χολή τον δικό σου και στα fb και στα τοπικά μεσα

    • αυτος πηρε αδεια απο το χατζημαρκο για να γραφει κατα του κυριτση,βρε μ καλα ειναι πιο

  8. Κυριτσης δαγκωτό….Από τι να έχουμε έναν δήμαρχο ανύπαρκτο, εδώ κ 4 χρονιά…
    1000 φορές Κυριτσης…

  9. τόπο στα νιάτα λέει…τα έλεγε και πριν 5 χρόνια και ακόμα εδώ είναι…Να φύγει έλεγε αλλαααα…. μπαααααα άμα ότι λέγαμε καναμεεε …..

  10. καλύτερα Κυρίτση κ έργα σε όλο το νησί παρά Νικηταρά να τρώνε 5-6 από την παράταξη κ το νησί στον αυτόματο πιλότο ….

  11. Μια δυνατή ομάδα σίγουρα χαχαχα χαχαχα😅😅🤣🤣, τους μισους τους έβαλες με εκβιασμούς και απειλές και τους άλλους μισούς με ταξίδια και γλύψιμο, όλα ακούγονται και όλα εδώ πληρώνονται. Ήρθε το οριστικό σας πολιτικό τέλος και έχετε λαλήσει ακόμα περισσότερο(όχι ότι ήσασταν και πότε στα καλά σας)…

    • Σε λάθος θέμα σχολιάζεις.Αυτά που λες είναι τρόποι δράσεις του Νικηταρά.Ο Κυριτσης αν είναι να σε βρίσει στο κάνει κατάμουτρα.

      • Α ΡΕ ΜΙΡΑΝΤΑ..ΑΓΑΠΑ ΤΟΝ ΡΕ ΑΛΛΑ ΞΑΝΑΛΕΩ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ…. ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΜΙΛΑΣ. ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΕ ΒΡΙΣΕΙ ΘΑ ΣΤΟ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΑΜΟΥΤΡΑ, ΣΕ ΛΟΓΙΑ ΠΡΩΤΟΣ. ΠΙΣΩΠΛΑΤΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΤΑ ΕΡΓΑ, ΕΚΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΡΟΠΟΙ ΔΡΑΣΗΣ! ΟΜΟΙΟΣ ΤΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ! ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ,ΔΙΑΦΩΝΟΝΤΑΣ!

    • Άμα εσύ είσαι πρώην υποψήφιος του Γιώργου εγώ θα πέσω από τον Δίκαιο! Ρε άντε σαρτα και κάνε καμιά άλλη δουλειά κουτσομπολη Ε κουτσομπολη!!!Αλλά άμα υποστηρίζεις τους κοψιμιους προκοπή περιμένεις?

  12. αν βγάλεις στη φορα τα άπλυτα της κωαν θα σε ψηφίσω Κυρίτση όλα στη φόρα τόσα λεφτα δεν είχαν μέρος να πανε

  13. ολα στο φωσ; η εκδικηση τα κυνηγητα οι απειλες, οι βρισιες. ζειτε στο απολυτο σκοταδι

  14. ουτε ψηφοδελτιο δεν καταφερες βρε Γιωργη μου; Βαλε τους ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΥΣ με το καθηγητη διαχειριστη για ουτε 30% δεν θα παρεις

  15. ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΤΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΑΦΗΣΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΣΕ ΜΙΑ ΑΝΩΝΥΜΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥΣ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΥΣ ΜΕ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ ΓΝΩΣΤΟ ΚΑΘΗΓΗΤΉ ΚΑΙ ΤΠΟΨΗΦΙΟ ΤΟΥ. ΚΑΙ ΤΟ ΣΟΒΑΡΟΤΕΡΟ ΟΤΙ ΜΕ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΛΑΣΠΕΣ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΞΕΧΑΣΕ ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ,ΤΟ ΥΦΟΣ ΤΟΥ ΤΙΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ ΤΟΥ.ΜΟΝΟ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΩΤΟ ΜΕ …… ΦΤΑΝΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΡΙΞΕΙ 6 ΜΟΝΑΔΕΣ. ΕΙΡΩΝΕΙΕΣ ΛΑΣΠΗ ΨΕΜΜΑΤΑ.

  16. Ο Κυριτσης στα 70 ,του ο κοψιμιος Νίκος που ηθελε τον Δαυί για αρχηγό αλλα επεστρεψε πισω στο μαντρι και αυτος κοντεύει. ο Ηλιας περιμενε το δακτυλίδι αλλα ψαχνει χείρα βοηθειας απο τους αγανακτισμενους,τιποτα! ουτε ψηφοδέλτιο δεν κλεισατε. Πολιτικο τελος της δυναμης αλλαγης

  17. Δυστυχώς ο χρόνος δεν μπορει να νικηθεί απο κανεναν. Κουρασμενος χωρις να μπορεσει μα ελέγξει τη συμβαινει μεσα στη παραταξη του. Δεν κατάφερε να συμπληρώσει το ψηφοδελτιο του. Οταν δεν μπορεις να διαχειριστές του υποψηφιους σου οι οποιοι ολη μερα λασπολογουν δεν μπορεις να επιλεξεις πολιτες απο το πανω ραφι αλλα πολιτες ίδιους με εσενα. Οπως ολα δείχνουν ο κρότος θα ειναι τεραστιος,το λυπηρο οτι θα χαθουν και καποια αξια στελεχη.

    • Οταν υπαρχουν αποψεις για πολιτες απο το πανω ραφι……Κοψιμιε αλλαξε γραφια και ραφτη!!!!Το κοστουμι θα ειναι μεγαλο και ακριβο!!!8 Οκτωβρη ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΥΡΙΤΣΗΣ!!!
      Υ.Γ.Εσενα δυστυχως η Δημοκρατια σου δινει το δικαιωμα τους εκλεγειν ΑΙΣΧΟΣΣΣΣ!!

  18. απο ποιον αγορασες ο δημος οικοπεδο; απο συμβουλο του Κυρίτση.
    απο ποιον αγοραζαν εξοπλ…. ;απο συμβουλο του Κυριτση. απο ποιον αγοραζαν ….. υλικα; απο συμβουλο του Κυριτση.
    απο ποιον …. καυσιμα; απο συμβουλο κυριτση. Ρς ακαματηδες δρομο που θελετε ξανα δημαρχια.

  19. Δεν θα ψηφίσω κανένα από τους 2 αλλά. .τόσο καιρό ακούω ο κακός Κυριτσης ομως βλέπω ότι τα εμετικά σχόλια είναι των ψηφοφόρων του Νικηταρά. Ντροπή σας!

    • μι πσιφιζις ο ΘΕΟΔΟΣΗ ΙΣΚΥΡΗ ΚΩ διαφορα απο τον κ……. .. . απλα δεν βγενης εξσο μαλον μμμμ

  20. ο Κυρίτσης με το ζόρι συμπλήρωσε έστω αυτό το ψηφοδέλτιο. Οι πιο πολλοί έβαλαν εικονικά το όνομά τους. Έπρεπε να τρέξει ο βουλευτης του 11,5% για να βρει μερικούς αλλά παρόλες τις πιέσεις τον έγραψαν οι πιο πολλοί. Μόνο κάποιοι που μισούν τον κόσμο και την Κω δίνουν μαζί του

  21. Ερχεται η εκδικηση και η πολυθρόνα που είναι σπιτι κρυφτειτε!!! Σταύρο πάνω σας αγιασμούς!!

  22. Το παιδι με τα γυαλια πηρε ρεπο και γραφει σχολια ολη μέρα…να μου πεις εχει να καλυψει και τα έξοδα ………..

    • οταν του δινει ρεπο ο χατζημαρκος σσχολειται με τη δυναμη αλλαγης.τον μαθαμε.ενα ποστ για κυριτση ενα ποστ για περιφερεια. ατε πιο μεινε στη ροδο

  23. Ο Κυρίτσης έχει θέσεις, έχει αρχές, έχει πρόγραμμα, δεν ετεροπροσδιορίζεται, δεν έχει υποβολείς,
    μόνο την ομάδα του, τους συμβούλους του!
    Γιώργο δυνατά!!!

    • μι πσιφιζις ο ΘΕΟΔΟΣΗ ΙΣΚΥΡΗ ΚΩ διαφορα απο τον κ……. .. . απλα δεν βγενης εξσο μαλον μμμμ

  24. Αυτογκόλ η δύναμη απαλλαγής πάλι μπήκε. Ο μυλωνας να κατέβαζε υποψηφίους πιο πολλούς θα έπαιρνε.

  25. δεν σε ψήφισα αλλά τώρα θα σε ψηφίσω τόση ανοργανωσια μας πήγε πίσω εσύ τουλάχιστον έχεις και δέκα σοβαρά άτομα δίπλα σου ο άλλος κάηκε στην προθέρμανση και εκςψε και εμας ο αχτηστος

  26. ποιους συμβούλους σου τρομάρα σας που όταν τους χρειαστηκαμε μας έγραφαν και είναι πάλι οι ίδιοι βγήκαν ταζουν πάλι ένα σωρό ψέματα

  27. Οποιος εγραφε αρνητικα για το Νικηταρα μπηκε στο ψηφοδελτιο του Κυριτση. Τελικα τιποτα δεν ειναι τυχαιο. κύλισε ο τεζερης και βρηκε το καπακι.

  28. ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΟΙ ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ ΛΑΣΠΗΣ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΩ ΜΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ. ΠΟΣΟ ΚΑΚΙΑ ΚΑΙ ΛΑΣΠΗ ΧΩΡΑΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΠΑΡΑΤΑΞΗ; ΟΥΤΕ Ο 70ΑΡΗΣ ΚΥΡΙΤΣΗ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΙ

  29. ο κυριτσης δεν θα βγει για 1 απλουστατο λόγο είναι περισσότερο κακός από τον Νικηταρά και ο καινούργιος του υποψιος κράζει όλους μας και δεν είναι κάν εκλεγμένος . β,,,,,,ο κόσμος σε βαρέθηκε και όσο για την γυναίκα ……. γελάει ο κόσμος

  30. Οι περισσότεροι ( όχι όλοι ) οι υποψήφιοι σου φίλε καταιβένουν για να λύσουν τα προσωπικά τους προβλήματα . Έννοια τους για το νησί γιατί ιδέα δεν έχουν. Άλλος για να του φτιάξεις δρόμο στο βουνό, άλλος για το αποχετευτικό, άλλος για μια θέση να εισπράττει… λυπάμαι πολύ αλλά πίστευα σε εσένα. Δεν θα πάρω με αυτά που βλέπω . Σε εκθέτουν όλοι αυτοί.

    • Μην γινεσαι μαρτυριαρης ασε να ζουν το ονειρο τους…..χαχαχαχα εχω καλυτερο….8 Οκτωβρη ΚΟΨΙΜΙΟΣ ΤΕΛΟΣ….

      • το δικοσα ονειρο θα διτε 8 Ωκτωβρη με ΘΕΟΔΟΣΗ πρωτοσ ο δικοσασ Κ______τελιονει μια για παντα ουυυυυυ

      • στηριζω Γ ΝΙΚΗΤΙΑΔΙ εσενα Κ_______ δεν κανισ αρα εκτιμο τον καλο ανθροπο αφτοσ ειναι ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΝΙΚΗΤΑΡΑΣ ΙΣΧΥΡΗ ΚΩΣ διαφορα απο εσενα Κ_________ απεχει χιλιομετρα

      • ΑΝΤΕ ΧΑΖΟΥΛΗ,ΘΑ ΣΟΥ ΒΑΛΕΙ ΠΙΠΕΡΙ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ Ο ΜΠΟΜΠ Ο ΣΦΟΥΓΓΑΡΑΚΗΣ. ΤΑ ΕΝ ΟΙΚΟ ΜΗ,ΜΗ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΗ ΕΝ ΔΗΜΩ. ΓΙ’ΑΥΤΟ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΣΟΥ ΒΑΛΟΥΜΕ ΑΝΤΙ ΠΙΠΕΡΙ, Σ,,,, ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ!

  31. ΤΕΡΑΣΤΙΑ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΥ ΜΑΣ ΔΗΑΡΧΟΥ ΘΕΕΟΔΟΣΣΗ ΝΙΚΗΤΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΔΗΜΑΡΧΧΟΣ ΠΑΝΤΟΤΙΝΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ ΚΑΡΑΦΛΑ,ΚΟΝΤΟΣΤΟΥΜΗ ΓΡΑΦΕ ΕΣΥ.ΣΤΑ ΧΑΛΟΥΒΑΖΕΙΚΑ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ.ΥΒΡΙΣΤΗ ΤΗΣ ΚΩ,ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ.ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ΘΑ ΜΕΙΝΕΤΕ ΜΙΑ ΖΩΗ,ΟΣΟ ΥΠΑΡΧΕΙΙ ΝΙΚΗΤΑΡΑΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ.ΓΡΑΨΕ ΠΑΛΙ ΔΕΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΕ ΔΥΟ ΛΕΠΤΑ.ΟΙ ΚΩΟΙ ΣΕ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΣΤ……………..

    • Α,ΚΑΛΑ!ΤΡΕΧΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΚΑΜΠΟΣΑ ΧΑΠΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙΣ ΣΑΛΤΑΡΕΙ ΠΟΛΥ.ΑΤΕ ΚΟΦΤΑ ΒΡΕ ΠΟΥ ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΨΙΜΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟ!

      • Αυτοσ θα βγει σασ αρεσι ι ωχει θΕΟΔΟΣΗ διαφορα απεχει πολη απο τον Κ________….. ι ψηφοφορια του Κ______ Σε λιγο θα μαλονουν επιασες ατομα απελπιζμενα κριμα για τουσ ξσενου μιλουμε δεν εχουμε τιποτα να χορισουμε εσι διχαζεισ ανθρωπουσ ΙΣΚΥΡΗ ΚΩΣ ενονει α!!!!!!!!!!!!!!!!

      • τα χαπια θα κριαστουν στο κ______ και στουσ ψσιφοφορουσ που μαζεπσε διμοκρατια εχουμαι η αλιθια να λεγετε εσις εισται κριφοκουλοι τα δικασ δεν τα παραδεχεσται ι χιροτερι παρατακση tων εποχον ουτε ενα σιγνομι στι κωακι κινονηα no no no και δεν ιπαρχει περπτοση μι πο ποσουσ ικογιενιες πσιφο δεν περνις ο κωσ θα σου απαντιση 8

  32. (ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΥΟ, όχι ότι θέλουμε βλέπουμε, αλλου αυτά)
    Τα νούμερα δεν έχουν σημασία ,θυμηθήτε κάποια με πολύ λιγότερους σας παίζει στα δάχτυλα!

  33. ο Κυρίτσης έχασε από τις προηγούμενες εκλογές την Π….., την Π….., τον θ……, τον Μ…… και άλλους που κουβαλούσαν ψήφους. Το ψηφοδέλτιο του ειδικά στην πόλη δεν είναι για πάνω από 30%. Ειδικά αν δεις ορισμένους υποψηφίους του τους βλέπει ο κόσμος και γελά

  34. Άφιλοι ψεύτες εχθρικοί με δικά του σενάρια στο μυαλό του προσβλητικοί ανόητοι χωρίς φραγμούς διχαστικοί
    Μας τα λέγαν
    Έτσι είναι

  35. Στηριζω Γ ΝΙΚΗΤΙΑΔΙ εσενα Κ_________ δεν κανισ αρα εκτιμο των καλο αφτοσ ειναι ΘΕΟΔΟΣΙΣ ΝΙΚΗΤΑΡΑΣ !!!!!!!!!!!!! ΙΣΚΥΡΗ ΚΩΣ διαφορα απεχεισ χιλιομετρα Κ_______Ι ΚΙΝΟΝΙΑ 8 ΩΧΤΟΒΡΙ ΘΑ ΣΟΥ δοσι τιν απαντισι

  36. εσι περιμενεισ στη γονια τουσ πολιτεσ διχνισ αρα μεσα σου βραζισ Γ _______κ________ σε ιδαμε σε κσερουμε καταλαβαμε τωρα στι 8 απαντουν ι πολιτεσ του νησιου

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ