Με τον Θεοδόση Νικηταρά και ο Κώστας Κατσαρός

4
9982

με τον Θεοδόση Νικηταρά και ο Κώστας Κατσαρός  

 

Έναν ακόμη συμπολίτη μας, τον Κώστα Κατσαρό, με σπουδές στη Δημόσια Υγιεινή, έναν νέο συμπατριώτη μας ο οποίος διεκδικεί μαζί με τη γενιά του το δικαίωμα να ζήσει σε μια Κω καλύτερη και ομορφότερη, υποδέχτηκε σήμερα ο Δήμαρχος Θεοδόσης Νικηταράς στην παράταξη της «Ισχυρή Κως».

 

Ο Κώστας Κατσαρός μιλώντας για την συμμετοχή του στις δημοτικές εκλογές, τόνισε «…αποφάσισα να αγωνιστώ μαζί με τον Θεοδόση Νικηταρά, ο οποίος έχει την εκτίμηση των συμπατριωτών μας, γιατί βλέπω ότι έχουν αλλάξει πολλά πράγματα προς το καλύτερο. Έχουμε έναν δήμαρχο που ακούει και σέβεται όλους τους δημότες, ενώ δουλεύει συνεχώς για τον τόπο μας.

Σίγουρα δεν έχουν λυθεί όλα τα προβλήματα, για αυτό και εγώ ενώνω τις δυνάμεις μου και είμαι έτοιμος να αγωνιστώ μαζί με όλη την ομάδα της «Ισχυρή Κως». Θα παλέψουμε όλοι μαζί και θα τα καταφέρουμε».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. βρε παιδάκι μου , αφού όπως λες, ή μάλλον όπως σου είπανε «διεκδικείς μαζί με τη γενιά σου το δικαίωμα να ζήσεις σε μια Κω καλύτερη και ομορφότερη» τότε τι δουλειά έχεις με το Θεοδόση??? Προφανώς , έτσι είπαν οι δικοί σου άνθρωποι, σωστά??? Κάπου θα σε βολέψει εεεε????

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ